Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ichi

3,3
12 betyg
Redigera Ichi

Saori Ichihara har varit kock på finrestauranger som Shibumi. Idag står hon bakom den omtalade kvarterskrogen Ichi vid Mariatorget, tillsammans med folket från Barobao. Säsongsanpassad avsmakningsmeny serveras med influenser från Japan och för den som inte har bokat bord finns några få drop-in-platser i baren.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 aug 2018

Hade en mycket trevlig kväll på Ichi igår. Väldigt snyggt ställe, och som alltid på dessa ambitiösa (semi)lyxkrogar blir man omhändertagen på absolut bästa sätt. Vi satt i ett "bås" som var rejält avskärmat frå... Visa hela »

28 apr 2018 · Uppdaterad

Anonym entré men bakom skynkena är det en riktigt fantastisk restaurang som döljer sig.

Åt en pescetarisk variant av menyn, som annars är stående och varierar över säsong, plus ett snackspaket. Alla rätter, från snacks till dessert, kä... Visa hela »

Listad i: Favoriter
18 aug 2018

Besökte Ichi med ett gäng vänner. Första intrycket var positivt, man kliver in bakom ett skynke och kliver in i modern, minimalistisk snygg restaurang. Vi var ett sällskap på 8 personer men vi fick sitta uppdelat i 2 bås, då det inte verkar finnas möjl... Visa hela »

Listad i: Fusion
12 jun 2018 · Uppdaterad

Avsmakningsmeny som är prisvärd gällande både kvalitet och kvantitet. Man kan även beställa in x-tra snacksbricka , gott men inte nödvändigt.
Intim, fräsch och snygg lokal med dämpad belysning och låg ljudnivå. Super service.
Jag... Visa hela »

9 sep 2019

BESVIKELSE! Dåligt sammanhållen meny, och ett vinpaket som skär sig.

20 aug 2018 · Uppdaterad

Var på ichi i helgen och vi fick en väldigt god smakupplevelse. De var kunniga, noggranna och lokalen var mysig. Vi satt i ett avskärmat/separat rum som gjorde att det kändes väldigt avslappnat.

5 feb 2019

Häftigt och snyggt ställe som gömmer sig bakom anonyma fönster och ett skynke i entrén. Prisvärd meny och goda smaker. Dryckespaketet var en riktig hit med allt från sake till umeshu.

7 sep 2019 · Uppdaterad

Utifrån gatan skymtar en lokal utan skylt och med fördragna gardiner, väl inne är stämningen en helt annan, mörk, mustig och varm. Jag var däremot väldigt besviken på min vegetariska meny då i stort sett varenda rätt innehöll samma rå... Visa hela »

21 okt 2018 · Uppdaterad

Fin upplevelse på Ichi. Lokalen var bra upplagt och vi fick ett avskärmat rum med uppmärksam personal. Hade förväntat mig något bättre smakupplevelse i förhållande till priset, men bra överlag!

6 feb 2022

Vi var där innan jul. Maten var okej, vi förväntade oss fantastiska smakupplevelser men det var ganska platt. Dryck och mat förhöjde inte varandra trots att vi tog dryckespaket till. Värst av allt var när de kom förbi med en ostvagn. Jag tål inte gluten... Visa hela »

18 aug 2018

Helt enig med Adam. Trevlig miljö och bra service. Avsmakningsmenyn är billig jämfört med andra, men det är väldigt billiga råvaror. Tomat, sallad och färskost. Regnbågen var det enda som kändes lite exklusivt. Dryckespaketet var alldeles för... Visa hela »

26 okt 2019

Hög klass på allt, en upplevelse utöver det vanliga!
Besök!!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.