Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Barobao

3,5 • 22 recensioner
Barobao

Baozi, eller Bao som den kinesiska rätten också kallas, är precis vad du kommer att hitta på Barobao på Hornsgatan. Närmare bestämt ångkokta bröd fyllda med exempelvis kyckling; ett matinslag som blivit riktigt hett på senare år. Här kombinerat med barhäng, som första delen av namnet avslöjar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 feb 2019

Inte alls så pjåkigt, faktiskt väldigt gott men inte helt en wow-upplevelse därav fyra stjärnor!

En avskalad liten resturang med naturliga inslag och kinesisk meny, med twist. Finns här en riktigt mysig personal som skapade en gemytlig känsla inför... Visa hela »

7 nov 2018

Fräsch och avskalad lokal, ljus och behaglig med massa växter som hänger från taket. lite överallt.

HAr endast ätit lunch här. Man väljer mellan Baos eller ricebowl (veg el fisk)

Goda smaker men pyttesmå portioner och lite överpri... Visa hela »

27 sep 2018

Jag har väldigt blandade känslor inför denna recension. I över två år har jag velat äta här, så förväntningarna för dessa små baosen var skyhöga.

Jag o mitt sällskap beställde in tre olika baos var, en med p... Visa hela »

31 aug 2015

Lite svårt att sätta detta betyg då intrycken är väldigt blandade. Första gången jag åt här var bara en snabbis, innan jag skulle äta riktig middag på en annan restaurang. Tog därför bara en liten bao (56 kr), porken, som var helt... Visa hela »

30 okt 2017

Enkelt och bra!

22 dec 2018

Grymma smårätter!

12 jun 2019

Gott men endast 2 olika val av Bao?? Fläsk eller vegetariskt!! Jag äter inte fläsk och är inte särskilt förtjust i vegetariskt. Saknade fisk eller skaldjur på menyn.

Stället var fint. Och den vegetariska rätten var god även fast jag var så... Visa hela »

4 okt 2018 · Uppdaterad

God mat och mysigt litet ställe. Bra att veta är att portionerna är relativt små för den som är storätare, personligen tycker jag det är perfekt.

1 okt 2016 · Uppdaterad

Gott, snabbt och prisvärt!

3 apr 2019

Blev riktigt besviken på denna restaurang och kände mig dåligt behandlad av personalen!

När vi kom in dit så hälsade inte personalen på oss eller ens tittade på oss. Så då tog vi själva initiativet att sätta oss vid ett bord... Visa hela »

15 feb 2017

Jag älskar buns vilket gjorde att ett besök på Baraobao kändes självklart! Brödet var perfekt, otroligt mört kött vilket har både fördelar och nackdelar. Lite för mjukt när både brödet och fyllningen inte har någon stö... Visa hela »

21 sep 2018

Otroligt god mat med hög kvalitet och spännande smaker! maten får verkligen 5/5 möjliga! MEN, Däremot har jag dessvärre råkat ut för otrevlig personal vid ett tillfälle som drar ned betyget något. Men det jag stör mig mest på är fa... Visa hela »

20 sep 2015

Bao, detta fluffiga vita bröd med alldeles för mycket socker för att kallas nyttigt har stulit mitt hjärta och vägrar lämna tillbaka det. Från ett sunkigt köpcentrum i Kuala Lumpur till Matbarens version har jag nu landat på Hornsgatan och här tä... Visa hela »

12 okt 2015

Vågar bryta trenden här och säga att jag var riktigt imponerad av detta ställe. Riktigt snygg och cool inredning (spana in badrummet!!) och grym mat. Vi valde 3 olika bao per person - allt var utsökt och rätt generösa portioner, inte som tidigare recensioner antyd... Visa hela »

Listad i: Favoriter
10 dec 2015

Uppskattar verkligen den stora entusiasmen och de schyssta asiatiska smakerna, tycker däremot att priserna är för höga (men visst, du får bra råvaror och ett hippt koncept, både smak- och inredningsmässigt, på köpet). Annars är det definitiv... Visa hela »

26 jun 2015

Jag var väldigt nöjd med mitt besök på Barobao. Mycket fin lokal som erbjuder trevlig personal, mysig atmosfär och t.om. möjlighet att ladda sin mobil. Jag beställde två stycken Baos, en med kyckling och den andra med fläsksida. Min favorit var den med... Visa hela »

30 aug 2017

Åt där idag med min tjejkompis och deras bao och tillbehör är sjukt gott! Fantastisk mat,jättetrevlig personal som är glad och kunnig och mysigt ställe! Kommer definitivt tillbaka!

/Caroline

26 nov 2015

Förutsättningarna finns men genomförandet fallerar. 15-20 minuters väntan i halvfull restaurang under lunchtid duger inte, och maten är långt ifrån varm när den väl serveras. Trevlig personal men lite sömngångaraktigt vid köksdisken.

31 okt 2015

Super trevlig lördag . Trevlig Personal och Supergod mat. Åt Svamp baon och den varma Koreanska mackan. då ja är vegetarian. Kommer tillbaka inom kort.

5+++++++++

13 okt 2015

Gillade Barobao skarpt. Jag beställde tre rätter, varav två bao (kyckling och fläsksida) och en side (rödkål och morötter).

Kycklingen var god, intressanta smaker - 3/5

Salladen var fräsch men rätt trist - 2.5/5

Fläsksid... Visa hela »

Sida 1 av 2