Barobao

3,5
33 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Barobao
3,5
33 betyg
Hemsida
Instagram

Baozi, eller Bao som den kinesiska rätten också kallas, är precis vad du kommer att hitta på Barobao på Hornsgatan. Närmare bestämt ångkokta bröd fyllda med exempelvis kyckling; ett matinslag som blivit riktigt hett på senare år. Här kombinerat med barhäng, som första delen av namnet avslöjar.

Föreslå ändringar

Recensioner av Barobao

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 maj 2023

Har velat testa detta länge! Och är så glad att jag äntligen gjorde det.

Ett väldigt petit ställe med minimöbler. Menyn är spretig, men på ett bra sätt. Varierade rätter och man blir sugen på att beställa in allt.
Tog... Visa hela »

7 jan. 2023

Varit här 2 ggr. Helt ok bao, något överprisat! Tycker de bör lägga tid på att sätta smakerna och våga lägga till lite hetta i rätterna. Testade okonomiyaki som egentligen inte heller smakade så mycket. Dock go personal. Ni kan bättre!

29 mars 2023

Goda bao buns och bra dryckeslista!

Middag på Barobao, vi beställde varsin av de två vegetariska baosen som båda var riktigt goda med bra tryck i smakerna och trevlig textur.
På dryckeslistan hittar vi allt från spännande viner och öl till s... Visa hela »

31 aug. 2015

Lite svårt att sätta detta betyg då intrycken är väldigt blandade. Första gången jag åt här var bara en snabbis, innan jag skulle äta riktig middag på en annan restaurang. Tog därför bara en liten bao (56 kr), porken, som var helt... Visa hela »

Listad i: Comfort food
25 feb. 2023

Ibland blir man helt enkelt bara sugen på bao och då är detta ett bra alternativ. Ganska enkelt inrett och avskalat, men ändå trevlig vibe och goda saker att välja mellan på menyn. Det finns ett par sorters bao att välja mellan på menyn och jag tyckt... Visa hela »

21 aug. 2022

Hade rätt höga förväntningar då jag velat gå hit i ett par år men blev tyvärr besviken. Helt ok lokal, trevlig personal men maten var inte mer än medioker. Hade behövt något krispigt i baoen, blev för mjuka konsistenser med mjukt brö... Visa hela »

7 feb. 2019

Inte alls så pjåkigt, faktiskt väldigt gott men inte helt en wow-upplevelse därav fyra stjärnor!

En avskalad liten resturang med naturliga inslag och kinesisk meny, med twist. Finns här en riktigt mysig personal som skapade en gemytlig känsla inför... Visa hela »

27 sep. 2018

Jag har väldigt blandade känslor inför denna recension. I över två år har jag velat äta här, så förväntningarna för dessa små baosen var skyhöga.

Jag o mitt sällskap beställde in tre olika baos var, en med p... Visa hela »

30 okt. 2017

Enkelt och bra!

7 nov. 2018

Fräsch och avskalad lokal, ljus och behaglig med massa växter som hänger från taket. lite överallt.
HAr endast ätit lunch här. Man väljer mellan Baos eller ricebowl (veg el fisk)
Goda smaker men pyttesmå portioner och lite överprisat.
M... Visa hela »

14 maj 2020

Om man älskar Bao som jag gör så kan det ju inte bli fel, men det finns en gräns för "hur bra" en Bao kan bli och därmed också priset. På tok alldeles för dyrt även om maten är god - vilket har fått mig att tyvärr inte bl... Visa hela »

1 okt. 2016 · Uppdaterad

Gott, snabbt och helt ok prisvärt.

12 okt. 2015

Vågar bryta trenden här och säga att jag var riktigt imponerad av detta ställe. Riktigt snygg och cool inredning (spana in badrummet!!) och grym mat. Vi valde 3 olika bao per person - allt var utsökt och rätt generösa portioner, inte som tidigare recensioner antyd... Visa hela »

Listad i: Favoriter
15 feb. 2017

Jag älskar buns vilket gjorde att ett besök på Baraobao kändes självklart! Brödet var perfekt, otroligt mört kött vilket har både fördelar och nackdelar. Lite för mjukt när både brödet och fyllningen inte har någon stö... Visa hela »

22 dec. 2018

Grymma smårätter!

20 sep. 2015

Bao, detta fluffiga vita bröd med alldeles för mycket socker för att kallas nyttigt har stulit mitt hjärta och vägrar lämna tillbaka det. Från ett sunkigt köpcentrum i Kuala Lumpur till Matbarens version har jag nu landat på Hornsgatan och här tä... Visa hela »

10 dec. 2015

Uppskattar verkligen den stora entusiasmen och de schyssta asiatiska smakerna, tycker däremot att priserna är för höga (men visst, du får bra råvaror och ett hippt koncept, både smak- och inredningsmässigt, på köpet). Annars är det definitiv... Visa hela »

9 sep. 2019

Så gott och så prisvärt! Återvänder ofta och gärna :)

Listad i: snabbt på söder
26 juni 2015

Jag var väldigt nöjd med mitt besök på Barobao. Mycket fin lokal som erbjuder trevlig personal, mysig atmosfär och t.om. möjlighet att ladda sin mobil. Jag beställde två stycken Baos, en med kyckling och den andra med fläsksida. Min favorit var den med... Visa hela »

4 okt. 2018 · Uppdaterad

God mat och mysigt litet ställe. Bra att veta är att portionerna är relativt små för den som är storätare, personligen tycker jag det är perfekt.

Sida 1 av 2