Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Barobao

3,5
29 betyg
 • www.barobao.com
 • Hornsgatan 66
  • Södermalm
  • 11:30 - 14:00
   17:00 - 21:00
   Igår
  • 11:30 - 14:00
   17:00 - 21:00
   Idag
  • 11:30 - 14:00
   17:00 - 23:00
   Imorgon
  • Visa samtliga öppettider
Redigera Barobao

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Barobao

3,5
29 betyg
 • www.barobao.com
 • Hornsgatan 66
  • Södermalm
  • 11:30 - 14:00
   17:00 - 21:00
   Igår
  • 11:30 - 14:00
   17:00 - 21:00
   Idag
  • 11:30 - 14:00
   17:00 - 23:00
   Imorgon
  • Visa samtliga öppettider
Redigera Barobao

Baozi, eller Bao som den kinesiska rätten också kallas, är precis vad du kommer att hitta på Barobao på Hornsgatan. Närmare bestämt ångkokta bröd fyllda med exempelvis kyckling; ett matinslag som blivit riktigt hett på senare år. Här kombinerat med barhäng, som första delen av namnet avslöjar.

Användarbilder på Barobao Visa alla

 • Lägg till bild
 • Bild från Barobao av Josefin J.
 • Bild från Barobao av Josefin J.
 • Bild från Barobao av Josefin J.
 • Bild från Barobao av Erica E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 aug 2022

Hade rätt höga förväntningar då jag velat gå hit i ett par år men blev tyvärr besviken. Helt ok lokal, trevlig personal men maten var inte mer än medioker. Hade behövt något krispigt i baoen, blev för mjuka konsistenser med mjukt brö... Visa hela »

31 aug 2015

Lite svårt att sätta detta betyg då intrycken är väldigt blandade. Första gången jag åt här var bara en snabbis, innan jag skulle äta riktig middag på en annan restaurang. Tog därför bara en liten bao (56 kr), porken, som var helt... Visa hela »

7 feb 2019

Inte alls så pjåkigt, faktiskt väldigt gott men inte helt en wow-upplevelse därav fyra stjärnor!

En avskalad liten resturang med naturliga inslag och kinesisk meny, med twist. Finns här en riktigt mysig personal som skapade en gemytlig känsla inför... Visa hela »

27 sep 2018

Jag har väldigt blandade känslor inför denna recension. I över två år har jag velat äta här, så förväntningarna för dessa små baosen var skyhöga.

Jag o mitt sällskap beställde in tre olika baos var, en med p... Visa hela »

30 okt 2017

Enkelt och bra!

7 nov 2018

Fräsch och avskalad lokal, ljus och behaglig med massa växter som hänger från taket. lite överallt.
HAr endast ätit lunch här. Man väljer mellan Baos eller ricebowl (veg el fisk)
Goda smaker men pyttesmå portioner och lite överprisat.
M... Visa hela »

14 maj 2020

Om man älskar Bao som jag gör så kan det ju inte bli fel, men det finns en gräns för "hur bra" en Bao kan bli och därmed också priset. På tok alldeles för dyrt även om maten är god - vilket har fått mig att tyvärr inte bl... Visa hela »

1 okt 2016 · Uppdaterad

Gott, snabbt och prisvärt!

12 okt 2015

Vågar bryta trenden här och säga att jag var riktigt imponerad av detta ställe. Riktigt snygg och cool inredning (spana in badrummet!!) och grym mat. Vi valde 3 olika bao per person - allt var utsökt och rätt generösa portioner, inte som tidigare recensioner antyd... Visa hela »

Listad i: Favoriter
22 dec 2018

Grymma smårätter!

15 feb 2017

Jag älskar buns vilket gjorde att ett besök på Baraobao kändes självklart! Brödet var perfekt, otroligt mört kött vilket har både fördelar och nackdelar. Lite för mjukt när både brödet och fyllningen inte har någon stö... Visa hela »

9 sep 2019

Så gott och så prisvärt! Återvänder ofta och gärna :)

Listad i: snabbt på söder
20 sep 2015

Bao, detta fluffiga vita bröd med alldeles för mycket socker för att kallas nyttigt har stulit mitt hjärta och vägrar lämna tillbaka det. Från ett sunkigt köpcentrum i Kuala Lumpur till Matbarens version har jag nu landat på Hornsgatan och här tä... Visa hela »

10 dec 2015

Uppskattar verkligen den stora entusiasmen och de schyssta asiatiska smakerna, tycker däremot att priserna är för höga (men visst, du får bra råvaror och ett hippt koncept, både smak- och inredningsmässigt, på köpet). Annars är det definitiv... Visa hela »

26 jun 2015

Jag var väldigt nöjd med mitt besök på Barobao. Mycket fin lokal som erbjuder trevlig personal, mysig atmosfär och t.om. möjlighet att ladda sin mobil. Jag beställde två stycken Baos, en med kyckling och den andra med fläsksida. Min favorit var den med... Visa hela »

4 okt 2018 · Uppdaterad

God mat och mysigt litet ställe. Bra att veta är att portionerna är relativt små för den som är storätare, personligen tycker jag det är perfekt.

12 jun 2019

Gott men endast 2 olika val av Bao?? Fläsk eller vegetariskt!! Jag äter inte fläsk och är inte särskilt förtjust i vegetariskt. Saknade fisk eller skaldjur på menyn.

Stället var fint. Och den vegetariska rätten var god även fast jag var så... Visa hela »

6 sep 2020

Vi hade catering från Barobao och summeringen av maten och service var helt otroligt. Mycket gott och proffsigt på alla sätt.

21 sep 2018

Otroligt god mat med hög kvalitet och spännande smaker! maten får verkligen 5/5 möjliga! MEN, Däremot har jag dessvärre råkat ut för otrevlig personal vid ett tillfälle som drar ned betyget något. Men det jag stör mig mest på är fa... Visa hela »

3 apr 2019

Blev riktigt besviken på denna restaurang och kände mig dåligt behandlad av personalen!
När vi kom in dit så hälsade inte personalen på oss eller ens tittade på oss. Så då tog vi själva initiativet att sätta oss vid ett bord, var... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.