Indio Kitchen & Cinema

4,0
2 betyg
Redigera Indio Kitchen & Cinema

Indio tog över Bio Rio under pandemin och har sedan dess förvandlat det gamla caféet till en ambitiös kvarterskrog där Japan möter Peru på tallriken. Biosalongen är kvar, precis som den retroinspirerade originalinteriören. Ambitionen är att erbjuda en unik biograf- och restaurangupplevelse där dåtid och samtid sammanstrålar. En oas för film, mat och kreativitet – vackert belägen med utsikt över vattnet vid Hornstulls strand.

Indio Kitchen
Influenserna i restaurangen kommer från både Asien och Sydamerika, inte minst från det japansk-peruanska köket. Den som känner till det vet att det innebär mycket smaker. Menyn består av såväl ceviche som lobster roll, sushi, entrecote och andra fusioninspirerade rätter. Bortsett från middag och lunch serveras även brunch i samma anda. Även dryck är något de håller varmt, så förutom vin och öl finns även cocktails att få – klassiska som mer experimentella.

Indio Cinema
I biografen visar man ett handplockat urval av aktuella filmer såväl som gamla klassiker. Här försiggår även framträdanden och evenemang av olika slag, som sing-a-longs. Indio Cinema är helt fristående och går att abonnera som lokal för exempelvis konferenser, seminarier, galapremiärer, filminspelningar, konstutställningar, vinprovningar och fotograferingar – här finns inga gränser. De hjälper gärna till med att skräddarsy evenemang, både för privatpersoner och företag.

Se även Indio Kitchen Kocksgatan

Användarbilder på Indio Kitchen & Cinema Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Indio Kitchen & Cinema av Birgitta B.
  • Bild från Indio Kitchen & Cinema av Catrin M.
  • Bild från Indio Kitchen & Cinema av Catrin M.
  • Bild från Indio Kitchen & Cinema av Catrin M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 maj 2022

Suverän service och härlig inredning! Blir att återkomma och både gå på bio här samt äta igen. Jag åt 3 små fiskbitar, lax, torsk och tonfisk, jättegoda. Min dotter år sushi, lika gott det. En rekommenderad riesling blev perfekt till... Visa hela »

22 okt 2019

Vi älskade sushin med lax och manchego, 5 av 5, ett måste att välja😍. Sedan var Spicy lobster väldigt god. De andra rätterna var goda men inget speciellt. Lite besviken på benmärgen, då den inte smakade något. Det är ett litet och mysigt stä... Visa hela »