Ho's Kina

3,8
10 betyg
$$
Kinesisk restaurang
Ho's
3,8
10 betyg

På prisbelönta Ho's flockas gästerna för den kinesiska maten som serveras i avslappnad miljö utan cool hipfaktor. Hit kommer både kompisgäng och småbarnsfamiljer för att umgås och äta genuina rätter, inte minst lagom till brunchen då platserna går åt i rykande fart. Här frossar du i rikliga portioner rustik kinesisk mat med inspiration från det kantonesiska köket, Sichuan och Shanghai.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
10

Recensioner av Ho's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Kan inte påstå att jag är särskilt bevandrad inom Stockholms utbud av pekinganka/friterad anka, men Ho’s sådan måste vara en av de som toppar listan. Fet och salt anka, krispig frityr och generöst med de klassiska tillbehören. Perfekt! Som om det int...

Super bra ställe för kina mat. Känns genuint och personalen är trevlig! Tips är att dela på rätter så man får smaka olika saker!! Min favorit var Mammas kyckling🤩

Till Ho’s går du en tidig söndagskväll när du är sugen på kinesiskt. Detta är ett säkert kort i form av bra smaker, bra service och trevlig location. Se till att beställa lite olika rätter - det blir trevligare så!

Återvänder alltid hit. Ma Po Tofu är favoriten!

Helt okej. Det är en modern version av en svensk Kina krog. I princip fint upplagt buffé mat. Det är inte genuin kinesisk mat. Personligen hade jag hellre gått till en vanlig Kina krog. Det är mer prisvärt för samma sak.

Bästa kinakrogen alla kategorier. Ser inte mycket ut för världen men maten är exceptionellt god och stämningen familjär. Perfekt för take away om man inte vill sitta där.
Tips! Beställ szechuankyckling eller kyckling med krossad vitlök (finns in...

·

Mycket gott och prisvärt! En anspråkslös men populär restaurang med trevlig personal. Deras dumplings är dock lite tråkiga kan jag tycka.

Godaste kinesen i stan

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
10

Representerar du Ho's Kina?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Ho's Kina?

På Ho's Kina serveras bland annat:

  • Kinesiskt
  • Dumplings
  • Asiatiskt
  • Stark mat

Vad kostar det att äta på Ho's Kina?

Ho's Kina ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Ho's Kina uteservering?

Ja, Ho's Kina har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Är Ho's Kina barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Ho's som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Kan man beställa take away från Ho's Kina?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Ho's. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Ho's Kina?

Ho's Kina ligger på Hornsgatan 151, Södermalm, Hornstull. I närheten ligger Hornstulls strand, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Hornstull (ca 150m).