Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ho's Kina

3,6
5 betyg
Redigera Ho's Kina

På prisbelönta Ho's flockas gästerna för den kinesiska maten som serveras i avslappnad miljö utan cool hipfaktor. Hit kommer både kompisgäng och småbarnsfamiljer för att umgås och äta genuina rätter, inte minst lagom till brunchen då platserna går åt i rykande fart. Här frossar du i rikliga portioner rustik kinesisk mat med inspiration från det kantonesiska köket, Sichuan och Shanghai.

Se även Ho's Tapas Kök & Bar

Användarbilder på Ho's Kina Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
16 sep 2022

Helt okej. Det är en modern version av en svensk Kina krog. I princip fint upplagt buffé mat. Det är inte genuin kinesisk mat. Personligen hade jag hellre gått till en vanlig Kina krog. Det är mer prisvärt för samma sak.

23 jan 2019

Bästa kinakrogen alla kategorier. Ser inte mycket ut för världen men maten är exceptionellt god och stämningen familjär. Perfekt för take away om man inte vill sitta där.
Tips! Beställ szechuankyckling eller kyckling med krossad vitlök (finns in... Visa hela »

24 okt 2016 · Uppdaterad

Mycket gott och prisvärt! En anspråkslös men populär restaurang med trevlig personal. Deras dumplings är dock lite tråkiga kan jag tycka.

22 sep 2016

Godaste kinesen i stan

13 maj 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.