Kantin av Kalf & Hansen

inga betyg
$
Hälsoinriktad restaurang
Kalf & Hansen
inga betyg
Kalf & Hansen i en mening: Lunchrestaurang med fokus på närodlat och ekologiskt

Hållbar matglädje för alla 

Hållbar mat för alla smaker – så lyder devisen på Kantin av Kalf & Hansen. Bakom lunchrestaurangen står krögarna tillika far och son Rune och Fabian Kalf-Hansen, som serverar nordisk mat av hög kvalitet med närodlade och ekologiska råvaror.

Hållbarhet är vad som genomsyrar hela verksamheten på Kantin av Kalf & Hansen, från inredningen till valet av råvaror. I lokalen på Bolinders Plan möts du av en spännande mix av material, färger och mönster, med avskalade björkmöbler och intressanta konstobjekt. Tanken är att skapa en välkomnande och trivsam plats med matglädje i fokus. 

Menyn utgår från Kalf & Hansens koncept med näringsrika varmrätter och sallader som kombineras med ditt val av frikadeller: veganska, kött eller fisk. All mat tillagas utan tillsatser, med ekologiska och så närproducerade råvaror som möjligt, och serveras antingen på plats på en handgjord tallrik av keramik och med riktiga bestick, eller som take away i en återanvändningsbar låda med bestick gjorda på sockerrör. Samtliga rätter går dessutom att få utan laktos och gluten. Vill du kombinera maten med något i glaset finns ett par utvalda viner, öl samt flera alkoholfria alternativ såsom kombucha och lemonad.

Kantin av Kalf & Hansen erbjuder även catering till allt från möten till födelsedagskalas och julbord, med flera olika säsongsanpassade menyer att välja bland. Restaurangen kan även abonneras till företagsevent såväl som privata tillställningar, och man bistår då med mat i bufféform, som kan kombineras med dryckespaket.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Kalf & Hansen Användarbilder

Recensioner av Kalf & Hansen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Kantin av Kalf & Hansen!