Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kimama Sushi

3,7 • 9 recensioner
Kimama Sushi

En enkel sushibar nära Odenplan som serverar omtyckt sushi till lunch och middag. Här kan man även äta yakiniku, bowls och andra japanska rätter.

Se även Ramen Ki-Mama

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 dec 2018

Bra men inte toppen. Hit går jag ganska ofta för att det ligger nära kontoret och då blir det sushi. Menyn är förvirrande vilket kanske låter märkligt eftersom det är bilder på maten, men jag får oftast berätta vad jag vill ha. Jag har... Visa hela »

30 okt 2018

Back in the day var detta en av mina topp ställen för sushi men nu har det ersätts med andra ställen.

Har ej varit där på flera år men det säger väl också ganska mycket att jag inte haft någon lust att gå tillbaka.

I... Visa hela »

20 aug 2018

Jag har bara ätit deras bowls med halstrad lax och tonfisk. Det jag gillar med bowlsen är att det inte är några konstigheter i bowlen. Man får mycket fisk, avokado och mayo, som jag ofta tycker många andra ställen är snåla med, vilket är ett sto... Visa hela »

6 feb 2019

Ett helt okej ställe med bra mat, men de levererade inte den bästa sushi som jag har ätit. Jag åt ett gäng california rolls, och de smakade ungefär som de brukar – ingen större wow-upplevelse alltså. En positiv grej var dock att sushiändarna skick... Visa hela »

10 sep 2018

En ovanligt stor och god bowl? Kiku-don! Den ligger på typ 130 kr och du får verkligen värde för pengarna. Utan tvekan en av mina favoriter!

Matos luktar det absolut, men inte superfarligt.

3 jan 2018

Som ett stort fan av allt som heter bowls med rå fisk och goda tillbehör slår detta helt rätt. Har inte provat deras sushi, men denna skål (minns inte vad den heter) med ris, blandad rå fisk, avokado, chilimajo, gurka och ingefära var en succélunch! Frä... Visa hela »

6 jun 2019

Detta ställe provade jag för första gången efter att av en slump sprungit på det.

Mina förväntningar utifrån utsidan och den första reaktionen inifrån var verkligen inte höga. Det kändes lite som en skidbar med furu-vägga... Visa hela »

17 nov 2016 · Uppdaterad

Uppdatering 2019: har varit tillbaka flera gånger och höjer till en fyra. Maten är alltid god och ventilationen känns bättre.

Bara testat en rätt som var riktigt god! Ett minus är att man luktar matos i timmar efter man besökt lokalen.

22 dec 2014 · Uppdaterad

Edit: Höjer betyget för deras fantastiska "kiku don" som är 5 av 5! De har också en som heter kiku, som är liknande, fast fisken inte är halstrad. Perfekt även som take away, om man inte vill lukta matos (för det gör man).

Sushin ä... Visa hela »