Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Klang Market Karlaplan

2,6
11 recensioner

Klang Market Karlaplan

2,6
11 recensioner
Klang Market Karlaplan

Klang Market är ett modernt och avslappnat koncept som serverar mat från hela världen. Här kan man äta brunch, lunch och middag eller bara ta ett glas i baren. En av filialerna hittar du inne i Fältöversten på Karlaplan.

Till Klang Market hittar vänner och familjer i alla åldrar för att äta eller ta en AW efter jobbet. Lokalen går i modernt, ombonat bistrostuk och står öppen från förmiddag till kväll. Sommartid går det även bra att sitta utomhus och kika ut över Karlaplan.

Kvällsmenyn innehåller olika smårätter som går bra att dela, bland annat med spanska influenser, men också internationella varmrätter, soft tacos, sallader och pizza. Till lunch serveras matiga sallader, bowls, hamburgare, vegoburgare och soft tacos. På helgerna kan man avrunda veckan med Klangs brunch, som innehåller allt från amerikanska pannkakor till hamburgare, caesarsallad och pizza.

Det går även att stanna till på Klang för att slå sig ner längs bardisken och ta en drink eller köra en AW med plockmat. Hit välkomnas vänner och kollegor hela veckan.

Klangs mat erbjuds också som takeaway. Då kommer den i hållbara förpackningar av återvinningsbart material.

Se även Klang Market Hornstull, Klang Market Mall of Scandinavia

Användarbilder på Klang Market Karlaplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Klang Market Karlaplan av Josefin J.
  • Bild från Klang Market Karlaplan av Malin S.
  • Gottigt – Bild från Klang Market Karlaplan av Annelie V.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 dec 2019

Trevlig inredning och det ser ut att vara ett väldigt schysst ställe.
Jag Åt lunch här och tog en caesarsallad som var helt ok. Den smakade inte så mycket.
Personalen var faktisk trevlig trots det andra kommentarerna säger annat. Vi kanske hade tur eller de... Visa hela »

15 aug 2019

Är man i fältan och hungrig så tycker jag man definitivt kan gå till Klang och äta. De har en kycklingrätt som är riktigt god, det är det enda jag ätit här.
Strimlad lårfile, sallad, små tortillas, guacamole, chilimajo, salsa med m... Visa hela »

1 feb 2020

Trevligt ställe med mysig lokal samt uteservering. Jag har ätit lunch här, både vegansk gryta, chèvre-sallad och amerikanska pannkakor - allt väldigt gott, framför allt salladen som jag definitivt kommer gå tillbaka för. För min del är detta... Visa hela »

16 mar 2020

Var här och åt middag en fredagkväll innan jag skulle vidare på ett event, och stället lämpade sig verkligen bra för ett snabbare stopp. Lokalen är mysigt och modernt inredd och personalen var lyhörd och snabb. Verkligen ett trevligt ställe fö... Visa hela »

13 mar 2018

Den snygga inredningen lurade mig. Maten var smaklös och servicen var under all kritik! Var här en vardagkväll och vi var bara 3 sällskap i restaurangen. Vi var tvungna att säga till att vi ville ha menyer och den jag fick vad kladdig. Jag är allergisk mot ingefära... Visa hela »

17 feb 2020 · Uppdaterad

Med självinsikten att ett flertal recensioner jag gjort innehåller orden "jag har bara druckit här" så är grejen att jag bara har druckit här.

Enkla anledningen att restaurangen kändes seg så det slutade - sist - med att mitt gäng ba... Visa hela »

25 dec 2019

Ätit är flertal gånger, men endast bild från en av gångerna då jag åt sallad med rödbetshummus. Den var god! I övrigt har jag blivit besviken. Ätit en vegetarisk gryta som var smaklös och en chiligryta som var om än ännu mer smakl... Visa hela »

7 jun 2019

Inte bra. Trots att det ser mysigt ut och att man gärna vill att det ska vara bra - så är det absolut inte bra. Tråkig mat, rörigt bland personalen och fick fel rätt två gånger. Dessutom är det för dyrt för vad det är.

6 feb 2020

Trevlig lunch! Men lite overprice. Asiatisksallad, chèvre eller Caesar är favoriterna!

30 dec 2018

Fin designerade ställe.
Brist på barn meny.
Jag har beställt Hamburgere , fick helt annat mat bara lika mycket hamburgere men gott.
Pizza var väldigt gott med honung och valnötter.
Rekommendera pizzan.

13 sep 2019

Deras chevresalla är den bästa jag någonsin ätit! Fina lokaler och trevlig personal!