Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Klang Market Karlaplan

3,2
17 betyg
Redigera Klang Market Karlaplan

Klang Market är ett modernt och avslappnat koncept som serverar mat från hela världen. Här kan man äta brunch, lunch och middag eller bara ta ett glas i baren. En av filialerna hittar du inne i Fältöversten på Karlaplan.

Till Klang Market hittar vänner och familjer i alla åldrar för att äta eller ta en AW efter jobbet. Lokalen går i modernt, ombonat bistrostuk och står öppen från förmiddag till kväll. Sommartid går det även bra att sitta utomhus och kika ut över Karlaplan.

Kvällsmenyn innehåller olika smårätter som går bra att dela, bland annat med spanska influenser, men också internationella varmrätter, soft tacos, sallader och pizza. Till lunch serveras matiga sallader, bowls, hamburgare, vegoburgare och soft tacos. På helgerna kan man avrunda veckan med Klangs brunch, som innehåller allt från amerikanska pannkakor till hamburgare, caesarsallad och pizza.

Det går även att stanna till på Klang för att slå sig ner längs bardisken och ta en drink eller köra en AW med plockmat. Hit välkomnas vänner och kollegor hela veckan.

Klangs mat erbjuds också som takeaway. Då kommer den i hållbara förpackningar av återvinningsbart material.

Se även Klang Market Hornstull, Klang Market Mall of Scandinavia

Användarbilder på Klang Market Karlaplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Torskrygg – Bild från Klang Market Karlaplan av Alexandra D.
  • Bild från Klang Market Karlaplan av Peter B.
  • Cheeseburgare – Bild från Klang Market Karlaplan av Peter B.
  • Bild från Klang Market Karlaplan av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 mar 2021

Säkert kort stämpeln skulle jag absolut ge Klang. Trevlig lokal som känns fräsch och modern. Servicen var både bra och snabb, det gillas. Maten var också bra. Inget revolutionerande, men absolut gott. Och lagom mycket. Pannkakorna smakade dock mer som ungspannkaka, in... Visa hela »

24 nov 2022

Oklar klang
Med trendiga lokaler lyckas Klang ändå att rädda skinnet.
Trevligt stämning med olika bordsalternativ är något som faller mig i smaken. Det öppna köket är också inbjudande. Tyvärr så faller servicen i glömska oc... Visa hela »

8 sep 2021

Trevlig restaurang med burgare, sallad och pizza på lunchmenyn. Stor trevlig lokal med 100-talet platser. Uteservering med 50-talet platser (eftermiddagssol). Snabb service och god burgare. Kaffe ingår på lunchen. Fullständiga rättigheter.

14 dec 2019

Trevlig inredning och det ser ut att vara ett väldigt schysst ställe.
Jag Åt lunch här och tog en caesarsallad som var helt ok. Den smakade inte så mycket.
Personalen var faktisk trevlig trots det andra kommentarerna säger annat. Vi kanske hade tur eller de... Visa hela »

15 aug 2019

Är man i fältan och hungrig så tycker jag man definitivt kan gå till Klang och äta. De har en kycklingrätt som är riktigt god, det är det enda jag ätit här.
Strimlad lårfile, sallad, små tortillas, guacamole, chilimajo, salsa med m... Visa hela »

25 dec 2019

Ätit är flertal gånger, men endast bild från en av gångerna då jag åt sallad med rödbetshummus. Den var god! I övrigt har jag blivit besviken. Ätit en vegetarisk gryta som var smaklös och en chiligryta som var om än ännu mer smakl... Visa hela »

1 feb 2020

Trevligt ställe med mysig lokal samt uteservering. Jag har ätit lunch här, både vegansk gryta, chèvre-sallad och amerikanska pannkakor - allt väldigt gott, framför allt salladen som jag definitivt kommer gå tillbaka för. För min del är detta... Visa hela »

16 mar 2020

Var här och åt middag en fredagkväll innan jag skulle vidare på ett event, och stället lämpade sig verkligen bra för ett snabbare stopp. Lokalen är mysigt och modernt inredd och personalen var lyhörd och snabb. Verkligen ett trevligt ställe fö... Visa hela »

7 jun 2019

Inte bra. Trots att det ser mysigt ut och att man gärna vill att det ska vara bra - så är det absolut inte bra. Tråkig mat, rörigt bland personalen och fick fel rätt två gånger. Dessutom är det för dyrt för vad det är.

6 feb 2020

Trevlig lunch! Men lite overprice. Asiatisksallad, chèvre eller Caesar är favoriterna!

17 feb 2020 · Uppdaterad

Uppdatering 2:
Var och käkade med tre polare. Beställde Eggs Benedict (Royale för att vara ärlig) och... Tja... Det är ju en av krog-Sveriges mest misshandlade rätter - så och denna. Praktiskt taget hårdpocherade (i kopp?) ägg, lite småsnå... Visa hela »

26 mar 2022

Översätt till svenska »

Fab and cool place nice stuff

30 dec 2018

Fin designerade ställe.
Brist på barn meny.
Jag har beställt Hamburgere , fick helt annat mat bara lika mycket hamburgere men gott.
Pizza var väldigt gott med honung och valnötter.
Rekommendera pizzan.

13 sep 2019

Deras chevresalla är den bästa jag någonsin ätit! Fina lokaler och trevlig personal!

26 sep 2020

Supergoda räk tacos, stora potioner och en mysig miljö. Ett bra ställe för första dejten men även för att äta med sina kompisar.

25 aug 2021

4 aug 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.