Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Klang Market Karlaplan

2,0 • 10 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jun 2019

Inte bra. Trots att det ser mysigt ut och att man gärna vill att det ska vara bra - så är det absolut inte bra. Tråkig mat, rörigt bland personalen och fick fel rätt två gånger. Dessutom är det för dyrt för vad det är.

13 mar 2018

Den snygga inredningen lurade mig. Maten var smaklös och servicen var under all kritik! Var här en vardagkväll och vi var bara 3 sällskap i restaurangen. Vi var tvungna att säga till att vi ville ha menyer och den jag fick vad kladdig. Jag är allergisk mot ingefära... Visa hela »

30 dec 2018

Fin designerade ställe.

Brist på barn meny.

Jag har beställt Hamburgere , fick helt annat mat bara lika mycket hamburgere men gott.

Pizza var väldigt gott med honung och valnötter.

Rekommendera pizzan.

17 feb 2017

Hade ett svart äckligt liten insekt med svans krypandes på min räksallad jag åt där idag

15 apr 2016

Håller med föregående, maten är inte god.

24 jan 2016

Rekommenderar INTE Klang Market Fältöversten. Vi var där den 23 jan och maten var inte god och servitrisen plockade kakan som vi skulle ha till kaffet med händerna och dessutom kunde hon inte göra kaffe.

13 okt 2016

Maten är inte bra. Åt lunch på en helg, valde tabboulin, vilken smakade och luktade fisk. Sa till personalen, vilka meddelade att "den ska smaka så". Gick inte att äta.

28 feb 2018

Översätt till svenska »

Awesome place and dog friendly!

3 dec 2017

Inget mer besök från mig! Fler småkryp och flugor än gäster i lokalen och vid försynt påpekande var svaret: "Så ser det ut på alla restauranter" Vaa, ellerhur och jag föddes i ett stall!! Synd på en annars trevlig lokal.

30 apr 2017

Mysigt & enkelt. Deras fish tacco rekommenderas!