Köttmästarn

3,0
1 betyg
Köttrestaurang
Delikatessbutik
Hemsida
Köttmästarn
3,0
1 betyg
Hemsida

Köttmästarn (tidigare "Köttbaren") är en riktig dröm för köttälskaren. Här kombinerar man restaurang, bar och butik och bjuder på ett hav av utvalda råvaror och egna tillbehör såsom kryddblandningar, såser och kokböcker.

I disken på det rustika köttproffset Köttmästarn säljs råvarorna som restaurangen föredrar mest när det kommer till matlagningen. Den lilla, kombinerade köttbaren och butiken inspirerar till såväl en solomiddag som till en måltid med hela familjen. Bland annat kan du handla upp på vakuumförpackade och färdiglagade rätter med tillbehör för enkel vardagslyx. För den som inte har tid att stå vid spisen laddar Köttmästarn med ett långkok varje dag.

Här kan gäster även slå sig ner för både lunch, middag, öl och drinkar. Om du inte helt enkelt bara gör ett snabbt stopp i samband med matinköpen, det vill säga. Ett mindre antal bord finns för matgäster som droppar in. Lunch serveras måndag till fredag och inkluderar rustika kötträtter som kalvbringa, lammbog och honung- och ingefärsrostad grissida med rotfrukter. På barmenyn hittar du även allt från snacks till kvällens långkok och söta efterrätter. Eller varför inte avsluta veckan med en rejäl söndagsmiddag där räkcocktail, oxrygg och peach melba ingår. Du hittar även ett gediget ölsortiment, liksom viner och cocktails med fläktar från New York och Cuba.

Sällskap mellan 8 och 18 personer kan även boka Köttmästarn måndag till onsdag och få egna menyförslag lagom till festligare middagar.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Köttmästarn Användarbilder

Recensioner av Köttmästarn

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 apr 2019

Okej köttrestaurang i Vasastan, men inget extraordinärt. Vägg-i-vägg med Grill.