Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Cucaracha

2,6
5 recensioner
La Cucaracha

Spanska tapasrestaurangen La Cucaracha har funnits sedan 90-talet och är något av en klassiker på Söder. Här äter du tapas och varmrätter på två olika våningar med sydländsk atmosfär. De K-märkta källarvalven en trappa ner har både bar och dansgolv, och här finns det gott om plats för stora sällskap. Hösten 2018 öppnade restaurangen på nytt med ny meny.

Användarbilder på La Cucaracha

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 mar 2019

God klassisk tapas med bra smaker. Många av rätterna är sånt jag testat på andra ställen förut, så smakerna kände man igen. Men allt var väldigt bra tillagat. Mycket gott och ett bra ställe att gå till om man är många i ett... Visa hela »

Listad i: Tapas tapas tapas
6 jun 2016

Trevligt ställe. God tapas men inget som får en att ramla av stolen.

24 okt 2019

Underbar mat och personal!

12 apr 2019

Så besviken!!! Vi fick aldrig in vår Aioli till våra KALLA moules frites fast vi sa att de glömt de och han skulle komma tillbaka! Min svåger fick in sin KALLA mat när alla andra 7 pers ätit upp och servitrisen dukat av bordet! inte ok!!! Vi hade små barb... Visa hela »

12 apr 2019

Katastrof! Ett av de absolut vidrigare ställena. Aldrig vart med om otrevligare och oproffsigare sevice någonsin! Maten som kom in var kall och avsmakningsmenyn på tapasen var verkligen den billigaste. Fullt med spindlar överallt i hela lokalen, både i hörn, på... Visa hela »