La Sirenetta

2,6
5 betyg
Italiensk restaurang
La Sirenetta
2,6
5 betyg

Trattorians sommarkrog La Sirenetta bjuder på smaker från den italienska kusten, kvällssol och utsikt över Riddarfjärden.

1 Sara O.

Besökarnas bilder från La Sirenetta Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,6
5

Recensioner av La Sirenetta

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Service-dålig
Meny-väldigt limiterad och dålig nivå på maten

Var där igår. Servicen var bra, maten utmärkt. Jag åt ostron med grapefrukt och gulfenad tonfisk väldigt bra. Mitt sällskap åt torkad tonfisk och grillad havsabborre även det var mumsigt.

Att vilja men inte kunna! I försök att vara en lyxig krog med dyra smårätter, misslyckas man totalt. Av totalt 7 rätter var det endast 1 som smakade något och det var Arancini! Övriga ganska menlösa, bristande kryddning. Nej, det blir inget återbesö...

Katastrofservice!!
Större delen av besöket gick åt att vänta, på menyer, på att få beställa, på att få beställa dricka mellan rätter osv. Inför efterrätten fick vi fråga om dessertmeny två gånger och nä...

Urusel service. Dålig kunskap och verkar aldrig jobbat i ett serviceyrke!
Smårätter som lät spännande men inte höll måttet! Kall sparris, seg calamares och ljummet rosévin! Uteservering som säljer in ponton i solen men där markiserna inte ku...

1 Sara O.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,6
5

Representerar du La Sirenetta?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på La Sirenetta?

På La Sirenetta serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Medelhavet

Har La Sirenetta uteservering?

Ja, La Sirenetta har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger La Sirenetta?

La Sirenetta ligger på Norr Mälarstrand Kajplats 464, Kungsholmen. I närheten ligger Rådhuset T-bana, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 500m).