Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Trattorian

4,0 • 3 recensioner
Trattorian

Rustikt kök, utvalda råvaror och lantliga influenser från Toscana. Trattorian tar med sig en bit av Italien till Norr Mälarstrand. Här hittar du vedugnsbakad pizza och många andra italienska klassiker som serveras i ombonad, brokig miljö.

Restaurangen drivs av PDF Brasserie Group, där bland andra Prinsen och Il Tempo ingår. Klicka här för att se samtliga krogar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Christina N.

Supertrevligt ställe med riktigt goda rustika rätter. Miljön känns hemtrevlig och genuint italienskt trots att lokalen i sig är ganska modern. Tips är att slinka in på orangeriet som ligger bredvid innan middagen o ta en drink.

Ida A.

En av mina favoritrestauranger i Stockholm! Hett tips är risotton som är en av de bästa jag ätit. Servicen är på topp med personal som både är charmig och kunnig. Inredningen är också ett stort plus, två tummar upp!

Malin C.

Mysig restaurang som får sina poäng på de fantastiska smårätterna och desserten. Åt gnocchi till huvudrätt och de var mer som falafel i storlek och växte i munnen, hade gjort sig bättre i mycket mindre variant och kanske som en förrätt. Des... Visa hela »