Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Trattorian

4,0
13 betyg
Redigera Trattorian
Trattorian

Rustikt kök, utvalda råvaror och lantliga influenser från Toscana. Trattorian tar med sig en bit av Italien till Norr Mälarstrand. Här hittar du vedugnsbakad pizza och många andra italienska klassiker som serveras i ombonad, brokig miljö.

Restaurangen drivs av Brasseriegruppen.

Användarbilder på Trattorian Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Trattorian av Marcus C.
  • Bild från Trattorian av Marcus C.
  • Pizza crudo och handskurna makaroner med tryffel - Bild från Trattorian av Isabelle W.
  • Bränd getost - Bild från Trattorian av Isabelle W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 jun 2019

Wow! Italiensk brunch med egen glassvagn! Här kan jag hänga hela sommaren. Stället är stort och mysigt, och det kändes som att jag var på ett bröllop. Bordet var dekorerat med rosa blommor och tygservetterna hade rosa inslag och deras logga på. Denna dag had... Visa hela »

14 feb 2021

Riktigt schysst brunch! Varmt mottagande och mysig lokal. Läget och fint väder bidrar till fantastisk upplevelse. Ljuset verkligen strilar in i denna byggnad vid vattnet och tack vare takfönster känns lokalen väldigt luftig. Maten var över förväntan, jag ä... Visa hela »

12 nov 2018

Man kan bara inte älska detta stället!
Helhetsupplevelsen på Trattorian vill jag ge 5/5. Varför jag ger det en 4:a är för att jag i min mening ätit den godaste tryffelpastan på en annan restaurang och kan därför inte sätta en 5:a. Men OJ v... Visa hela »

Listad i: Stockholms bästa
28 aug 2019

Som en del av jobbets festkommitté hade jag uppdraget att hitta restaurang för 55 personer till den årliga sommarfesten. Önskemålet var ett ställe som låg mer logistisk enkelt från vårt kontor men som i sista stund bokade av vår reservation. Visa hela »

18 aug 2018

Blev bjuden av två kompisar på middag hit och det var verkligen en bra present! Till förrätt åt vi vitlöksbröd och lite annat. Sen en pizza som var jätteknaprig och god. Vinet passade bra och bra service. Hit kommer man tillbaka!

3 feb 2020

Lite kluven till Trattorian.
Å ena sidan får man alltid schysst kallskuret långt ifrån vacpac här, å andra sidan kan saker som pasta svaja betänkligt.

Ena gången grymt, nästa så där.

3.5 är ett schysst betyg, me... Visa hela »

7 okt 2018

Jag älskade det här stället så fort jag kom in i restaurangen. Otroligt fin och mysig inredning och härlig stämning. Och jag älskade det ännu mer när vi hade ätit!

Vi delade på allt vi beställde och började med carpaccio, au... Visa hela »

1 feb 2020

Italienskt med äkta smaker!

Jag var här under krogveckan 2020 och testade deras chark/bränd getost creme samt tryffelpizza/tryffelpasta. Otroligt gott! Trevlig personal och mysig lokal på Kungsholmen. Definitivt värt att sitta där länge under en middag. ... Visa hela »

15 jan 2020

Fem av fem! Menyn har mycket gott att bjuda på. Jag åt en linguine med grillad hummer, tomat, mascarpone och basilika - den var MAG-ISK 😍 maten är vällagad, vinet är gott, miljön är mysig med utsikt över vattnet. Gå dit en sommarkväll och det komm... Visa hela »

17 jul 2015 · Uppdaterad

En av mina favoritrestauranger i Stockholm! Hett tips är risotton som är en av de bästa jag ätit. Servicen är på topp med personal som både är charmig och kunnig. Inredningen är också ett stort plus, två tummar upp!

10 dec 2019

Julbord, precis som Brunchen, värd att besöka. Hit kommer man absolut komma tillbaka!
Passar hela familjen.

23 feb 2016

Supertrevligt ställe med riktigt goda rustika rätter. Miljön känns hemtrevlig och genuint italienskt trots att lokalen i sig är ganska modern. Tips är att slinka in på orangeriet som ligger bredvid innan middagen o ta en drink.

22 feb 2016 · Uppdaterad

Mysig restaurang som får sina poäng på de fantastiska smårätterna och desserten. Åt gnocchi till huvudrätt och de var mer som falafel i storlek och växte i munnen, hade gjort sig bättre i mycket mindre variant och kanske som en förrätt. Des... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.