Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

MELT Bar & Restaurang

4,0
5 recensioner
MELT Bar & Restaurang

Den 20-talsdoftande speakeasybaren MELT hämtar inspiration från förbudstiden i New York. Här samsas en "hemlig" svartklubb med restaurang, bar och fullspäckade varietékvällar med klassisk 20-talsunderhållning.

Här sträcker sig 20-talsglamouren över tre våningsplan, utsmyckade med speglar i guld, röda sammetssoffor och fransiga lampskärmar. Gatuplanet rymmer restaurang och bar för den som vill äta och dricka. På den New York-inspirerade menyn hittar du bland annat bagels, hummervåffla med bacon, champagne och nostalgidoftande absintdrinkar.

När festandan faller på går du ned för trappan till de två nedre planen där MELTs hjärta gömmer sig – scenen med den röda sammetsridån. Här höjs tempot rejält och de glammiga varietéshowerna träder fram med burleskframträdanden, akrobatik, jonglerare, musiker och annan 20-talsunderhållning. Kommer du hit på en torsdag bör du inte missa burlesk-bingo.

Konceptet känns inte minst igen från liknande klubbar i New York, Berlin och London där den lilla speakeasy-baren i själva verket är entrén till den riktiga showen. Precis som bakom lönndörrarna under spritförbudets dagar, handlar det här om att ha roligt – oavsett om man är hungrig, törstig eller festsugen. Man vet aldrig vad som döljer sig bakom MELTs dörrar.

Användarbilder på MELT Bar & Restaurang Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från MELT Bar & Restaurang av Lisa S.
  • Bild från MELT Bar & Restaurang av Lisa S.
  • Bild från MELT Bar & Restaurang av Lisa S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 aug 2018

WOW! Jag tror att man antingen älskar Melt, eller helt tvärtom. Som du ser på betyget så är jag en som love it! Men vad är det då? Det är en upplevelse, kan man kalla det burlesquebar? Jag gör det nu, dom kallar den själva ”speakeasy bar”... Visa hela »

23 nov 2015 · Uppdaterad

Grymma drinkar och lite skön prohibition-känsla (öl serveras med en papperspåse runt) och personalen har anammat 20-tals känslan. Jazz musik och blandad publik – de hade kunde få sänka belysningen något men det är min enda synpunkt.

9 sep 2018

Omg, I love it! Jättekul koncept och att de lyckats hela vägen från miljön, drinkar och stämning. Kul med uppträdanden också!

21 apr 2017

Jag älskar det här stället. Kanske inte så mycket för maten (men den är verkligen helt okej) men för drinkarna, atmosfären, personalen och inte minst underhållningen! Man gillar ju kombinationen jazz och lättklätt.

11 feb 2018

Mycket bra mat, vänlig personal och stämningen på topp!