Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Melt Bar & Restaurang

4,0 • 5 recensioner
Melt Bar & Restaurang

20-talsdoftande speakeasybaren Melt slog upp dörrarna på Söder år 2013 och huserar numera i KGB:s gamla lokaler i city. Här samsas restaurang, bar och "hemlig" svartklubb med inspiration från förbudstiden och New York.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 aug 2018

WOW! Jag tror att man antingen älskar Melt, eller helt tvärtom. Som du ser på betyget så är jag en som love it! Men vad är det då? Det är en upplevelse, kan man kalla det burlesquebar? Jag gör det nu, dom kallar den själva ”speakeasy bar”... Visa hela »

23 nov 2015 · Uppdaterad

Grymma drinkar och lite skön prohibition-känsla (öl serveras med en papperspåse runt) och personalen har anammat 20-tals känslan. Jazz musik och blandad publik – de hade kunde få sänka belysningen något men det är min enda synpunkt.

9 sep 2018

Omg, I love it! Jättekul koncept och att de lyckats hela vägen från miljön, drinkar och stämning. Kul med uppträdanden också!

21 apr 2017

Jag älskar det här stället. Kanske inte så mycket för maten (men den är verkligen helt okej) men för drinkarna, atmosfären, personalen och inte minst underhållningen! Man gillar ju kombinationen jazz och lättklätt.

11 feb 2018

Mycket bra mat, vänlig personal och stämningen på topp!