MELT Bar & Restaurang

4,0
6 betyg
$$-$$$
Nattklubb
Restaurang med underhållning
MELT
4,0
6 betyg

Den 20-talsdoftande speakeasybaren MELT hämtar inspiration från förbudstiden i New York. Här samsas en "hemlig" svartklubb med restaurang, bar och fullspäckade varietékvällar med klassisk 20-talsunderhållning.

Här sträcker sig 20-talsglamouren över tre våningsplan, utsmyckade med speglar i guld, röda sammetssoffor och fransiga lampskärmar. Gatuplanet rymmer restaurang och bar för den som vill äta och dricka. På den New York-inspirerade menyn hittar du bland annat bagels, hummervåffla med bacon, champagne och nostalgidoftande absintdrinkar.

När festandan faller på går du ned för trappan till de två nedre planen där MELTs hjärta gömmer sig – scenen med den röda sammetsridån. Här höjs tempot rejält och de glammiga varietéshowerna träder fram med burleskframträdanden, akrobatik, jonglerare, musiker och annan 20-talsunderhållning. Kommer du hit på en torsdag bör du inte missa burlesk-bingo.

Konceptet känns inte minst igen från liknande klubbar i New York, Berlin och London där den lilla speakeasy-baren i själva verket är entrén till den riktiga showen. Precis som bakom lönndörrarna under spritförbudets dagar, handlar det här om att ha roligt – oavsett om man är hungrig, törstig eller festsugen. Man vet aldrig vad som döljer sig bakom MELTs dörrar.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
6

Recensioner av MELT

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Burlesk bingo med Melts goda bål är ett riktigt trevligt torsdagsnöje. Har ej ätit här, ännu, men druckit goda drinkar flera gånger. Älskar att man kliver in i en annan värld, ja eller rätt in i 20-talet. Fantastisk underhållning och atmosfär.

WOW! Jag tror att man antingen älskar Melt, eller helt tvärtom. Som du ser på betyget så är jag en som love it! Men vad är det då? Det är en upplevelse, kan man kalla det burlesquebar? Jag gör det nu, dom kallar den själva ”speakeasy bar”...

·

Grymma drinkar och lite skön prohibition-känsla (öl serveras med en papperspåse runt) och personalen har anammat 20-tals känslan. Jazz musik och blandad publik – de hade kunde få sänka belysningen något men det är min enda synpunkt.

Omg, I love it! Jättekul koncept och att de lyckats hela vägen från miljön, drinkar och stämning. Kul med uppträdanden också!

Jag älskar det här stället. Kanske inte så mycket för maten (men den är verkligen helt okej) men för drinkarna, atmosfären, personalen och inte minst underhållningen! Man gillar ju kombinationen jazz och lättklätt.

Mycket bra mat, vänlig personal och stämningen på topp!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
6

Representerar du MELT Bar & Restaurang?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är MELT Bar & Restaurang?

Vi har klassificerat MELT som:

  • Champagnebar
  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på MELT Bar & Restaurang?

På MELT Bar & Restaurang serveras bland annat:

  • Fisk
  • Veganskt
  • Kött
  • Amerikanskt
  • Vegetariskt

Vad kostar det att äta på MELT Bar & Restaurang?

MELT Bar & Restaurang ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$)/Mellanklass ($$$).

Finns det veganska rätter på MELT Bar & Restaurang?

Ja, MELT erbjuder veganska rätter.

Har MELT Bar & Restaurang vegetariska alternativ på menyn?

Ja, MELT Bar & Restaurang har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger MELT Bar & Restaurang?

MELT Bar & Restaurang ligger på Malmskillnadsgatan 45, 111 38, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 150m).