Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Miss Clara

4,1 • 9 recensioner
Miss Clara

Boutiquehotellet Miss Claras restaurang bjuder på moderna tolkningar av svenska och internationella brasserieklassiker under ledning av Danny Guest (Operakällaren). Dessutom med fokus på balanserad och ärlig kost. I baren hittar du innovativa drinkar signerade Robert Radovic från Guldbaren, och missa givetvis inte heller den långa uteserveringen mitt i cityvimlet.

Miss Clara huserar på Sveavägen mitt i stan, och hit hittar såväl internationella resenärer som vänner och affärsbekanta för att äta eller ta en drink i baren. Här kombineras avslappnad gastronomi med generösa öppettider från morgon till kväll. Dagens inleds med en frukostbuffé som bland annat innehåller gluten- och laktosfria alternativ samt våfflor som gästerna gräddar själva. Lunchen lagas från grunden utan raffinerat socker, mjöl eller halvfabrikat, och middagen går i samma tecken. Kvällsmenyn innehåller nämligen uppdaterade brasserieklassiker som tillagas på säsongsbetonade råvaror med betoning på balanserat och ”ärligt”.

Lördagarnas à la carte-brunch hämtar influenser från London och New York och ackompanjeras av jazziga toner. Här kan man bland annat gå loss på milkshakes, Eggs Benedict, fried fish tacos, american pancakes och champagne. Under soliga dagar är den centrala uteserveringen mitt på Sveavägen ytterligare ett dragplåster som garanterat bjuder på folkspan.

Baren
För den som är sugen på en drink är det bara att styra stegen mot Miss Claras bar. En både genuin och urban cocktailbar där man kan kombinera de utvalda dryckerna med modern barmat.

Se även Miss Clara Hotel & Giro

Se även Nobis Hotel, Noi, Bino, Nobis Guldbaren & Loungen, Hotel Skeppsholmen, Långa Raden, Miss Clara Hotel, Giro, Stallmästaregården Hotell, Stallmästaregården Restaurang, Hotel J Nacka Strand, Restaurant J Nacka Strand, Operakällaren, Operabaren, Operakällaren Bakfickan, Café Opera, END

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 okt 2018

Brunch

Stället påminner om Strandvägen 1. Både inredningsmässigt och dess klientel. Bubbligt, livligt, fullt, väldigt trångt mellan borden och kata-strofal ljudnivå (detta är främst varför jag ger låg betyg). Ta med hörap... Visa hela »

8 nov 2018

Jag åt precis lunch på Miss Clara. Lokalen är stor, rymlig och snygg.

Ett perfekt finlunchställe. Personalen är supertrevlig och hjälpsam.

Tyvärra var maten bara en 3a. ( stället i sig med personal skulle få en 4a) För 189 kr v... Visa hela »

29 sep 2016 · Uppdaterad

Åt lunch här tidigare i veckan och blev positivt överraskad. Hade inga förväntningar egentligen. Jag och mitt sällskap delade på en svampsoppa som var god och en oxkind med potatispuré som var sjukt god. Bra bemötande och väldigt trevlig uteserve... Visa hela »

19 jun 2017

Trevligt ställe med god mat. Åt en sparrissoppa till förrätt, gnocchi till varmrätt och en hallonsorbet till efterrätt. Bäst var efterrätten.

18 mar 2018

Besökte Miss Clara en lördag för brunch med vänner. Riktigt trevligt med livemusik och uppmärksam bra och snabb personal. Det jag uppskattade mest förutom livebandet var att det var ingen som jäktade ihjäl oss trots att vår sittning var över. Rekomm... Visa hela »

25 jan 2018

Mitt första besök på Miss Clara blev en lunch med gott betyg. Miljön här är trevlig (vi satt i lounge-delen): lugn, mysig och perfekt när man skall prata, ha ett möte eller sitta och jobba. Framför allt gillar jag att detta ställe gömmer sig mi... Visa hela »

28 sep 2016

Matmässigt har jag bara testat brunchen med tillhörande livejazz. Provade några rätter, alla var riktigt bra.

För aw och liknande håller baren och drinkarna hög klass

9 dec 2016

Riktigt ballt ställe!! Perfekt för aw-häng inne i baren eller drömmiddag i matsalen

Listad i: Brunch
7 mar 2017

Åt deras brunch. Väldigt god mat som var lika fin att titta på. Personalen var alltid där med jämna mellanrum och var mycket, mycket trevlig. Finns ingenting att klaga på vad jag kommer på.