Boutiquehotellet Miss Claras restaurang bjuder på moderna tolkningar av svenska och internationella brasserieklassiker under ledning av Danny Guest (Operakällaren). Dessutom med fokus på balanserad och ärlig kost. I baren hittar du innovativa drinkar signerade Robert Radovic från Guldbaren, och missa givetvis inte heller den långa uteserveringen mitt i cityvimlet.
Miss Clara huserar på Sveavägen mitt i stan, och hit hittar såväl internationella resenärer som vänner och affärsbekanta för att äta eller ta en drink i baren. Här kombineras avslappnad gastronomi med generösa öppettider från morgon till kväll. Dagens inleds med en frukostbuffé som bland annat innehåller gluten- och laktosfria alternativ samt våfflor som gästerna gräddar själva. Lunchen lagas från grunden utan raffinerat socker, mjöl eller halvfabrikat, och middagen går i samma tecken. Kvällsmenyn innehåller nämligen uppdaterade brasserieklassiker som tillagas på säsongsbetonade råvaror med betoning på balanserat och ”ärligt”.
Lördagarnas à la carte-brunch hämtar influenser från London och New York och ackompanjeras av jazziga toner. Här kan man bland annat gå loss på milkshakes, Eggs Benedict, fried fish tacos, american pancakes och champagne. Under soliga dagar är den centrala uteserveringen mitt på Sveavägen ytterligare ett dragplåster som garanterat bjuder på folkspan.
Baren
För den som är sugen på en drink är det bara att styra stegen mot Miss Claras bar. En både genuin och urban cocktailbar där man kan kombinera de utvalda dryckerna med modern barmat.
Se även Miss Clara Hotel & Giro