Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Miss Clara

4,4 • 5 recensioner
Miss Clara

Boutiquehotellet Miss Claras restaurang bjuder på moderna tolkningar av svenska och internationella brasserieklassiker under ledning av Danny Guest (Operakällaren). Dessutom med fokus på balanserad och ärlig kost. I baren hittar du innovativa drinkar signerade Robert Radovic från Guldbaren, och missa givetvis inte heller den långa uteserveringen mitt i cityvimlet.

Miss Clara huserar på Sveavägen mitt i stan, och hit hittar såväl internationella resenärer som vänner och affärsbekanta för att äta eller ta en drink i baren. Här kombineras avslappnad gastronomi med generösa öppettider från morgon till kväll. Dagens inleds med en frukostbuffé som bland annat innehåller gluten- och laktosfria alternativ samt våfflor som gästerna gräddar själva. Lunchen lagas från grunden utan raffinerat socker, mjöl eller halvfabrikat, och middagen går i samma tecken. Kvällsmenyn innehåller nämligen uppdaterade brasserieklassiker som tillagas på säsongsbetonade råvaror med betoning på balanserat och ”ärligt”.

Lördagarnas à la carte-brunch hämtar influenser från London och New York och ackompanjeras av jazziga toner. Här kan man bland annat gå loss på milkshakes, Eggs Benedict, fried fish tacos, american pancakes och champagne. Under soliga dagar är den centrala uteserveringen mitt på Sveavägen ytterligare ett dragplåster som garanterat bjuder på folkspan.

Baren
För den som är sugen på en drink är det bara att styra stegen mot Miss Claras bar. En både genuin och urban cocktailbar där man kan kombinera de utvalda dryckerna med modern barmat.

Se även Miss Clara HotelGiro

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Åt lunch här tidigare i veckan och blev positivt överraskad. Hade inga förväntningar egentligen. Jag och mitt sällskap delade på en svampsoppa som var god och en oxkind med potatispuré som var sjukt god. Bra bemötande och väldigt trevlig uteserve... Visa hela »

Kristoffer R.

Matmässigt har jag bara testat brunchen med tillhörande livejazz. Provade några rätter, alla var riktigt bra.

För aw och liknande håller baren och drinkarna hög klass

Fredrik J.

Trevligt ställe med god mat. Åt en sparrissoppa till förrätt, gnocchi till varmrätt och en hallonsorbet till efterrätt. Bäst var efterrätten.

Fredric E.

Riktigt ballt ställe!! Perfekt för aw-häng inne i baren eller drömmiddag i matsalen

Niklas E.

Åt deras brunch. Väldigt god mat som var lika fin att titta på. Personalen var alltid där med jämna mellanrum och var mycket, mycket trevlig. Finns ingenting att klaga på vad jag kommer på.