Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Naboterrassen

3,7
3 betyg
Redigera Naboterrassen

På NK Parkadens tak, i anslutning till NK Padel & Social, hittar du Naboterrassen. Här håller man öppet sju dagar i veckan och bjuder på några av Stockholms mest ikoniska landmärken som vy för såväl padelspelaren, AW-firaren, den hungrige och drop in-gästen.

Stockholm har fått allt fler somriga takterrasser med vackra vyer, och Naboterrassen mitt i stan är en av dem. Alldeles intill padelbanorna på NK Parkadens tak hittar man här en öppen servering, utomhusbar och eventyta som har öppet från morgon till kväll och serverar både mat och dryck med kända landmärken som kuliss. Här kan man slå sig ner och äta frukost, lunch och middag, eller mötas upp och ta en AW-drink med utsikt över Stockholms takåsar. Naboterrassen har främst drop in-platser, men det finns även bokningsbara bord och det går också bra att boka in större sällskap.

På takterrassen samsas korgmöbler, loungesoffor, växter och parasoll under bar himmel. Här möts såväl padelspelare som semesterfirare för att äta eller ta en törstsläckare. Dagen inleds med frukosträtter som overnight oats, smoothie och frukostfralla och fortsätter sedan med lunchrätter som grekisk sallad och varmrökt lax. Kvällstid varvas somriga cocktails med flatbread, smårätter, sallader, råbiff, fisk och skaldjur. Bland annat kan man beställa in lite ostron, eller slå på stort och beställa en hel skaldjursplatå i förväg. Bland dryckerna hittas allt från champagne till alkoholfritt.

Se även Nabo

Användarbilder på Naboterrassen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Naboterrassen av Louise L.
  • Bild från Naboterrassen av Louise L.
  • Bild från Naboterrassen av Louise L.
  • Bild från Naboterrassen av Louise L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 maj 2022

Stockholms nya takterass! Bredvid padel bannorna på NKs tak erbjuds nu väl komponerade drinkar och brunch. Bra högtalare system och sprillans nya möbler! Fräsch :)

6 jun 2022

Dior har intagit Naboterassen för att visa upp sin kollektion Dioriviera. Så snyggt och en svag doft av Dior sprider sig på terrassen. Det var egentligen största anledningen till att vi ville gå hit. Vi fick beställa drinkar ganska snabbt. Den vi egentligen ville ha... Visa hela »

7 sep 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.