Naboterrassen

3,6
5 betyg
$$$
Takrestaurang
Bar
Naboterrassen
3,6
5 betyg

På NK Parkadens tak, i anslutning till NK Padel & Social, hittar du Naboterrassen. Här håller man öppet sju dagar i veckan och bjuder på några av Stockholms mest ikoniska landmärken som vy för såväl padelspelaren, AW-firaren, den hungrige och drop in-gästen.

Stockholm har fått allt fler somriga takterrasser med vackra vyer, och Naboterrassen mitt i stan är en av dem. Alldeles intill padelbanorna på NK Parkadens tak hittar man här en öppen servering, utomhusbar och eventyta som har öppet från morgon till kväll och serverar både mat och dryck med kända landmärken som kuliss. Här kan man slå sig ner och äta frukost, lunch och middag, eller mötas upp och ta en AW-drink med utsikt över Stockholms takåsar. Naboterrassen har främst drop in-platser, men det finns även bokningsbara bord och det går också bra att boka in större sällskap.

På takterrassen samsas korgmöbler, loungesoffor, växter och parasoll under bar himmel. Här möts såväl padelspelare som semesterfirare för att äta eller ta en törstsläckare. Dagen inleds med frukosträtter som overnight oats, smoothie och frukostfralla och fortsätter sedan med lunchrätter som grekisk sallad och varmrökt lax. Kvällstid varvas somriga cocktails med flatbread, smårätter, sallader, råbiff, fisk och skaldjur. Bland annat kan man beställa in lite ostron, eller slå på stort och beställa en hel skaldjursplatå i förväg. Bland dryckerna hittas allt från champagne till alkoholfritt.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
5

Recensioner av Naboterrassen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Endast varit här för lunch men den var toppen! Åt en grekisk sallad med kyckling, otroligt god och fräsch. Tycker att de lyckats få lite utomlandskänsla med poolen vilket är härligt! Kommer gärna tillbaka för drinkar eller en lunch igen.

Trevlig ställe vid nice väder! Har bara ätit en kycklingbowl. Var väl ok, lite tråkig.

Stockholms nya takterass! Bredvid padel bannorna på NKs tak erbjuds nu väl komponerade drinkar och brunch. Bra högtalare system och sprillans nya möbler! Fräsch :)

Dior har intagit Naboterassen för att visa upp sin kollektion Dioriviera. Så snyggt och en svag doft av Dior sprider sig på terrassen. Det var egentligen största anledningen till att vi ville gå hit. Vi fick beställa drinkar ganska snabbt. Den vi egentligen ville ha...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
5

Representerar du Naboterrassen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Naboterrassen?

Vi har klassificerat Naboterrassen som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Naboterrassen?

På Naboterrassen serveras bland annat:

  • Medelhavet
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Naboterrassen?

Naboterrassen ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Naboterrassen uteservering?

Ja, Naboterrassen har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Naboterrassen lunch?

Ja, Naboterrassen har lunchserveringar.

Var ligger Naboterrassen?

Naboterrassen ligger på Regeringsgatan 47, 111 56, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 350m).