Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

NOC

3,3
7 recensioner
NOC

I korsningen Drottningatan/Tegnérgatan hittar du Bistro NOC på hörnet. Ett krypin för den som vill äta lunch, dricka ett glas eller bara njuta av en middag med fransk-italienska influenser.

Menyn på Bistro NOC erbjuder välkända och populära rätter med allt från musslor till risotto. Här finns mycket att välja på, vare sig du är ute efter något lätt eller verkligen vill mätta magen. Under lunchen serveras populär husman, veckans pasta samt en veckomeny, som inkluderar kaffe och bröd, med stort fokus på hälsosamma alternativ.

Förutom mat bjuder NOC gärna in till afterwork som passar lika bra för kompisgänget som för en kväll med kollegorna. I dryckeshyllan hittar du flera utvalda viner liksom öl och cider. Lokalen, vars interiör inspirerats av ett typiskt franskt café, har gott om utrymme för flera sällskap, större som mindre. Under sommaren öppnas även den sköna uteserveringen upp.

Hundar är välkomna året om.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 dec 2017

Trevligt tillskott på hörnet Drottninggatan/Tegnérgatan. Kycklingwrapen var god men en aning för liten kontra priset (119kr).

3 sep 2019

Hade en jätte bra upplevelse och tyckte maten var god

18 dec 2017

Trevlig personal och god + vällagad lunch! Åt en smarrig halloumiwrap som jag dock tycker var överprisad för vad man får (109:-).

13 jan 2020

Perfekt service, verkligen, men tyvärr är
nivån låg som i en skolmatsal. Det saknas grunder, kompetens att klara av enkla rätter som t. ex moules frites. Inredningen är av 90 tals typ. Ikea lampan och intetsägande musik lyfter inte heller nivån..Det f... Visa hela »

17 jun 2019

Vi bara ÄLSKADE maten och personalen.
Grymt bra att hunden får följa med.
Signe Eva och Myran

21 jun 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Charmig, mysig liten Bistro på toppen av Drottninggatan med fantastisk svensk- och andra - mat. Vi rekommenderar helt läckra svenska köttbullar och raggmunk med lingon och Bacon. Med varm och effektiv service och prisvärt vin älskade vi denna Bistro som var precis runt hö... Visa hela »

28 jan 2018

95kr för en mozzarella caprese. Då förväntar man sig någonting RIKTIGT bra. Inte 5 cocktailtomater skurna på mitten och några mozzarellabollar med olivolja och balsamvinäger... Nej, gör om gör rätt.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

16 dec 2017 · Uppdaterad

Riktigt trevlig bistro med trevlig personal och goda små- som varmrätter. Perfekt för att ta en öl och kanske äta något att dela på. Får återkomma för frukost och lunch.

16 dec 2017

Litet, fräscht och väldigt mysigt ställe!! Älskar att man får ta med sig hund och att det är lika trevligt att komma hit på frukost, lunch eller middag... ❤️