Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Non Solo Bar Odengatan

3,2 • 5 recensioner
Non Solo Bar Odengatan

Vasastan brukar kallas stans mest singeltäta stadsdel, men Non Solo Bar passar in som fisken i vattnet. Här kombineras café och bistrokänsla med allt från italiensk espresso till den stadiga pastarätten och ett glas italienskt vin. Vid Odenplan hittar du första upplagan.

Se även Non Solo Bar Rörstrandsgatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Var där på lunch och mycket besviken då personalen inte lyssnade på. Dom hade skrivit på svart tavla dagens rätter en inte beskrivit vad dom innehöll. Berättade då att jag ville ha en sallad och dom rekommenderade hälsotallriken, men fick istä... Visa hela »

21 feb 2018

Väldigt bra utbud! Perfekt för en sen frukost eller lunch. Alla gånger jag har varit här så har jag stannat länge, speciellt på uteserveringen. Personligen är gillar jag att de har fullständiga rättigheter, en fika glider lätt över på... Visa hela »

16 jul 2018

Testat deras sallader och varit nöjd, inte mer än så men däremot så åt vi deras frukost för några veckor sen och jag blev glatt överraskad då jag tyckte den var jättebra! Så skönt att ha ett frukostställe som serverar bra oc... Visa hela »

29 nov 2016

Mysigt lunchställe med grymt goda sallader

20 apr 2016 · Uppdaterad

Bra lunchhak med god sallad och generösa portioner - kaffet håller ännu högre nivå.