Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Non Solo Bar Odengatan

3,5 • 6 recensioner
Non Solo Bar Odengatan

Vasastan brukar kallas stans mest singeltäta stadsdel, men Non Solo Bar passar in som fisken i vattnet. Här kombineras café och bistrokänsla med allt från italiensk espresso till den stadiga pastarätten och ett glas italienskt vin. Vid Odenplan hittar du första upplagan.

Non Solo Bar har blivit en liten kedja med ett ställe vid Odenplan och nästa på Rörstrandsgatan. Här gäller mer än bara ett vanligt café. På Odengatan hittar du första upplagan där man stolt förser kaffeälskare med allt från äkta italiensk espresso till hemmagjord italiensk pasta och ett glas vin eller en öl. Är du sugen på ett mellanting serveras även gratinerade mackor på levainbröd.

Non Solo Bar passar med andra ord såväl för den lugna fikastunden eller lunchen som för en snabb kaffe i farten, lite take away eller ett glas vin. Här kan du lugnt inleda dagen med en ovanligt ordentlig frukost och skön musik i högtalarna. Frukosten bjuder bland annat på hemmagjord granola eller gröttallrik med färska bär och nötter, ett av ställets senare tillskott. Lagom till lunchen är det pastarätter och krispiga sallader som gäller, bland annat lyxsalladen med handskalade räkor samt den nyttiga varianten med rödbetor och fullkornsdinkel. Perfekt om du är hungrig och cafésugen på samma gång.

Hann du inte med kompisdejten mitt i veckan finns det gott om tillfälle kvar till helgen. Då serveras brunchinspirerad meny med bland annat american pancakes och club sandwich att ta en paus från vardagsstressen med. På sommaren utökas Non Solo Bar med uteservering och längre öppettider.

Se även Non Solo Bar Rörstrandsgatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Var där på lunch och mycket besviken då personalen inte lyssnade på. Dom hade skrivit på svart tavla dagens rätter en inte beskrivit vad dom innehöll. Berättade då att jag ville ha en sallad och dom rekommenderade hälsotallriken, men fick istä... Visa hela »

21 feb 2018

Väldigt bra utbud! Perfekt för en sen frukost eller lunch. Alla gånger jag har varit här så har jag stannat länge, speciellt på uteserveringen. Personligen är gillar jag att de har fullständiga rättigheter, en fika glider lätt över på... Visa hela »

16 jul 2018

Testat deras sallader och varit nöjd, inte mer än så men däremot så åt vi deras frukost för några veckor sen och jag blev glatt överraskad då jag tyckte den var jättebra! Så skönt att ha ett frukostställe som serverar bra oc... Visa hela »

29 nov 2016

Mysigt lunchställe med grymt goda sallader

20 apr 2016 · Uppdaterad

Bra lunchhak med god sallad och generösa portioner - kaffet håller ännu högre nivå.

17 jun 2017

Visserligen lite dyrt men det trevliga bemötandet, goda kaffet och gratis påtår drar upp betyget. Eluttag vid varje bord och bra wifi gör det till ett utmärkt pluggcafe!