Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nostrano Östermalm

0,0
0 betyg
Redigera Nostrano Östermalm

I Tysta Maris gamla lokal i Östermalms Saluhall ligger Nostranos andra restaurang. En italiensk kvarterskrog som serverar pasta och italienska varmrätter en trappa upp, och ett stort sortiment av viner och mindre rätter i vinbaren en trappa ner.

Nostrano har sedan länge haft sin adress på Södermalm, på Timmermansgatan. Men sedan 2022 har de två filialer i Stockholm, varav den senaste fått sin lokal inuti den nyrenoverade Östermalmshallen. På två plan, med både restaurang och vinbar, sträcker denna familjeägda krog med gott om plats för gäster som vill äta och dricka gott – för det är det som står i fokus.

Bakom Nostrano står Nils Molinder (krögaren bakom bland annat Ulriksdals Värdshus och Melanders) och Peppe Mazzella – men numera är det Nils dotter, Sandra, som tillsammans med sin partner Adam driver restaurangen.

Restaurangen i Östermalms Saluhall är till skillnad från den på Södermalm något mer modern i sin interiör – i linje med den övriga saluhallen som restaurerats från topp till tå – men lika mysig och välkomnande. Här möts mönster, färgkombinationer och eleganta möbler i olika former. Du kan alltså välja mellan att slå dig ner vid middagsbordet, eller inta de höga barstolarna. Det finns även sittplatser på balkongen med utsikt över saluhallen.

På menyn, som speglar Nostranos koncept, hittas precis som på den andra restaurangen ett urval av italienska smårätter, pasta, traditionella varmrätter och desserter. Smakerna och inspirationen hämtas från samma ställe, men rätterna skiljer sig något åt – tanken är att du ska kunna besöka båda restaurangerna två dagar i rad och beställa olika rätter.

Se även Nostrano Södermalm

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Nostrano Östermalm!

Användarbilder på Nostrano Östermalm Visa alla

  • Lägg till bild