Paladar de Cuba

4,4
11 betyg
$$$
Karibisk restaurang
Rombar
Hemsida
Paladar de Cuba
4,4
11 betyg
Hemsida

Ordet Paladar kommer från Cuba där det under Castros styre var tillåtet att öppna Paladares i sin bostad, små restauranger med låga priser som inte konkurrerade med statliga restauranger. Detta ligger till grund för denna restaurang med betoning på karibisk mat, inte bara kubansk. I en rolig och utsmyckad miljö äter du smakrika rätter och sköljer förslagsvis ned maten med en romdrink från deras Havana Rum Bar.

Föreslå ändringar

Recensioner av Paladar de Cuba

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 nov. 2020 · Uppdaterad

Kubansk restaurang och liten bar mitt i city. Kubastämningen infinner sig överallt vad gäller inredning, meny och musik. Ganska litet ställe med typ 10-talet bord. Baren är väldigt liten och trång. Vill man ta en snabb trip till Kuba så tar man sig hit. 😊

3 nov. 2020

Uppskattar man god mat bra service och mysig miljö så är Paladar en hit!
Köttet var mört o fint som serverades med ett perfekt utvalt vin från Argentina av personalen.

Lokalen var väldigt trevligt dekorerat riktig kuba känsla.

Jag tyck... Visa hela »

26 okt. 2020

Jag hade tidigare lämnat en recension här som var femstjärnig, men mitt senaste besök ger mig anledning att vara så brysk att jag behöver radera det gamla omdömet. Helt enkelt för att det inte stämmer. Vi var tre personer en fredagkväll efter jobbet... Visa hela »

5 aug. 2019

Jag bemöts genast av de trevliga personalen när jag kliver in i loungen. Det känns verkligen inte som att man är i Sverige längre utan man är i varmare breddgrader.

Jag har alltid velat att komma hit då jag har hört så mycket bra och positiva... Visa hela »

27 juni 2023

Trevlig miljö och jag gillade menyn, bra mat och drinkar. Det som drar ner betyget är servicen som även om det passar stämmer med deras tema var lite för manãna för mig.

22 sep. 2016

God kubansk mat. Supertrevlig bardel. Litet minus för att man beställer strawbwrry daiquiri o får ngt m smak av citron...

12 okt. 2022

Bästa rombaren i Stockholm!
Ritkigt trevligt och mysig rombar känns som att man är på Kuba. Väldigt trevlig personal och dem kunde rekommendera mig flera olika rom kändes genuint.

Flyttade sedan över till matsalen för att testa på deras mat... Visa hela »

28 mars 2021

Riktigt trevlig kubansk resturang med imponerande romutbud och välgjorda cocktails. Jag hade bokat bord tidigare och fick snabb service och känner mig väldigt välkommen samt att dem tar hand om mig på ett proffsigt sätt.

Jag tog tonfisken som var perfekt stek... Visa hela »

11 nov. 2020

Toppen ställe!Drinkar, mat ,service inreddnig 5☆

28 mars 2021

Jag saknar att åka till denna plats, det finns en underbar atmosfär och vänlig personal, allt du kan förvänta dig av proffs

11 okt. 2022