Pong Norrlandsgatan

3,0
1 betyg
$
Asiatisk restaurang
Pong
3,0
1 betyg

På Norrlandsgatan, några steg från Stureplan, serverar Pong asiatisk mat i form av bland annat sushi, thaicurry och kinesiska bao. Här kan man även släcka törsten med direktimporterad öl och sake från Japan. Lokalen är modern, med roströda toner och bordskivor i marmor.

Pong finns på flera platser i Stockholm, och just den här restaurangen rymmer ungefär 70 sittplatser i sober miljö. Här kan man slinka in för en lunch eller middag, eller kanske en afterwork efter jobbet. Menyn präglas inte minst av kreativt presenterad sushi i olika smakkombinationer (exempelvis spicy tuna), men också thailändska rätter som röd och grön curry, wok och pad thai. Restaurangen har även tagit fram sina egna bao i två olika smaker. Den som har svårt att bestämma sig kan också beställa in en ”kombo” med lite av varje.

Namnet, Pong, betyder träff på kinesiska och Pongs koncept handlar just om att vara en mötesplats, med ett stort utbud av mat från Asiens olika hörn. Restaurangen på Norrlandsgatan har på senare år fått sig ett ansiktslyft och är idag modernt inredd, med dämpad belysning och stiliga, dova färger. Stenmaterial kombineras med sammet, trä och rödspräckligt spegelglas. Slå dig ner vid ett bord eller hoppa upp på en barstol och se kockarna tillreda maten framför dig.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Pong Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
1

Recensioner av Pong

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

God lunch och trevlig lokal. Servicen var sådär.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
1

Representerar du Pong Norrlandsgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Pong Norrlandsgatan?

På Pong Norrlandsgatan serveras bland annat:

  • Vegetariskt
  • Sushi
  • Kinesiskt
  • Stark mat
  • Thailändskt

Vad kostar det att äta på Pong Norrlandsgatan?

Pong Norrlandsgatan ligger i prisklassen Budget ($).

Har Pong Norrlandsgatan vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Pong Norrlandsgatan har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Kan man beställa take away från Pong Norrlandsgatan?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Pong. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Pong Norrlandsgatan sushi?

Ja, Pong har sushi på menyn.

Var ligger Pong Norrlandsgatan?

Pong Norrlandsgatan ligger på Norrlandsgatan 25, 111 42, City, Östermalm, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 200m).