Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pong Norrlandsgatan

3,0
1 betyg
Redigera Pong Norrlandsgatan

På Norrlandsgatan, några steg från Stureplan, serverar Pong asiatisk mat i form av bland annat sushi, thaicurry och kinesiska bao. Här kan man även släcka törsten med direktimporterad öl och sake från Japan. Lokalen är modern, med roströda toner och bordskivor i marmor.

Pong finns på flera platser i Stockholm, och just den här restaurangen rymmer ungefär 70 sittplatser i sober miljö. Här kan man slinka in för en lunch eller middag, eller kanske en afterwork efter jobbet. Menyn präglas inte minst av kreativt presenterad sushi i olika smakkombinationer (exempelvis spicy tuna), men också thailändska rätter som röd och grön curry, wok och pad thai. Restaurangen har även tagit fram sina egna bao i två olika smaker. Den som har svårt att bestämma sig kan också beställa in en ”kombo” med lite av varje.

Namnet, Pong, betyder träff på kinesiska och Pongs koncept handlar just om att vara en mötesplats, med ett stort utbud av mat från Asiens olika hörn. Restaurangen på Norrlandsgatan har på senare år fått sig ett ansiktslyft och är idag modernt inredd, med dämpad belysning och stiliga, dova färger. Stenmaterial kombineras med sammet, trä och rödspräckligt spegelglas. Slå dig ner vid ett bord eller hoppa upp på en barstol och se kockarna tillreda maten framför dig.

Se även Waipo, Pong Buffé, Pong Lindhagen, Pong Henriksdal, Pong Klara, Pong Nybrogatan, Pong Skrapan

Användarbilder på Pong Norrlandsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Pong Norrlandsgatan av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 feb 2017

God lunch och trevlig lokal. Servicen var sådär.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.