Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Prime Burger Company Folkungagatan

Prime Burger slog upp dörrarna på Östermalm 2013 och ett år senare var det dags för nästa upplaga på Söder. Här frossar du i burgare, pulled pork, "chili" och desserter som milkshake och banana split. Burgarna finns i ett tiotal olika varianter, från plain till pulled pork och vegoburgare, och till det kan du beställa tillbehör som cheesy fries eller ceasarsallad, om du vill vara lite nyttigare. I baren hittar du även ett generöst utbud av öl att skölja ner maten med.

Se även Prime Burger Company

Användarbilder på Prime Burger Company Folkungagatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 aug 2018

Wow vilken hamburgare! Jag är inte den som väljer hamburgare när jag är ute men besökte Prime burger med en större grupp och går mer än gärna tillbaka. Jag valde en diablo som innehöll 3x Cheese, Jalapeños, bacon and chipotle mayonaise och la... Visa hela »

26 sep 2016

Helt okej vegetariska burgare. Bäst är nog California med halloumi.

29 jan 2015

Saxar delar av min recension från Prime på Birger Jarlsgatan. När det gäller en ren cheeseburgare tycker jag både Phils, Flipping och Burger Bistro är strået vassare. Men är man sugen på en lite grisigare burgare, med diverse pålägg och så... Visa hela »

3 jun 2016

Helt okej burgare, men inget man känner suget efter direkt. Pommes var goda däremot. Trög personal.

1 jul 2014

Låt oss prata om hamburgare. Varför är det alltid så gott? Prime Burger lyckas med bra hamburgare och servicen på söder är riktigt härlig!

Jag undrar när det ska vara över med Hamburger-hypen. Är den över men vi kan bara inte sl... Visa hela »

14 apr 2015

Gjorde ett spontanbesök och åt en "plain cheeseburger" som var precis som den ska vara, lagom flottig och inte helt genomstekt. Brödet ("natural potato roll") var lätt rostat och luftigt, också det helt i min smak. Till det, tunna tunna french fries med... Visa hela »

21 maj 2015 · Uppdaterad

Jag har ätit flera av deras burgare och de har alla varit otroligt bra (California Burger är lätt den bäst) och deras pommes får än att le. Dock är personalen otroligt ohjälpsamma, långsamma och ganska otrevliga så jag köper alltid med mig. Visa hela »

22 feb 2016

Goda burgare men personalen hade extremt dålig koll på sina gäster vilket drar ner betyget rejält. Två personal som ville ta beställningen, ingen fråga om dessert och det rådde allmän förvirring.

12 jun 2018

Har ätit middag här men föredrar att luncha på Prime Burger. De är lite små men oljiga, köttet brukar vara välstekt, ibland knaprig, det funkar riktigt bra om man är på fast food humör och är runt krokarna. Söder har inte mång... Visa hela »

20 maj 2015

Jag har besökt Prime Burger vid två tillfällen. Vid mitt första besök åt jag en plain cheeseburger som var jättegod. Dock blev jag extremt irriterad av personalen som som var otrevlig.
Andra gången jag besökte restaurangen var personalen mycket tr... Visa hela »

15 feb 2016

Pommes frites på sötpotatis är ett vinnande koncept. Har tyvärr inget veganskt. Deras bönburgare var lite snål med BBQ, skulle gärna disponerat BBQ-sås över hela konstalationen.

28 sep 2015

Käkade chili cheese burger med chili cheese fries som side, en av de bästa burgarna jag ätit på länge!

30 jul 2017

Bästa hamburgaren i stan!!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.