eller
Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lilla Ego

4,9 • 14 recensioner
Lilla Ego

Med superhajpade Lilla Ego i Vasastan gör de prisbelönta kockarna Tom Sjöstedt och Daniel Räms (Årets Kock 2013) uppror mot franska bistrotrenden och kör sin egen grej. Öppet kök, hemsnickrade bord, loppisfynd och industrilampor i taket - här gäller det informella och spontana. På menyn står nordiska smaker och i glaset är det bland annat naturvin som gäller. Var beredd på att få vänta länge på att få bord.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Andra besöket, ny recension. Var lite besviken vid första besöket som sagt, då jag tycker maten inte riktigt levde upp till hypen. Men denna gång... wow, säger jag bara. Vi delade på fem rätter (3 förrätter, 2 huvudrätter), vilket var på... Visa hela »

Listad i: Favoriter

Wow wow wow! Mycket god och vällagad mat som smakar MYCKET! Hög syra vilket jag verkligen gillar! Väldigt kul att gå på restaurang som har det lilla extra! Mycket bra service, hög standard på maten och jag tycker verkligen lilla ego lever upp till hajpen! Hit vi... Visa hela »

Det är bara att ställa sig bredvid alla som hyllar Lilla Ego, för det är fantastiskt! Maten är magisk, servicen topp och unik interiör. Det är precis så bra som man hoppats. Är man dessutom ett gäng/företag så kan jag verkligen rekomender... Visa hela »

Lilla Ego, en sån gemytlig och enkel lokal med fokus på finare husman. När man väl får ett bord här, då släpper man det inte. De släpper borden 90 dagar i förväg och man får vara snabb på att knipa ett bord. De förändra... Visa hela »

Efter att ha försökt få bord i 3 år(!) lyckades jag äntligen knipa ett en sen fredagskväll. Om förväntningarna var höga? Skyhöga. Om de uppfyllde förväntningarna? Yes, och ännu mer! Vi åt trerätters och satt mest och "... Visa hela »

Svårt att sätta ord på den fantastiska matupplevelse jag hade på Lilla Ego igår, har aldrig tidigare smakat något liknande. Det i kombination med service i toppklass och en härlig miljö, helt otroligt!

Det går inte att ge något annat en fullpott. Fläckfri service och fanatiskt god mat

Bra ställe, svårt att leva upp till hypen dock!

Ruskigt god mat - räcker så.

Besökt lilla ego 3 gånger och alltid har det varit WOW-upplevelser och alltid nästan suttit i baren. Bästa upplevelsen i stockholm och en av mina favoritkrogar. Värt att besöka och boka!

Listad i: Favoritställen

Jag har aldrig haft en bättre restaurangupplevelse. Punkt.

Stans grymmaste doldis? Boka bord i god tid och förbered dig på en av dina bästa måltider någonsin! Opretentiös och ganska trång lokal men grymma smaker och underbar personal!

Jag är kär i Lilla Ego. Jag vill alltid gå hit!

Förväntningar, alltid tufft, alltid en start i uppförsbacke. Här var det inga problem, snarare tvärtom.
Jag har varit tvungen att boka om två gånger då livet ställer till det... Visa hela »

Kan bara hålla med föregående talare. Vi åt någon slags grill-mix med olika typer av kött och massa goda tillbehör. Grillade ankan!