Lilla Ego

Top 100
4,8
68 betyg
$$$
Restaurang
Lilla Ego
4,8
68 betyg

Med superhajpade Lilla Ego i Vasastan gör de prisbelönta kockarna Tom Sjöstedt och Daniel Räms (Årets Kock 2013) uppror mot franska bistrotrenden och kör sin egen grej. Öppet kök, hemsnickrade bord, loppisfynd och industrilampor i taket – här gäller det informella och spontana. På menyn hittas nordiska smaker och i glaset är det framförallt vin från den gamla världen som dominerar. Var beredd på att väntetiden på bord kan vara lång.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
68
Google-logo
Google
4,7
957
Yelp-logo
Yelp
4,7
88

Recensioner av Lilla Ego

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Recension från i maj 2023 - men helt missat att skriva!

Har du inte varit på Lilla Ego kan jag bara säga en sak: gå dit!

Det är utan tvekan det mest prisvärda besöket du kan göra i Stockholm. Maten är otroligt god, personalen trevli...

Äntligen besökte jag lilla ego, och det med skyhöga förväntningar. Och jag blev inte besviken. Vi hade bokat sista sittningen i matbren och blev placerad på bästa platserna precis framför köksluckan.

Självklart åt vi en rätt fö...

·

Andra besöket, ny recension. Var lite besviken vid första besöket som sagt, då jag tycker maten inte riktigt levde upp till hypen. Men denna gång... wow, säger jag bara. Vi delade på fem rätter (3 förrätter, 2 huvudrätter), vilket var på...

Magnifikt!
Infriar högt ställda förväntningar.

·

Äntligen har jag varit på Lilla Ego! Historieböckerna har hävdat att folk faktiskt lyckats få ett bord här men efter många försök har jag nästan viftat bort hela restaurangen som ett mytologiskt väsen som någon någon gång hi...

Listad i: Favoriter

Oförglömligt! Äntligen, verkligen äntligen, blev det ett besök på Lilla Ego. Som inte bara levde upp till, utan överträffade förväntningarna.

Vi delade på två vegetariska huvudrätter, den ena med jordärtskocka och rab...

Texten har översatts automatiskt.

Oj! Rödingen var den bästa fisken jag någonsin haft! Rådjuret var också det godaste rådjuret någonsin smakat - galet goda varmrätter! Enda negativa är inredningen-maten är fantastisk inredning väldigt hipster.

Ja, vad ska man säga. Otroligt gott. Helt klart en av Stockholms bästa restauranger. Bra stämning, grymt trevlig personal och fantastisk mat. Varit här både på lunch och middag och det är alltid lika bra. Gå hit om du får chansen!

Knepet fö...

Listad i: Favoriter i STHLM

Väntat många år på att få komma hit och med skyhöga förväntningar så infriades dem! Otrolig service och mat! Kommer snart tillbaka.

Listad i: Favoriter

Lilla Ego är alltid första rekommendation när stockholmare frågas "vart kommer jag äta bäst och få en wow upplevelse i gommen".
Jag kan bara hålla med. Har sista 3 åren kanske varit här 15-20 gånger och bara det säger en...

Så bra!! Svårt att få bord men skam den som ger sig! En av stockholms bästa restauranger.

Magiskt bra! Toppkvalité på kort men magisk ala carte-meny. 30-talet platser. Avspänt och hemtrevligt. Väldigt populärt så ofta flera månaders kötid för bord. Dock finns dropinplatser i baren, så hoppas på det bästa.

·

Lokalen utifrån ger ett väldigt sobert intryck och man bemöts av en trevlig grabb! Här är stämningen avslappnad och familjär. Just nu under Corona-tider är det väldigt generöst med utrymme mellan borden.

Först in kommer varmt brö...

Det är bara att ställa sig bredvid alla som hyllar Lilla Ego, för det är fantastiskt! Maten är magisk, servicen topp och unik interiör. Det är precis så bra som man hoppats. Är man dessutom ett gäng/företag så kan jag verkligen rekomender...

·

Wow, det är verkligen grymt, i alla aspekter. Helt sjukt gott, service impeccable och miljön är skön just för att den inte är så tillgjord. När vi var här första gången var jag lika imponerad som idag. Förrätt, varmrätt och efte...

·

Solklart FEM stjärnor! Mina förväntningar på detta ställe innan besöket igår var ungefär sky-höga och kanske till och med lite högre än så. Tänkte innan att det kanske eventuellt skulle va så att maten och upplevelsen inte mö...

Mums! Magiskt gott, har varit där två gånger och testat fyra olika rätter varav alla va MAGISKA

Man kan ha åsikter om lokalen!
Men där stannar det, maten är bland det bästa Stockholm presterar, detaljarbetet är obeskrivlig om man inte ätit där, svårt att förklara.

Hummeranrättningen till förrätt gastronomisk erotik ! ...

·

Jag kan verkligen förstå varför många håller lilla ego som favorit. Allt här är superproffsigt. Samtidigt är stämningen opretentiös, lokalen långt ifrån extravagant och priserna bra - superkombination! För mig som är lite mer...

·

Wow, det är grymt! 👏

Enkel meny där de också har en kompletterande meny på väggen.
Allt låter så gott så man vet knappt vad man ska välja.

Förrätt, Hummer och råmarinerade tonfiskrätten. Båda var ma...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
68
Google-logo
Google
4,7
957
Yelp-logo
Yelp
4,7
88

Representerar du Lilla Ego?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Hur får man bord på Lilla Ego?

Se till att boka bord på Lilla Ego precis när borden släpps, vilket är vid midnatt en månad i förväg.

Vilken typ av mat serveras på Lilla Ego?

På Lilla Ego serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Europeiskt
  • Skandinaviskt

Vad kostar det att äta på Lilla Ego?

Lilla Ego ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Lilla Ego?

Vi skulle beskriva stämningen på Lilla Ego som mysig och lite lugnare.

Var ligger Lilla Ego?

Lilla Ego ligger på Västmannagatan 69, 113 26, Vasastan. I närheten ligger Vasaparken, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 250m).