Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lilla Ego

4,6 • 25 recensioner
Lilla Ego

Med superhajpade Lilla Ego i Vasastan gör de prisbelönta kockarna Tom Sjöstedt och Daniel Räms (Årets Kock 2013) uppror mot franska bistrotrenden och kör sin egen grej. Öppet kök, hemsnickrade bord, loppisfynd och industrilampor i taket - här gäller det informella och spontana. På menyn står nordiska smaker och i glaset är det bland annat naturvin som gäller. Var beredd på att få vänta länge på att få bord.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 sep 2018

Lilla Ego är alltid första rekommendation när stockholmare frågas "vart kommer jag äta bäst och få en wow upplevelse i gommen".

Jag kan bara hålla med. Har sista 3 åren kanske varit här 15-20 gånger och bara det säge... Visa hela »

12 jan 2017 · Uppdaterad

Andra besöket, ny recension. Var lite besviken vid första besöket som sagt, då jag tycker maten inte riktigt levde upp till hypen. Men denna gång... wow, säger jag bara. Vi delade på fem rätter (3 förrätter, 2 huvudrätter), vilket var på... Visa hela »

Listad i: Favoriter
8 jan 2018

Det är bara att ställa sig bredvid alla som hyllar Lilla Ego, för det är fantastiskt! Maten är magisk, servicen topp och unik interiör. Det är precis så bra som man hoppats. Är man dessutom ett gäng/företag så kan jag verkligen rekomender... Visa hela »

Listad i: Mina favoriter
28 okt 2018

Magi, är det första ordet som jag tänker på när jag tänker på Lilla Ego. Har varit här vid 3 tillfällen och varje gång har varit en otrolig smakupplevelse. Alla rätter var helt magiska och menyn byts ut ganska ofta. Personalen är så... Visa hela »

Listad i: Favoriter!
17 jun 2017

Wow wow wow! Mycket god och vällagad mat som smakar MYCKET! Hög syra vilket jag verkligen gillar! Väldigt kul att gå på restaurang som har det lilla extra! Mycket bra service, hög standard på maten och jag tycker verkligen lilla ego lever upp till hajpen! Hit vi... Visa hela »

14 apr 2019 · Uppdaterad

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Ja de är kreativa försöker komma med ny stil och kombinationer. Men för mycket. De gör saker bara för att vara kreativ, inte att göra sina rätter smakar bättre. Till exempel fick jag en mat rätt med en bit av havs kräfta i "Thai" stil. Visa hela »

3 okt 2018 · Uppdaterad

Ett av Stockholms bästa ställe enligt mig. God mat, skön service och mysigt avslappnad atmosfär. Under ett av besöken drack jag ett dessertvin som var som sammet i munnen. Man känner sig alltid lika välkommen, uppmärksammad och hemma. Världsklass!

10 feb 2019

Ja, det är ett av Stockholms bästa ställen, hands down. Lokalen är svinliten och personalen svinbra, maten är liksom så jävla god och mina erfarenheter är att de är bra på att allergianpassa gluten. Men det är svinlitet så ska ni snacka... Visa hela »

10 maj 2019

Riktig liten pärla, intimt och mysigt. Brukar vara svårt att få bord men är värt att vänta på! Maten är en riktig smak upplevelse.

23 okt 2018

Jag önskar så att Lilla ego var den enda stället jag någonsin åt på.

23 nov 2018

Världsklass. Kunnig och bra service men framförallt den bäst tillagade maten i Stockholm. Har varit här 20 gånger och aldrig blivit besviken.

20 mar 2018

Lilla Ego, en sån gemytlig och enkel lokal med fokus på finare husman. När man väl får ett bord här, då släpper man det inte. De släpper borden 90 dagar i förväg och man får vara snabb på att knipa ett bord. De förändra... Visa hela »

28 nov 2018

Högklass på maten med underbar blandning och smakupplevelse! Grym personal och mysig lokal! Det som är synd att det är svårt få bord såklart :)

17 jun 2016

Det går inte att ge något annat en fullpott. Fläckfri service och fanatiskt god mat

9 jul 2017

Efter att ha försökt få bord i 3 år(!) lyckades jag äntligen knipa ett en sen fredagskväll. Om förväntningarna var höga? Skyhöga. Om de uppfyllde förväntningarna? Yes, och ännu mer! Vi åt trerätters och satt mest och "... Visa hela »

10 mar 2017

Svårt att sätta ord på den fantastiska matupplevelse jag hade på Lilla Ego igår, har aldrig tidigare smakat något liknande. Det i kombination med service i toppklass och en härlig miljö, helt otroligt!

29 mar 2016

Jag har aldrig haft en bättre restaurangupplevelse. Punkt.

19 jan 2016

Ruskigt god mat - räcker så.

4 jun 2018

Har ätit på Lilla Ego ett flertal gånger och blir aldrig besviken. Maten är fantastisk och personalen är underbar! Testar nya rätter varje gång och känslan är alltid Wow. Enligt mig är de verkligen värda hypen :)

9 mar 2019

Köp aldrig presentkort. Blev totallurad.

Sida 1 av 2