Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lilla Ego

4,9 • 15 recensioner
Lilla Ego

Med superhajpade Lilla Ego i Vasastan gör de prisbelönta kockarna Tom Sjöstedt och Daniel Räms (Årets Kock 2013) uppror mot franska bistrotrenden och kör sin egen grej. Öppet kök, hemsnickrade bord, loppisfynd och industrilampor i taket - här gäller det informella och spontana. På menyn står nordiska smaker och i glaset är det bland annat naturvin som gäller. Var beredd på att få vänta länge på att få bord.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 jan 2017

Andra besöket, ny recension. Var lite besviken vid första besöket som sagt, då jag tycker maten inte riktigt levde upp till hypen. Men denna gång... wow, säger jag bara. Vi delade på fem rätter (3 förrätter, 2 huvudrätter), vilket var på... Visa hela »

Listad i: Favoriter
17 jun 2017

Wow wow wow! Mycket god och vällagad mat som smakar MYCKET! Hög syra vilket jag verkligen gillar! Väldigt kul att gå på restaurang som har det lilla extra! Mycket bra service, hög standard på maten och jag tycker verkligen lilla ego lever upp till hajpen! Hit vi... Visa hela »

8 jan 2018

Det är bara att ställa sig bredvid alla som hyllar Lilla Ego, för det är fantastiskt! Maten är magisk, servicen topp och unik interiör. Det är precis så bra som man hoppats. Är man dessutom ett gäng/företag så kan jag verkligen rekomender... Visa hela »

20 mar 2018

Lilla Ego, en sån gemytlig och enkel lokal med fokus på finare husman. När man väl får ett bord här, då släpper man det inte. De släpper borden 90 dagar i förväg och man får vara snabb på att knipa ett bord. De förändra... Visa hela »

9 jul 2017

Efter att ha försökt få bord i 3 år(!) lyckades jag äntligen knipa ett en sen fredagskväll. Om förväntningarna var höga? Skyhöga. Om de uppfyllde förväntningarna? Yes, och ännu mer! Vi åt trerätters och satt mest och "... Visa hela »

10 mar 2017

Svårt att sätta ord på den fantastiska matupplevelse jag hade på Lilla Ego igår, har aldrig tidigare smakat något liknande. Det i kombination med service i toppklass och en härlig miljö, helt otroligt!

17 jun 2016

Det går inte att ge något annat en fullpott. Fläckfri service och fanatiskt god mat

19 jan 2016

Ruskigt god mat - räcker så.

6 jan 2018

Bra ställe, svårt att leva upp till hypen dock!

29 mar 2016

Jag har aldrig haft en bättre restaurangupplevelse. Punkt.

17 okt 2017

Besökt lilla ego 3 gånger och alltid har det varit WOW-upplevelser och alltid nästan suttit i baren. Bästa upplevelsen i stockholm och en av mina favoritkrogar. Värt att besöka och boka!

Listad i: Favoritställen
1 jun 2015

Stans grymmaste doldis? Boka bord i god tid och förbered dig på en av dina bästa måltider någonsin! Opretentiös och ganska trång lokal men grymma smaker och underbar personal!

4 jun 2018

Har ätit på Lilla Ego ett flertal gånger och blir aldrig besviken. Maten är fantastisk och personalen är underbar! Testar nya rätter varje gång och känslan är alltid Wow. Enligt mig är de verkligen värda hypen :)

27 mar 2014

Jag är kär i Lilla Ego. Jag vill alltid gå hit!

Förväntningar, alltid tufft, alltid en start i uppförsbacke. Här var det inga problem, snarare tvärtom.
Jag har varit tvungen att boka om två gånger då livet ställer till det... Visa hela »

31 mar 2016

Kan bara hålla med föregående talare. Vi åt någon slags grill-mix med olika typer av kött och massa goda tillbehör. Grillade ankan!