Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Grappa Matsal & Bar

3,2
5 recensioner
Redigera Grappa Matsal & Bar
Grappa Matsal & Bar

Att Grappa har Skandinaviens kanske största sortiment av grappa skvallrar namnet om. Men den italienska krogen vid Sankt Eriksplan bjuder även på pizza, pasta och andra italienska rätter samt populär aftwerwork. Här kan du även boka ett chambre séparée för lite mer avskilda middagar och möten.

Grappa har inte minst gjort sig känt för den rymliga uteserveringen några steg från Sankt Eriksgatan, men hit hittar stammisar, afterworkare, vänner och romantiska par året runt. Med avslappnad stämning, sober inredning och en stilig bar funkar den italienska krogen lika bra för kompisgäng som för affärsmöten.

I matsalen serveras det mesta från det italienska köket och i baren är det afterwork från måndagar till fredagar, med öl, cider och självklart italienskt vin. Här finns Skandinaviens kanske största utbud av grappa, som serveras på en egen grappavagn. Den välbesökta baren är karaktäristiskt inredd med knallröda barstolar, schackrutigt golv och klassiska läderfåtöljer.

Under sommaren livas AW:n upp med uteservering i hörnet Sankt Eriksgatan och Torsgatan, något som förbipasserande knappast går miste om.

Föredrar du en privat middag eller fest så kan du boka Grappas chambre séparée för avskilda konferenser, evenemang eller middagar.

Användarbilder på Grappa Matsal & Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Grappa Matsal & Bar av Sandra C.
  • Bild från Grappa Matsal & Bar av Sandra C.
  • Oxfilépizza på Grappa – Bild från Grappa Matsal & Bar av Peter B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 mar 2019 · Uppdaterad

Trevlig bar, uteservering och lite oväntat nog Vasastans bästa pizzor.

12 maj 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Läckra!
Plats för 5 *****

2 dec 2019

Vi hade en överraskningsfest här för min syster, jag var helt inställd på att få höra ”här är rummet, säg till om du undrar något” men oj så fel jag hade. WOW vilken service! Mannen som (jag tror) var hovmästare var en... Visa hela »

22 feb 2020

Ett utav min sämsta restaurangbesök, otrevlig personal och fruktansvärd service.
Vi var ett sällskap om 8 personer som hade bokat bord, kommer in till en otroligt fin miljö och blir placerade vid vårt bord.
Vi får beställa dryck ganska fort vilket va... Visa hela »

25 jan 2020

Helt värdelöst. Jag och mitt sällskap fick vänta i över 50 minuter på våra förrätter... Sedan när min förrätt äntligen kom in fick vi vänt ytterligare 20 minuter på resten av sällskapets.

Fick inte ens en uts... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

8 jun 2015

Grappa lyckas speciellt att på sommaren se riktigt inbjudande ut med en relativt stor uteservering och trevlig belysning. Däremot tycker jag inte riktigt att stället sticker ut, har ätit här några gånger och tycker helt enkelt att det saknar lite finess i Stockh... Visa hela »

20 apr 2016

Hade bokat ett visst bord för två vid ett fönster då vi ville prata om våra företag/även privat. Bordet hade getts till andra när vi kom på utsatt tid. Det var rörigt
och mannen som tagit emot min beställning (hade gått in och bok... Visa hela »