Grappa Matsal & Bar

3,3
7 betyg
$$$
Bar
Italiensk restaurang
Grappa
3,3
7 betyg

Att Grappa har Skandinaviens kanske största sortiment av grappa skvallrar namnet om. Men den italienska krogen vid Sankt Eriksplan bjuder även på pizza, pasta och andra italienska rätter samt populär aftwerwork. Här kan du även boka ett chambre séparée för lite mer avskilda middagar och möten.

Grappa har inte minst gjort sig känt för den rymliga uteserveringen några steg från Sankt Eriksgatan, men hit hittar stammisar, afterworkare, vänner och romantiska par året runt. Med avslappnad stämning, sober inredning och en stilig bar funkar den italienska krogen lika bra för kompisgäng som för affärsmöten.

I matsalen serveras det mesta från det italienska köket och i baren är det afterwork från måndagar till fredagar, med öl, cider och självklart italienskt vin. Här finns Skandinaviens kanske största utbud av grappa, som serveras på en egen grappavagn. Den välbesökta baren är karaktäristiskt inredd med knallröda barstolar, schackrutigt golv och klassiska läderfåtöljer.

Under sommaren livas AW:n upp med uteservering i hörnet Sankt Eriksgatan och Torsgatan, något som förbipasserande knappast går miste om.

Föredrar du en privat middag eller fest så kan du boka Grappas chambre séparée för avskilda konferenser, evenemang eller middagar.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
7

Recensioner av Grappa

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Trevlig bar, uteservering och lite oväntat nog Vasastans bästa pizzor.

Texten har översatts automatiskt.

Läckra!
Plats för 5 *****

Vi hade en överraskningsfest här för min syster, jag var helt inställd på att få höra ”här är rummet, säg till om du undrar något” men oj så fel jag hade. WOW vilken service! Mannen som (jag tror) var hovmästare var en...

Ett utav min sämsta restaurangbesök, otrevlig personal och fruktansvärd service.
Vi var ett sällskap om 8 personer som hade bokat bord, kommer in till en otroligt fin miljö och blir placerade vid vårt bord.
Vi får beställa dryck ganska fort vilket va...

Helt värdelöst. Jag och mitt sällskap fick vänta i över 50 minuter på våra förrätter... Sedan när min förrätt äntligen kom in fick vi vänt ytterligare 20 minuter på resten av sällskapets.

Fick inte ens en uts...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Grappa lyckas speciellt att på sommaren se riktigt inbjudande ut med en relativt stor uteservering och trevlig belysning. Däremot tycker jag inte riktigt att stället sticker ut, har ätit här några gånger och tycker helt enkelt att det saknar lite finess i Stockh...

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Hade bokat ett visst bord för två vid ett fönster då vi ville prata om våra företag/även privat. Bordet hade getts till andra när vi kom på utsatt tid. Det var rörigt
och mannen som tagit emot min beställning (hade gått in och bok...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
7

Representerar du Grappa Matsal & Bar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Grappa Matsal & Bar?

På Grappa Matsal & Bar serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Pasta
  • Europeiskt
  • Pizza

Vad kostar det att äta på Grappa Matsal & Bar?

Grappa Matsal & Bar ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Grappa Matsal & Bar uteservering?

Ja, Grappa Matsal & Bar har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Kan man beställa take away från Grappa Matsal & Bar?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Grappa. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Grappa Matsal & Bar?

Grappa Matsal & Bar ligger på Sankt Eriksgatan 86, 113 62, Vasastan. I närheten ligger Rörstrandsgatan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 100m).