Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Raw Sushi & Grill

3,2
19 betyg
Redigera Raw Sushi & Grill

Här möts Japan och Europa med fokus på sushi och grillat. Restaurangen öppnade mitt i Birkastan 2003 och har även en populär uteservering sommartid.

Användarbilder på Raw Sushi & Grill Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Raw Sushi & Grill av Fredrik J.
  • Vårrullar, edamame  – Bild från Raw Sushi & Grill av Annelie V.
  • Maki rolls m.m  – Bild från Raw Sushi & Grill av Annelie V.
  • Dumplings m.m  – Bild från Raw Sushi & Grill av Annelie V.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 jan 2015

Raw är ett lite ambitiösare sushiställe med fin inredning, bra service och mer innovativa sushialternativ. Än så länge har jag inte riktigt förstått hypen (för den är ganska rejäl), men så har jag bara varit här på lunch två... Visa hela »

10 apr 2018

Med många otroligt bra sushi restauranger som öppnat upp så tänkte jag att Raw bara blivit en i mängden då det var länge sedan jag var här. Men icke! Jag var på Raw förra veckan och de levererar fortfarande grym sushi på hög nivå... Visa hela »

22 mar 2015

Jag tycker Raw är en grym restaurang med riktigt god sushi. Jag älskar deras kycklingmakis och friterade (ekologiska) räkor! Om man är många kan man dela på en härlig stor tallrik med lite av varje på sushimenyn!
Mysigt inredning, trevlig personal ett e... Visa hela »

Listad i: Bästa sushi
8 maj 2019

Som boende i grannskapet har det blivit både lunch, take away och middag på raw.
För några år sen var det innovativt och mycket bättre, känns lite insomnat nu på servicen, inget nyskapande på menyn, de går lite hårt fram med gasbrä... Visa hela »

10 feb 2019

Sushin e ok, mixade grillen inget speciellt, tonfisktatakin går ner. Bor två minuters promenad bort, varit här vid två tillfällen där vi till slut vänt i dörren efter stått som ett fån i 10 minuter, servitörer som ser att man är dä... Visa hela »

22 nov 2018

Raw är min absolut favoritrestaurang när man vill gå till en lite roligare och finare sushirestaurang än den man har på hörnet. Tycker sushin är otroligt bra och har varit väldigt nöjd efter besöken. Servicen är bra och snabb maten har man int... Visa hela »

27 okt 2019

Testade Raw igen i helgen, säkert ett år sen sist. Denna gång var vi mer nöjd med servicen och allt vi åt smakade riktigt bra.
Fullt vid alla bord denna lördagskväll så Raw is still going strong :))

4 jun 2018

Maten är en femma, servicen en tvåa. Har ätit här flera gånger och har alltid varit grymt nöjd med maten. Deras Maki spicy tuna är magisk. Men tyvärr håller servicen en låg nivå vilket är synd. Men kan man stå ut med det så... Visa hela »

20 feb 2015

När jag bodde i Birkastan så åt jag här många gånger. De är fortfarande ett utav få ställen som jag inte har tröttnat på i området och som jag åker tillbaka till. Egentligen är det inget avancerat utan de var tidiga med li... Visa hela »

4 apr 2016

Jag har ätit deras varma luncher här flera gånger och tycker väldigt mycket om det. Man får komma i tid om man inte bokar bord.

30 nov 2020

Ville vänta med att skriva om dem. Men när man går 3 gånger och det är samma dåliga service blir man irriterad. Maten är bra nu. Men kan bli bättre.

24 okt 2016

Spännande, fräscht, bra läge.

22 feb 2016 · Uppdaterad

Här får du riktigt bra och smakrik sushi! Lunchtips: Raw Bento och kvällstipset är deras friterade alger, crispy chicken och krispiga spicy tuna. Kan även rekommendera att sno platsen vid brasan på uteserveringen och missa för guds skull inte deras fantastiska d... Visa hela »

6 apr 2016

Har ibland svåra cravings efter deras spicy tuna, med såser jag kan dricka rent...... Ibland är de kopiöst trångt och mkt folk, servicen är väldigt ojämn från gång till gång, därav 4/5.

29 dec 2018

Anländer med ett sällskap på 5 personer, två i sällskapet inklusive mig själv beställer Yakitori (kycklingspett) och resten delar på en Sushi Zumo(?).

Yakitori anländer utan det ris som vi vart försäkrade skulle vara inkluderat. Doc... Visa hela »

17 apr 2016

Ätit middag där ett flertal gånger och skall dit om och om igen. Bra kvalité på råvaror, god mat, både sushi och varmrätt som t ex "fisk och skalldjur". Skulle önska en smula större vitvinsutbud och bekvämare stolar (undvik få... Visa hela »

24 maj 2018

Har under 2 års tid ätit på Raw, både take away och besökt restaurangen. Deras service är inte på topp, väldigt oengagerad personal. Men då de har väldigt god mat (dock något överprisat) så återkommer jag alltid. Under sen... Visa hela »

6 jun 2017

Jättebra mat men alltid superdålig service. Både vid avhämtning och när man äter på plats är servicen ointresserad, maten saknar vad man beställt och man får vänta utan skäl i 15-20 minuter på pick-up efter man beställt via t... Visa hela »

28 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.