Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Göteborg

3,4
13 recensioner
Redigera Restaurang Göteborg
Restaurang Göteborg

Precis som i Göteborg kan du ta dig hit med båt eller spårvagn. Och visst är stämningen go. Minst sagt. På Göteborg går det lika bra att svalka sig med en kall öl i sommarsolen vid bryggan, som att avnjuta en mustig viltgryta i höstmörkret på den inglasade verandan.

Restaurang Göteborg ligger med sitt sjönära läge på en brygga längst upp i Sickla kanal på en underbar plats. Hit kan du ta dig med både båt och spårvagn, precis som i Göteborg. Här sitter du med fördel ute i solnedgången och dricker gott och äter färska räkor och andra sommarrätter. Det är livligt och en gästvänlig stämning.

Göteborg har verkligen lyckat bygga upp en fantastiskt skön miljö och atmosfär. Under vintern är det öppna brasor och varm choklad som lockar och det höjer mysfaktorn ordentligt. Sommartid däremot sitter du ute och brasan har bytts ut mot flytvästar, metspön och allt som hör sommare till. Extra kul att de har ett 031- nummer fast de ligger i Stockholm.

Det serveras även à la carte-brunch lördagar, söndagar och helgdagar mellan 12 och 16.

Användarbilder på Restaurang Göteborg Visa alla

  • Lägg till bild
  • Reuben – Bild från Restaurang Göteborg av Katarina D.
  • Cheeseburger – Bild från Restaurang Göteborg av Katarina D.
  • Eggs benedict – Bild från Restaurang Göteborg av Katarina D.
  • Menyn och vattnet – Bild från Restaurang Göteborg av Niklas E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 maj 2021

Har varit på Göteborg till och från i flera år, dock enbart på det varmare halvåret så recensionen har ett tag på nacken, men kommer alltid tillbaka någon gång per år.

Bryggan är avslappnad och najs, framförallt nä... Visa hela »

1 jun 2019

Brunch
Ljus och vacker lokal med fönstervägg som ger en fin utsikt över vattnet. På somrarna (om det är varmt) sitter man på bryggan och njuter av sin dricka.
Menyn är klassisk med svensk-fransk inslag. Inget är innovativt men man upplever en behagl... Visa hela »

17 mar 2020

Jag bodde tills nyligen i Hammarby Sjöstad och det här är verkligen stadsdelens pärla (det och Magnus Johanssons bageri). Det ligger beläget vid en brygga vid kanalen med utsikt över Söder. På sommaren lägger båtar till utanför vilken är... Visa hela »

24 apr 2019

Trevlig bar och restaurang med uteservering precis vid vattnet nere i Hammarby Sjöstad. Lite kul att dom har reggat ett 031-nummer man behöver ringa på för att få kontakt med dom. Gör-trevligt!

13 jun 2021

Otroligt dålig service. När vi kom var det ingen som sa hej eller ens gav oss ögonkontakt. Efter 5min får vi säga till att vi har bokat bord. ”Ställ er där borta och vänta”, sa de. Där fick vi stå i ytterligare 10min utan att någ... Visa hela »

30 jan 2021

Brunch - fick betala extra för kaffet!!

Vi var där för att vi fått en brunch i present. Det ingick två lyxiga mackor, cava och vin till maten. Vi tackade nej till vinet frågade om vi fick beställa kaffe istället. ”Jadå, absolut - vad ni... Visa hela »

26 jul 2018

Vi promenerar till restaurangen längs vattnet i Hammarby Sjöstad. Ett tips när man ska gå på restaurang just i Sjöstaden är att man kommer dit i god tid innan så att man kan njuta av miljön innan och inte stressa.

Väl framme så bli... Visa hela »

25 dec 2014

Jag har varit på Göteborg och ätit brunch (helglunch) två gånger och varit väldigt nöjd båda gångerna. Maten är bra och personalen trevlig. Lokalen är väldigt trivsam och läget vid vattnet förhöjer så klart kä... Visa hela »

14 maj 2014

Lokalt och bra gör mig alltid glad, Göteborg gör mig glad.

Jag är en av dessa Sjöstadsbor som inte hänger på Göteborg hela somrarna. Stockholm har alldeles för mycket att erbjuda för att jag ska stanna på ett ställe.

Ä... Visa hela »

20 mar 2015

Trevlig restaurang med härligt läge vid vattnet. Mycket fönster vilket gör att lokalen är ljus och fräsch. Har bara ätit helglunch här och blev väldigt nöjd. Personalen är väldigt trevlig.
Dom har en stor härlig terrass som jag se... Visa hela »

29 maj 2020

Mycket dålig service. Maten var okej, absolut inget speciellt dock. Har många restauranger jag hellre besöker än denna.

17 mar 2020

Mysigt och avslappnat med grymt läge. Väldigt nöjda med maten och service!

Även ett plus att en liten bäver simmade förbi fönstret 🦦

7 jul 2016

Ligger otroligt fint, flexibel personal då vi var ett större sällskap. Maten helt okej men ingen höjdare men det vägdes upp av den sköna atmosfären och läget vid vattnet. Eftermiddags öl intogs på terassen precis vid vattnet med fantastisk solnedgång

Så tycker pressen

4 av 6 · Nöjesguiden · 2016-09-23

“Det här är en långkörare som håller i längden.”

5 av 6 · SvD Krogguiden · 2004-10-28

“Lägg sedan till en sällsynt trevlig personal, en kort välkomponerad meny med fokus på fisk, och förväntningarna stiger. Glädjande är att dessa infrias under kvällen.”

3 av 5 · DN Krogkommissionen · 2004-09-10

“Sjökrogens läge, chosefria service och prisvärda meny på medelhavsinspirerad svensk mat lockar gäster även från innerstan.”