Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang GUTE

3,0
6 recensioner
Redigera Restaurang GUTE

Restaurang GUTE

3,0
6 recensioner
Redigera Restaurang GUTE
Restaurang GUTE

Ett stenkast från Stureplan ligger den här moderna köttkrogen som flödar av industrikänsla. På GUTE grillar eller röker man alla rätter. Fokus ligger på fina styckdetaljer serverade med valfria tillbehör, och målet är att vara Stockholms bästa köttkrog. Menyn innehåller även ambitiösa alternativ för fiskälskare och vegetarianer.

GUTE öppnade 2011 som en systerkrog till dåvarande Restaurang Gotland, och det var även från Gotland som råvarorna och inspirationen kom. Idag låter man sig inspireras av hela världen, även om det framförallt är Europa och USA som står i centrum. Menyn kretsar kring fina kött- och styckdetaljer, men även fågel, fisk och vegetariskt serveras. Välj vad du vill få grillat och kombinera med valfria tillbehör och såser, såsom coleslaw, pommes och aioli. Är ni 5-8 personer kanske en helgrillad entrecôte ”family style” med tillbehör och koreansk ssäm passar bra (beställs i förväg). Lunchen är populär och innehåller också grillat kött, liksom fisk- och vegorätter.

Sommaren 2016 renoverades lokalen i industritappning, med läderbeklädda Tolix-stolar, plåtlampor och avskalade bord. Men här möts du även av levande ljus och lyktor som lätt kastar ett lite mer romantiskt sken över middagen. Stora sällskap som vill sitta avskilt kan boka GUTEs stora chambre séparée, eller helt enkelt hyra något av de mindre, personliga rummen på nedervåningen. Här kan man arrangera allt från intima middagar och matlagningsevent till privata fester.

Användarbilder på Restaurang GUTE Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 mar 2018

God mat och trevlig personal! Har ätit både lunch och middag här och tycker att det är bra standard, inget sensationellt men aldrig går alltid härifrån med ett leende på läpparna och full mage.

24 apr 2019

Gotländsk meny stenkast från Stureplan. Avspänd lokal och gott käk. Rauk-ommenderas. ;-)

14 feb 2020

Inte alls bra mat, men framför allt usel service med 1,5h i väntetid. Sämst iår!

20 nov 2016

Supertrevligt ställe! God mat och trevlig personal. Rekommenderas varmt!

14 jun 2015

Trevlig ställe i närheten av stureplan om man vill ha ngt annat än många av de mer populära och kreddiga restauranger som finns i närheten. Som du hör på namnet så gå hit om du är ute efter kött och grillat.

1 mar 2019

Halva sällskapet fick diarre av maten...
...inte direkt att man vill tillbaka.