Restaurang Parken

3,6
5 betyg
$$-$$$
Medelhavsrestaurang

Alldeles intill Ellen Keys park på Birger Jarlsgatan hittar du restaurangen med det passande namnet Parken, som är Sveriges Mästerkock-vinnaren Christin Kashous och influencern Penny Parneviks restaurang. Här serveras smaker från medelhavsländerna, med influenser från Mellanöstern.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
5

Recensioner av Parken

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Första gången på Parken och absolut inte sista!
Helt fullt på uteserveringen, vi ville sitta inne och fick välja ett bord. Vi fick suverän service genom hela kvällen! Vi var tre och tog in alla mellanrätter att dela på. Innan åt vi en frä...

Uteserveringen är fantastiskt!!!
Jag åt lunch med en vän, pennys pasta var jättegod tyckte vi båda!
Kommer återvända för vin på uteserveringen i sommar!

Var på Parken på en söndagsöl precis när det hade öppnat och har varit sugen på att gå tillbaka och testa maten sen dess. Nu har jag äntligen gjort det och är mer än nöjd! Vi åt middag på uteserveringen och delade på n...

Jag är nog inte ensam om att återkomma till den maxade uteserveringen i sommar! Jag besökte Parken några dagar efter öppning och det är minst sagt fullt både ute och inne. Vi började med ett glas på uteserveringen som bjöd på stråland...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Medelmåttig restaurang. Dyr mat lång väntetid. Trevlig personal. Inbjudande miljö. Kommer inte att göra ett till besök. Bor runt hörnet i en fin våning. Har varnat grannarna.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
5

Representerar du Restaurang Parken?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Restaurang Parken?

På Restaurang Parken serveras bland annat:

  • Medelhavet
  • Smårätter
  • Mellanöstern
  • Fusion

Vad kostar det att äta på Restaurang Parken?

Restaurang Parken ligger i prisklassen Mellanklass ($$$)/Undre mellanklass ($$).

Serverar Restaurang Parken lunch?

Ja, Parken har lunchserveringar.

Har Restaurang Parken uteservering?

Ja, Restaurang Parken har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Restaurang Parken?

Restaurang Parken ligger på Birger Jarlsgatan 76, 114 20, Vasastan, Östermalm. I närheten ligger Rådmansgatan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 450m).