Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Tak

2,0
1 recension
Redigera Restaurang Tak
Restaurang Tak

På trettonde våningen ovanför Brunkebergstorg hittar du Taks lyxiga restaurang. Här satsar man på lekfull, modern gastronomi med fokus på nordiska råvaror och japanska tekniker och smaker. Hela konceptet genomsyras av hållbarhetstänk.

Restaurangen, med Frida Ronge som kreativ ledare, blev snabbt omtalad både för sin mat och för sin utsikt. Här kombineras hållbara fusionrätter med svårslagna vyer över Stockholms takåsar. Inredningen går i samma nordisk-japanska stil som maten, med ljusa trämöbler, svarta lädersoffor, fönster från golv till tak och elegant minimalism.

I fokus för matlagningen står utvalda råvaror och genuint hantverk. På menyn kan du bland annat hitta eleganta fiskrätter, vegetariska rätter, desserter med smaker såsom matcha, samt ett stort utbud av sake att dricka till. Restaurangen är öppen både för lunch och middag.

Se även Tak, Unn, Izakaya, Tak Bar, IMA, Tak Terrassen

Användarbilder på Restaurang Tak Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
15 nov 2020

Nej. Tveksam service. Otydlig prissättning. Ligger i ett område som aldrig varit trevligt i Sthlm och aldrig kommer att bli det heller. Dåligt.