Izakaya

4,0
2 betyg
Redigera Izakaya

På fjortonde våningen vid Brunkebergstorg ligger Izakaya, en del av Tak. Som namnet antyder har man låtit sig inspireras av de japanska ölhallarna och satsat på både dryck och asiatiska smårätter lagade på fina råvaror.

Izakaya är lekfullt inrett och har höga community tables där man kan äta och ta ett glas med utsikt över takåsarna. Menyn består av varma och kalla smårätter med japanska smaker, lagade på schyssta råvaror med hållbarhetstänk. Bland annat serveras sushi och sashimi men också andra alternativ såsom japanska varianter på ostron och kycklingvingar. Den som vill ta något att dricka hittar till exempel naturvin och sake på menyn.

Bortsett från middag serveras maten även som brunch på lördagar. Det mesta på menyn går dessutom att beställa som take away, antingen för upphämtning eller med en leveransfirma.

Se även Tak, Restaurang Tak, Unn, Takbaren, IMA, Terrassen TAK

Användarbilder på Izakaya Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Izakaya av Ida B.
  • Bild från Izakaya av Ida B.
  • Bild från Izakaya av Ida B.
  • Bild från Izakaya av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 nov 2020

Tycker Stockholm har lite för få brunchställen (framför allt om man inte vill ha buffé). Testade Izakaya på TAK idag och tycker att det var nice! Trevligt ställe och lika trevlig service (som dock var aningen långsam ibland). Tog sojaägg och dagens s... Visa hela »

Listad i: Helglunch, Barer
16 jun 2022