Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Izakaya

4,0
1 recension
Izakaya

På fjortonde våningen vid Brunkebergstorg ligger Izakaya, en del av Tak. Som namnet antyder har man låtit sig inspireras av de japanska ölhallarna och satsat på både dryck och asiatiska smårätter lagade på fina råvaror.

Izakaya är lekfullt inrett och har höga community tables där man kan äta och ta ett glas med utsikt över takåsarna. Menyn består av varma och kalla smårätter med japanska smaker, lagade på schyssta råvaror med hållbarhetstänk. Bland annat serveras sushi och sashimi men också andra alternativ såsom japanska varianter på ostron och kycklingvingar. Den som vill ta något att dricka hittar till exempel naturvin och sake på menyn.

Bortsett från middag serveras maten även som brunch på lördagar. Det mesta på menyn går dessutom att beställa som take away, antingen för upphämtning eller med en leveransfirma.

Se även Tak, Restaurang Tak, Unn, Tak Bar, IMA, Tak Terrassen

Användarbilder på Izakaya Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Izakaya av Adam L.
  • Tonkatsun längst fram – Bild från Izakaya av Adam L.
  • Dagens sahimi och sojaägg – Bild från Izakaya av Adam L.
  • Kycklingburgare – Bild från Izakaya av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
14 nov 2020

Tycker Stockholm har lite för få brunchställen (framför allt om man inte vill ha buffé). Testade Izakaya på TAK idag och tycker att det var nice! Trevligt ställe och lika trevlig service (som dock var aningen långsam ibland). Tog sojaägg och dagens s... Visa hela »

Listad i: Helglunch, Barer

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.