Izakaya

4,0
2 betyg
$$$
Japansk restaurang
Izakaya
4,0
2 betyg

På fjortonde våningen vid Brunkebergstorg ligger Izakaya, en del av Tak. Som namnet antyder har man låtit sig inspireras av de japanska ölhallarna och satsat på både dryck och asiatiska smårätter lagade på fina råvaror.

Izakaya är lekfullt inrett och har höga community tables där man kan äta och ta ett glas med utsikt över takåsarna. Menyn består av varma och kalla smårätter med japanska smaker, lagade på schyssta råvaror med hållbarhetstänk. Bland annat serveras sushi och sashimi men också andra alternativ såsom japanska varianter på ostron och kycklingvingar. Den som vill ta något att dricka hittar till exempel naturvin och sake på menyn.

Bortsett från middag serveras maten även som brunch på lördagar. Det mesta på menyn går dessutom att beställa som take away, antingen för upphämtning eller med en leveransfirma.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Recensioner av Izakaya

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Tycker Stockholm har lite för få brunchställen (framför allt om man inte vill ha buffé). Testade Izakaya på TAK idag och tycker att det var nice! Trevligt ställe och lika trevlig service (som dock var aningen långsam ibland). Tog sojaägg och dagens s...

Listad i: Helglunch, Barer

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Representerar du Izakaya?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Izakaya?

På Izakaya serveras bland annat:

  • Japanskt
  • Smårätter
  • Asiatiskt

Vad kostar det att äta på Izakaya?

Izakaya ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Kan man beställa take away från Izakaya?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Izakaya. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Izakaya?

Izakaya ligger på Brunkebergstorg 4, 111 51, City, Norrmalm. I närheten ligger T-Centralen. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 250m).