Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Ted på Grev Turegatan drivs av matlagningsprofilen Phillipe Cohen tillsammans med ett gäng vänner. Tanken är att skapa en familjär kvarterskrog som ska ge en känsla av att komma hem till dem.

Användarbilder på Restaurang Ted Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Ted av Antonia O.
  • Kött, pasta och tomater – Bild från Restaurang Ted av Adam L.
  • Kött och kroketter – Bild från Restaurang Ted av Adam L.
  • Tartar och pasta – Bild från Restaurang Ted av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jun 2021

Igår var det verkligen sommar, uteserveringarna fulla och varmt i luften. Väl framme vid restaurangen finns det bord ute i härliga kulörer. Vi kliver ned i lokalen som är fint färgsatt och har trevlig belysning. Möts av hovmästare som visar oss till bordet, v... Visa hela »

19 aug 2021 · Uppdaterad

Edit okt 2021: Nu har jag varit här tre ggr och jag höjer det faktiskt till en femma. Tycker maten är riktigt bra, och även drinkarna och servicen håller riktigt hög nivå. Stället i sig är supertrevligt och jag är väldigt glad för att de... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
16 jun 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Sämsta servicen jag varit med om i hela Stockholm. Otrevlig och icke service minded serveringspersonal. Philippe var även han väldigt nonchalant när han fick höra att maten jag blev serverad var kall, han började grimasera åt sällskapets håll när h... Visa hela »

16 jun 2021

Inte ens en stjärna. I början när vi kom möttes vi av Philippe som tog hand om oss väl. När det väl var dags för oss att äta hade vi beställt pastan som kom ut kall. Vi sa till då det inte var ätbart. Servitören kom ut och sa att dom... Visa hela »

6 mar 2023

Vi kom hit för brunch, vi beställde in några smårätter och delade i sällskapet, otroligt gott! (Äggröran och kryddan på pommesen måste jag slå ett extra slag för, mums!!). Saknas en sandwich på bilden som också var galet go... Visa hela »

5 jun 2021

Godaste drinkarna av Leonel i baren!

13 apr 2022

Maten var god - något överpriserat för det man får på tallriken.

21 jun 2021

Magisk restaurang! God mat med trevlig personal. Mycket tillmötesgående.

2 jun 2022

Åt en ljuvlig kycklingsallad i skön miljö. Mycket trevlig personal! Återkommer gärna!

25 jun 2021

Bra häng! Goda drinkar och härlig stämning. Älskar råbiffen!
Kom hit med dina vänner och känn dig som hemma (Pouya och Philippe skapar verkligen en familjär känsla!). Kommer bli ett klockrent AW ställe när restriktionerna lättar och ma... Visa hela »

3 apr 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Det här kan ha varit min bästa restaurangupplevelse i stockholm någonsin! Vi kom in och fick bord även om vi inte hade bokat... och vi stannade hela natten på grund av servicenivån, dryckerna, god mat och fantastisk musik. Jag kan bara säga att det här ä... Visa hela »

21 jul 2021

Wow! Grym kvarters bistro italian style - helt grymma rätter:
Bröd med färskost helt ljuvligt bästa brödet jag smakat!
Tartaren världsklass!
Arancini - helt magiskt!
Svål med tryffel - som inget annat man ätit!
Och massa mer grillade persi... Visa hela »

30 sep 2021

En fin lokal och trevliga servitörer men maten var medioker. Jag beställde in en svamppasta för 240:- som kom in i en liten skål som jag knappt blev mätt på. Pastan var dessutom något överkokt. Totalt överpris! Efterrätten creme brule var dock myc... Visa hela »

22 jun 2021

Jättegoda snacks och trevligt att sitta där. Älskade deras tupplevermousse, Focaccia och Biff!

16 jun 2021

Det var verkligen ingen fin upplevelse. Service är A och O, det måste personalen arbeta på.

Några av rätterna var ätbara, andra kalla. Som svar erbjöd servitören att värma maten i mikron. Det är oprofessionellt och inte acceptabelt. Visa hela »

8 jul 2021

En del rätter var goda men en hel del på menyn bör finslipas. Åt exempelvis pastan som knappt smakade något. Köket gjorde även en miss så vi fick en gratis tartar vi inte beställt (dem kunde dock inte vara generösa nog att lägga på top... Visa hela »

16 mar 2022

Sämsta restaurangen jag har ätit på. Ett hån mot restaurangbranschen.

20 jul 2021

Jättehärlig atmosfär och servicen på personalen går inte att klaga på. En engelsktalande kille ur personalen var särskilt trevlig!
Rekommenderar särskilt risottobollarna (arancini) och den grillade persikan. Lagom stora portioner och härligt att m... Visa hela »

12 jul 2021

God mat! Tartaren var super! Väldigt tråkig stämning hos personalen däremot, min kompis var allergisk mot en ingrediens i en maträtt men de vägrade ändra rätten och gav inte heller förslag till andra maträtter. Personalen var slarvig och när mi... Visa hela »

9 feb 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Vi spenderar mycket pengar igår på mat disken var mycket liten, dyr och inte särskilt välsmakande. Menyn mycket begränsad. Köttet var svårt att äta alls. Vi gick på macdonalds efteråt för att vi var så hungriga. Sämsta ställ... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.