Rivetta

5,0
3 betyg
$$-$$$
Italiensk restaurang
Hemsida
Instagram
Rivetta
5,0
3 betyg
Hemsida
Instagram

I Caffè Neros gamla lokal på Roslagsgatan hittar man numera Rivetta, som också drivs av krögaren Sacha Smederevac. Med inspiration från Venedigs trånga gator och enkla vinbarer serveras italienska och medelhavsinspierade smaker från morgon till kväll. Bland annat erbjuds cichettis, små munsbitar med hembakad focaccia.

Föreslå ändringar

Recensioner av Rivetta

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb. 2023

Vägg i vägg med capanonne (stor favorit)! Tror de har samma ägare (?) och serverar riktigt god italiensk mar. Restaurangen har en autentisk italiensk vibe och menyn är enkel men lagas med kärlek. Ätit deras lunch på helger många gånger, även innan... Visa hela »

2 apr. 2022

Finner inga ord just nu. Men super gott och mina vänner beställde andra rätter och vi smakade av varandra och alla är så nöjda och rekommenderar denna restaurangen starkt! <3

2 apr. 2022

Jätte god mat, trevlig personal och mysig atmosfär

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

11 feb. 2022