Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Saigon Stories

4,6
10 betyg
Redigera Saigon Stories
Saigon Stories

På Saigon Stories i PK-Huset flödar passionen för vietnamesisk streetfood. Här har man samlat sina absoluta favoriter inspirerade av Vietnams sprudlande gatuliv, från varierande bowls till den klassiska nationalrätten phở.

På livfulla Saigon Stories kan du njuta av smakrika vietnamesiska rätter i den gemytliga lokalen som bjuder in till lunch, middag och pulserande afterwork-häng. Här kan man plocka ihop sin egen varmrätt baserad på sina favoritingredienser från det vietnamesiska köket. Man utgår då från en bowl eller phở och väljer sedan tillbehör från menyn. Rätterna passar även utmärkt som take away.

Svänger man förbi Saigon Stories på en afterwork kan man hänga i baren och beställa in någon av deras signaturcocktails, samt krispiga smårätter som vårrullar, kycklingvingar eller vietnamesiska köttbullar. Inte sällan firar man in helgen med härlig livemusik som förhöjer fredagskänslan.

Lokalen för tankarna till gatulivet i Vietnam med det öppna köket, neonlamporna och den industriella inredningen, men också den livfulla stämningen. Här finns det utrymme för såväl stora kompisgäng som för den intima dejten.

Användarbilder på Saigon Stories Visa alla

  • Lägg till bild
  • Kärlek I en skål - Bild från Saigon Stories av Karina V.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 sep 2019

Ville så gärna att det skulle varit supergott men nej, tyvärr blev det en flopp
Åt en bowl med vermicelli och kyckling.
Små portioner, nudlarna var totalt smaklösa och blaskiga
Kycklingen var god men det räcker inte långt utan det blir 2 stjä... Visa hela »

14 okt 2019

Så otroligt god mat, åt kötbullarna med sallad till. Supergott. Fin och trivsam miljö. Kommer gå hit måååånga gånger. En stjärna saknas i väntan på rättigheter och de häftiga drinkarna som jag har höga förv... Visa hela »

12 okt 2019

Supertrevlig personal, cool miljö och helt fantastisk mat! Definitivt något nytt och annorlunda. Rekommenderar!

15 okt 2019

Väldigt god och fräsch mat, tog bowl med ris och köttbullarna. Gillade även miljö och inredning, lite annorlunda än man hade tänkt sig. Besöker snart igen.

11 jan 2020

Tog in massa olika rätter och var så nöjd! Särskilt gott var köttbullarna och bowls! Här kommer jag äta fler gånger.

16 apr 2020

Det jag gillar med denna restaurang är att det är fräsch mat, lagom stora portioner, mycket grönt. Smakerna är labbade (från laborationer), dvs. att kockarna balanserar sälta och sötma perfekt. Kom i snack med en av kockarna, även han hade en 7-åri... Visa hela »

18 jan 2020

Super god mat och trevlig personal! The springrolls are amazing, några av de bästa jag ätit! Mysig och chill miljö. Kommer defenitivit komma tillbaka.

17 okt 2019

Maten är lika god som den ser ut. Fräscht, snyggt och modernt. Ananas som efterätt... mums.

16 okt 2019

Bästa maten ever. Missa inte detta fantastiska ställe i Stockholm.

16 okt 2019

Formligen älskar köttbullarna som är på riktigt gjorda med kärlek