Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sally Voltaire & Systrar

3,3 • 4 recensioner
Sally Voltaire & Systrar

På Sally Voltaire & Systrar i Åhléns City kan du äta, fika och hitta inspiration i retro-stylad miljö med eko-touch. Hälsosam vegetarisk mat varvas med delikatesser och prylar till köket, och den som vill boka bord och sitta lite längre har tillgång till Sally's corner i en avskild del av restaurangen. Sally Voltaire & Systrar ligger i anslutning till Hemavdelningen på Åhléns City, plan 2.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 okt 2018

Vegetarisk mat som verkligen smakar gott, skulle Voltaire gänget vara mina privata kockar så skulle jag lätt avsäga mig kött för all framtid.

Alltid en dagens sallad, fisk, soppa. Sedan har de en "fast" meny med deras räksallad, räkmacka, v... Visa hela »

15 feb 2018

Väldigt mycket fint i butiken, men omysigt i restaurangen och dessutom konstant ljud av dosorna dom både piper och vibrerar hetsigt när din mat är klar. Maten är fräsch och god, man känner att det är schyst råvaror.

11 okt 2017

Härligt att kunna äta så bra vegetarisk mat mitt i City.

6 jun 2015

rekommenderar definitivt inte restaurangen.Vilken besvikelse!man har satsat mera på utseendet än på smaken... maten var helt smaklös.Mc Donalds har godare sallader dessutom 80kr billigare