Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Perla

2,4
34 betyg
Redigera La Perla

Emilio och Åsa Ingrosso har tagit restaurangkonceptet La Perla till Stockholm, som de driver i samarbete med ägarna till Usine, där Emilios bror Nicola jobbar. Paret har öppnat fyra restauranger på Mallorca, men 2020 var det dags att öppna i Sverige. La Perla serverar 'Italian fusion' och flera av rätterna är sådana som Emilio själv växte upp med.

Användarbilder på La Perla Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Perla av Hanna T.
  • Bild från La Perla av Hanna T.
  • Bild från La Perla av Hanna T.
  • Bild från La Perla av Louise L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 feb 2021

La Perla, pärlan. Nu har denna hypade restaurang tagit sig till Stockholm, ingen har väl missat familjen Ingrossos intagande med denna restaurang. Den har fått en del uppmärksamhet på sociala medier av helt förklarliga skäl.

Hur får man ett bord?... Visa hela »

5 apr 2022

Tror nog ett besök räcker för mig. Jättefin restaurangen men maten… Njae, helt okej!

Oxfilépastan, väldigt god men inget speciellt med den. Dock väl tillagad med pasta som var al dente vilket uppskattas! Vi hade fått tips om att ta för... Visa hela »

25 apr 2021

Beställde förrätten med svampsoppa, tre pasta och en pizza. Tur att jag inte bokade bord 4 månader i förtid och hade detta att se fram emot och istället lyckades få en bokning samma dag vi tänkte gå ut och äta.

Oxfilépastan var kal... Visa hela »

26 feb 2022

Hade så höga förväntningar på kvällens besök på La Perla. Därför blev jag också något besviken… God pasta, men inte mer än så. Inget ställe som jag kommer att gå till igen. Pluspoäng för att servi... Visa hela »

21 jun 2021

Hade högre förväntningar på denna restaurang. Kort sammanfattning- mycket dålig service, tog säkert 15 min innan vi ens fick beställda nåt i glasen osv....
Den dresskod som nämns på hemsida efterlevs ej...
Visst ganska mysig inredning, m... Visa hela »

24 sep 2021

Blev utkastade innan vi ens ätit klart! Var ett sällskap på fyra som tog fördrink, förrätt, varmrätt, valde dyrt vin, dessert och beställde drink för att avsluta middagen men den fick vi inte ens dricka upp innan vi blev utkastade! Katastrof avslut på... Visa hela »

2 jun 2022

Maten var bra men servicen usel, vi fick hämta en servitör för att få beställa och han var väldigt dryg det hela räddades upp av en servitris som var väldigt trevlig annars hade det blivit 2 stjärnor. Ett besök räcker dock.

23 apr 2021

Väldigt överhypad restaurang. Och eftersom man har hypat restaurangen har man såklart höga krav. Vi kommer dit och möts av en väldigt dryg servitör, killen kunde inte ha avskytt sitt jobb mer. Inredningen är snygg. Men bordet är inte rent och du ser mass... Visa hela »

20 apr 2021

Lite överhypad restaurang tycker jag! Jag åt tryffelraviolin som simmade i ostsås och var alldeles för stabbig. Till efterrätt tog jag chokladfondanten som var underbar! Blandningen av choklad och dulce de leche var perfekt. Rekommenderas!

Jag drack deras eget vi... Visa hela »

21 dec 2021

Som många andra skriver var förväntningarna höga. Första intrycket var bra, otroligt snyggt inredd restaurang och trevlig personal. Hela sällskapet var dock besviken på maten, ok men inte värd priset. Svampsoppan (som ej fanns på menyn? Be om den!) var... Visa hela »

4 maj 2021

Vi gick dit spontant en fredag och fick, lite oväntat en jättebra upplevelse!! Bra, lagom stor meny som passade oss. Pizza, några pastarätter och en kötträtt. Vi provade salsiccapastan, oxfilepastan, en förätt och dessert. Hur nöjda som helst. Vänli... Visa hela »

24 sep 2021

Åt en tre rätters middag. Precis mitt i en drink blir vi utslängda och hänvisas till restaurangerna bredvid för dom behövde vårat bord. Vi hade då suttit 1h 50min väldigt otrevligt och ett väldigt otrevligt slut på en middag efter också... Visa hela »

13 jun 2021

Verkligen överhajpad och överprissatt. Kommer tyvärr inte gå hit igen och skulle rekommendera många andra restauranger före denna. Servicen var ok men inte mer. Vi kom fem min innan bokad tid och fick vänta på bordet. Väl vi bordet fick vi vänta p... Visa hela »

9 nov 2021

Hade högre förväntningar. Svag inaats av vårab servitör som serverade fel förätt och kom och frågade 20 min efter våran beställning vad vi beställde för något.

20 okt 2021

När jag väl lyckats boka bord via nätet fick jag godkänna reservationen (för två personer) tre gånger, varav en gång samma dag.
Min väninna och jag åt Emilios favorit rätt (tramsigt) Pescatore Marina Piccola.
Ingen rätt som stac... Visa hela »

24 sep 2021

Man kände sig genast välkommen när man kom in i lokalen.
Personalen var riktigt trevliga och serviceminded och man kände sig sedd hela kvällen.
Maten var grym (åt bla oxfilepasta).
Kommer helt klart bli fler besök

12 jul 2021

Beställde en pizza, som va stor som en pannkaka,

24 nov 2022

Gå inte dit om ni är hungriga! Jag äter ändå inte mycket mat. Pizzan var skrattretande liten och pastan var blaskigt. Vilken hype och en bedrägeri. Dyr resturang och okunnig personal och så retsamt att notan kom i en enorm stor ask utan att den innehöll nå... Visa hela »

1 aug 2021

Väldigt mysig och lyxig interiör och trevlig personal. Dock fick vi be om vinet till maten som hade glömts bort.
Varmrätten (oxfilé & potatisgratäng) var smaklös och gratängen var rätt torr, så vi bad om salt och peppar (vilket vi tycker... Visa hela »

30 aug 2022

Allting var toppen till en början. Maten var suverän och mycket fint upplagd. När vi hade betalat notan så tyckte jag att det blev dyrt. Min man frågade servitören om han kunde förklara vad vi betalat för. Då visade sig att det var 1 flaska vin fö... Visa hela »

Sida 1 av 2