Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Supper Gården

4,3 • 6 recensioner
Supper Gården

Sydamerikanska Supper huserar vanligtvis i en källare på Tegnérgatan, men sommartid flyttar en del av konceptet till uteserveringen Gården på Norra Latins gamla skolgård mitt i city. Fylld med växter, fåtöljer och små lampor bjuder uteserveringen på latinamerikanska smaker och drinkar i avslappnad anda. Filosofin är att upplevelsen ska vara gemensam, vilket exempelvis innebär att maten går att dela sinsemellan.

Obs. Endast öppet under sommaren, från maj månad.

Se även Supper

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 jun 2018

Ett måste varje sommar! Jag gillar det verkligen, det är stort och snyggt, fräscht och alltid bra service. Gården är uppdela i två, en lite enklare del som serverar burgare och beställningarna sker via baren och en lite "finare" del med bordservice oc... Visa hela »

Listad i: Afterwork - Sommar
27 jun 2018

Av alla uteserveringar/sommaröppna restauranger tycker jag Supper gården serverar den bästa maten

26 maj 2018 · Uppdaterad

Det här är en stark 4. Vi var ett jobbgäng på 8 pers som hade bokat bord på gården en fredagkväll, vi är hungriga av oss så de rekommenderade avsmakningsmeny där de bara langar in allt möjligt och ser till att vi blir mätta. Alla deras... Visa hela »

4 sep 2018

Alltså mums! Gå hit och ät verkligen. Maten är i topp klass. Tapas rätter i nya spännande smaker, allt är bra till lagat och har de där lilla extra. Sötpotatispommes rekommenderar jag verkligen att man testar. Åt alldeles för mycket. Men ä... Visa hela »

18 apr 2018

En favorit på sommaren! Så mysig uteservering med härlig inredning och skön musik. Goda drinkar och god mat som vanligt!

Listad i: Sommarfavoriter
31 jul 2017

Supermysigt ställe med goda drinkar och gott snacks! Avslappnad mysig glad atmosfär med mycket trevlig personal! Väldigt skönt att sitta ute med frisk luft men man fryser inte alls även om man stannar sent på natten. Toaletterna var rätt ofräscha men eftersom... Visa hela »