The Social Sign

inga betyg
$$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
The Social
inga betyg
Hemsida
Instagram
The Social i en mening: Hotellrestaurang och bar med moderna bistroklassiker på menyn
Typiska rätter: Burgare, pasta, caesarsallad
Kort om drycken: Vin, öl, cocktails

Vid entréplan alldeles intill Norra Bantorget hittar vi The Social Sign, Clarion Hotel Signs restaurang och bar. Här serveras uppdaterade versioner av klassiska bistrorätter till både lunch och middag, och du kan även komma hit för en cocktail, öl eller ett glas vin ihop med lite barsnacks. 

Beläget mitt i city är The Social Sign inte bara en mötesplats för hotellets gäster, utan också en destination för den som vill fira AW med fredagsfeeling, luncha med kollegorna eller avnjuta en trerätters middag med vänner och familj. Ambitionen är att skapa en gästvänlig mötesplats med vardagsrumskänsla mitt i stadskärnan, för långväga besökare såväl som Stockholms bofasta.

På The Social Sign vill man möta hela sällskapets smakpreferenser. À la carten listar bistroklassiker såsom burgare, pasta och caesarsallad, tillagade med en egen twist och med bra råvaror. Vankas det middag av det lyxigare slaget kan du komponera din egen meny med förrätt, huvudrätt och efterrätt, kanske i kombination med någon av deras utvalda vin- eller ölsorter. Lunchtid ligger fokus på lite tjusigare husman i form av dagens rätt, alltid sida vid sida med ett vegetariskt alternativ.

Föreslå ändringar

Användarbilder från The Social Användarbilder

Recensioner av The Social

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera The Social Sign!