Sushi Koyama

4,2
6 betyg
$
Restaurang
Sushi Koyama
4,2
6 betyg

Tidigare låg Depå Sushi här, men 2011 öppnade Sushi Koyama i lokalerna. Sushin beställs på markplanet för att sedan ätas en trappa upp eller hämtas med. På menyn finner man ett stort utbud av kvalitetssushi till humana priser. Observera att de stänger redan klockan 19.30, så vill du ha middag får du köpa med dig hem i tid.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Sushi Koyama Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
6

Recensioner av Sushi Koyama

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

När det gäller budget sushi är Koyama (gamla Depå) i en klass för sig. Här får du 13 (stora) bitar för 110 kr, och kvalitén motsvarar finsushi. Avokodo-bitarna är de största (måste bitas av, vilket jag vet är fel egentligen, men j...

Sushilunch en gång i veckan, då hamnar jag här. Spicy mixed tuna, stående favorit. Här är sushin fräsch, bra storlek på bitarna (man biter ju inte av en sushi). Rekommenderas!

·

När jag går till Koyama förväntar jag mig inte att bli häpen eller att testa smaker jag aldrig tidigare mött på. Jag förväntar mig istället bra kvalité men på enkel manér - det mest kreativa på min tallrik brukar vara den...

Jag brukar äta lunch på Koyama och jag måste säga att efter att ha ätit här har jag slutat att gå till vissa andra sushiställen för jag tycker inte länge dom håller måttet. Koyama är grymt och gott och prisvärt. Jag brukar ta...

Riktigt bra budgetsushi. Framförallt de grillade laxbitarna.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Jag har tröttnat på dessa hak som har kineser som kockar och gör sushi. De har mycket dåliga kunskaper i detta och de bör hålla sig till kinesmat. Det är billigt här men sushin är inte bra.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
6

Representerar du Sushi Koyama?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Sushi Koyama?

På Sushi Koyama serveras bland annat:

  • Sushi
  • Japanskt

Vad kostar det att äta på Sushi Koyama?

Sushi Koyama ligger i prisklassen Budget ($).

Kan man beställa take away från Sushi Koyama?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Sushi Koyama. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Sushi Koyama sushi?

Ja, Sushi Koyama har sushi på menyn.

Är det billigt att äta på Sushi Koyama?

Sushi Koyama ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Var ligger Sushi Koyama?

Sushi Koyama ligger på Mäster Samuelsgatan 10, 111 44, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 150m).