Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sushi Koyama

4,4
5 betyg
Redigera Sushi Koyama
Sushi Koyama

Tidigare låg Depå Sushi här, men 2011 öppnade Sushi Koyama i lokalerna. Sushin beställs på markplanet för att sedan ätas en trappa upp eller hämtas med. På menyn finner man ett stort utbud av kvalitetssushi till humana priser. Observera att de stänger redan klockan 19.30, så vill du ha middag får du köpa med dig hem i tid.

Användarbilder på Sushi Koyama Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 dec 2014

När det gäller budget sushi är Koyama (gamla Depå) i en klass för sig. Här får du 13 (stora) bitar för 110 kr, och kvalitén motsvarar finsushi. Avokodo-bitarna är de största (måste bitas av, vilket jag vet är fel egentligen, men j... Visa hela »

22 okt 2019

Sushilunch en gång i veckan, då hamnar jag här. Spicy mixed tuna, stående favorit. Här är sushin fräsch, bra storlek på bitarna (man biter ju inte av en sushi). Rekommenderas!

22 mar 2015

Jag brukar äta lunch på Koyama och jag måste säga att efter att ha ätit här har jag slutat att gå till vissa andra sushiställen för jag tycker inte länge dom håller måttet. Koyama är grymt och gott och prisvärt. Jag brukar ta... Visa hela »

23 jun 2015 · Uppdaterad

När jag går till Koyama förväntar jag mig inte att bli häpen eller att testa smaker jag aldrig tidigare mött på. Jag förväntar mig istället bra kvalité men på enkel manér - det mest kreativa på min tallrik brukar vara den... Visa hela »

10 jun 2015

Riktigt bra budgetsushi. Framförallt de grillade laxbitarna.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

20 nov 2017

Jag har tröttnat på dessa hak som har kineser som kockar och gör sushi. De har mycket dåliga kunskaper i detta och de bör hålla sig till kinesmat. Det är billigt här men sushin är inte bra.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.