Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

TGI Fridays Kungsträdgården

2,3 • 12 recensioner
TGI Fridays Kungsträdgården

Centralt beläget i Kungsträdgården bjuder Fridays på amerikansk mat, populärt AW-häng och en av stans mest folkfyllda uteserveringar – öppen sommar som vinter. Här serveras bland annat hamburgare och alkoholfria drinkar från öppning till stängning.

Fridays finns på flera ställen i Stockholm och utlovar fredagsstämning hela veckan. Konceptet är amerikanskt rakt igenom, från menyn till inredningen och atmosfären – hit hittar både kompisgäng och barnfamiljer för att äta och umgås mitt i stan. Maten inkluderar bland annat restaurangens Jack Daniel’s-burgare, steaks, ribs, pasta, barnmeny med olika favoriter och givetvis milkshakes. Sötsugen? Avrunda med en maffig dessert i stil med sundae, ”Brownie Obsession” eller varför inte ”Oreo Madness”. Också lunchmenyn är fullpackad med rätter som hamburgare, ribs, sandwiches och caesarsallad.

Det är inte bara maten som Fridays förknippas med. För den som bara är sugen på barhäng erbjuds såväl alkoholfria drinkar som vin, öl på kran och flaska samt färgglada cocktails. Vill man hänga på uteserveringen behöver man inte vänta till den 1 april – här håller terrassen öppet året runt (på vintern är den inglasad) med utsikt över Kungsträdgården. En riktig sommarattraktion.

Se även TGI Fridays Stureplan, TGI Fridays Täby Centrum

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 okt 2018

Tycker egentligen inte att det här är någon superhöjdare. Å andra sidan var det ett ställe jag och mina vänner hängde mycket på som 18-20 åringar. När man inte ville äta på Mc Donalds längre var det här nästa steg,... Visa hela »

19 sep 2018

På den här t.g.i fick man en bättre upplevelse på i jämförelse med den på Stureplan. Eller egentligt var det väldigt mycket strul på även denna, men hade en väldigt hjälpsam och gullig servitris som verkligen försökte få... Visa hela »

24 apr 2019

Klassiska Fridays mitt i Kungsträdgården. Ofta fullsatt/livat, men bra amerikanskt käk och goda glassdrinkar. Stor uteservering på sommaren. Hoppas de får leva kvar och att Apple inte köper ut lokalen.

10 jul 2018

Härligt läge med fin utsikt (speciellt under blom-säsongen!). Hamburgaren är god men är man ute efter en riktigt bra hamburgare skulle jag snarare gå till annat ställe men perfekt restaurang ifall man är ett större sällskap - finns något fö... Visa hela »

16 aug 2018

T.G.I.F är en restaurang där maten saknar hjärta, jag har testat lite olika saker på menyn och kan inte direkt säga att jag hittat något som har imponerat.

Burgaren: ack sån torr puck med massor av sås och ingen speciell smak.

Friterade... Visa hela »

7 maj 2018

Vi var tre personer, som bokade ett bord på TGI Friday´s i Kungsträdgården, kl. 18.00 en torsdagskväll, i mitten av april. Vi fick ett bokningsnummer som skulle visas upp när vi kom till restaurangen. Det kändes lite ovant att boka bord på deras hemsida på... Visa hela »

2 maj 2019

Dålig service och otrevlig personal.

2 jun 2016

Jag gillar generellt inte Friday's mat eller omgivning, men den här känns sämst av alla, på grund av att de tog bort Akvarium, som var en restaurang med glasväggar åt alla håll, uteservering och med riktigt god mat! Det passade in vid Kungsträdgå... Visa hela »

5 aug 2019

Well actually I have been here twice. One time it was a booked event and it was Friday night where my baby and the stroller was aloud. (It was hectic in the restaurant and busy autmosfere) and the second time was around one on a weekday when it was not so much people at the place but "drop-in"... Visa hela »

23 jun 2019

Mkt bra sallad och trevlig personal riktig härlig ställe rekommenderar stark

21 jun 2019

Ruskigt grisigt toa. Inga papperskorgar vid toaletterna så det låg papper och använda trosskydd/tamponger på golvet.

Öppna dörrar i hela restaurangen så det blåste väldigt kallt inomhus.

Smaklös hamburgare, kalla pommes och vi... Visa hela »

6 jun 2019

Jätte dålig service, otrevlig personal, vi hade jätte svårt att få ett bord, jag har aldrig smakat på en så skit mojito drink. Personal med ett oprofessionell bettende. Skulle aldrig rekommendera det här ställe.