TGI Fridays Kungsträdgården

2,6
27 betyg
$$$
Restaurang
Bar
TGI Fridays
2,6
27 betyg

Centralt beläget i Kungsträdgården bjuder Fridays på amerikansk mat, populärt AW-häng och en av stans mest folkfyllda uteserveringar – öppen sommar som vinter. Här serveras bland annat hamburgare och alkoholfria drinkar från öppning till stängning.

Fridays finns på flera ställen i Stockholm och utlovar fredagsstämning hela veckan. Konceptet är amerikanskt rakt igenom, från menyn till inredningen och atmosfären – hit hittar både kompisgäng och barnfamiljer för att äta och umgås mitt i stan. Maten inkluderar bland annat restaurangens Jack Daniel's-burgare, steaks, ribs, pasta, barnmeny med olika favoriter och givetvis milkshakes. Sötsugen? Avrunda med en maffig dessert i stil med sundae, ”Brownie Obsession” eller varför inte ”Oreo Madness”. Också lunchmenyn är fullpackad med rätter som hamburgare, ribs, sandwiches och caesarsallad.

Det är inte bara maten som Fridays förknippas med. För den som bara är sugen på barhäng erbjuds såväl alkoholfria drinkar som vin, öl på kran och flaska samt färgglada cocktails. Vill man hänga på uteserveringen behöver man inte vänta till den 1 april – här håller terrassen öppet året runt (på vintern är den inglasad) med utsikt över Kungsträdgården. En riktig sommarattraktion.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från TGI Fridays Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,6
27

Recensioner av TGI Fridays

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

En av Stockholms sämre restauranger. Dålig service, mat som inte är särskilt kul och ja, det va de.

Tycker egentligen inte att det här är någon superhöjdare. Å andra sidan var det ett ställe jag och mina vänner hängde mycket på som 18-20 åringar. När man inte ville äta på Mc Donalds längre var det här nästa steg,...

Mycket nöjda efter en trevlig kväll med vänner
Fantastisk god mat och trevlig personal och service på topp
Stor variation på maträtter så passar alla
Kommer tillbaka

På den här t.g.i fick man en bättre upplevelse på i jämförelse med den på Stureplan. Eller egentligt var det väldigt mycket strul på även denna, men hade en väldigt hjälpsam och gullig servitris som verkligen försökte få...

Härligt läge med fin utsikt (speciellt under blom-säsongen!). Hamburgaren är god men är man ute efter en riktigt bra hamburgare skulle jag snarare gå till annat ställe men perfekt restaurang ifall man är ett större sällskap - finns något fö...

Klassiska Fridays mitt i Kungsträdgården. Ofta fullsatt/livat, men bra amerikanskt käk och goda glassdrinkar. Stor uteservering på sommaren. Hoppas de får leva kvar och att Apple inte köper ut lokalen.

Dålig service, otrevlig personal.

Texten har översatts automatiskt.

Vi besökte I går TGIF med mina vänner. Maten var riktigt okej men det som fick oss att känna oss riktigt bekväma var personalen där. Speciellt vill vi nämna att Asis gav oss en riktigt varm känsla med sin smarta humor och snabba service.
Jag med det att...

När jag och mina kompisar åt där köpte vi 6 st buffaloes wings det var JÄTTEGODA. En personal som var jättetrevlig och snäll var Mustafa.

Trevlig personal men för stark halloumiburgare, snålt med dricka i drinkarna, tryffelmajonnäsen var sur, inte så krispiga fries och generellt inte värt pengarna.

LARV I MATEN!!! En stor gul larv hittades i mina stekta grönsaker. Kommer aldrig tillbaka dit.

Jag gillar generellt inte Friday's mat eller omgivning, men den här känns sämst av alla, på grund av att de tog bort Akvarium, som var en restaurang med glasväggar åt alla håll, uteservering och med riktigt god mat! Det passade in vid Kungsträdgå...

T.G.I.F är en restaurang där maten saknar hjärta, jag har testat lite olika saker på menyn och kan inte direkt säga att jag hittat något som har imponerat.

Burgaren: ack sån torr puck med massor av sås och ingen speciell smak.

Friterade...

Vi var tre personer, som bokade ett bord på TGI Friday´s i Kungsträdgården, kl. 18.00 en torsdagskväll, i mitten av april. Vi fick ett bokningsnummer som skulle visas upp när vi kom till restaurangen. Det kändes lite ovant att boka bord på deras hemsida på...

Dålig service och otrevlig personal.

Sämsta service på länge! Både kyparen(Arvid) och den ansvarige (Emelie) stod och pratade om oss och pekade. Vi kom dit vid halv tolv på kvällen och förväntade oss att de har öppet till ett som alltid men så var inte fallet. Vi beställde snac...

Drinkarna är goda, servitörerna/servitriserna utmärkta men bartenderna var något dryga...

Bra mat, fin dekoration, trevlig personal!

Bra mat men kass service när man inte ens får en Bärka för att en i umgänget inte har med legg, BEDRÖVLIGT rent ut sagt

Barnmeny med hamburgare var sämre kvalite än coops billigaste hamburgare! Spenderar man 1000kr på en middag med familjen så vill man ha mer är så!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,6
27

Representerar du TGI Fridays Kungsträdgården?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på TGI Fridays Kungsträdgården?

På TGI Fridays Kungsträdgården serveras bland annat:

  • Hamburgare
  • Kött
  • Amerikanskt

Vilken typ av bar är TGI Fridays Kungsträdgården?

Vi har klassificerat TGI Fridays som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på TGI Fridays Kungsträdgården?

TGI Fridays Kungsträdgården ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har TGI Fridays Kungsträdgården uteservering?

Ja, TGI Fridays Kungsträdgården har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Är TGI Fridays Kungsträdgården barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat TGI Fridays som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger TGI Fridays Kungsträdgården?

TGI Fridays Kungsträdgården ligger på Hamngatan 19, 111 47, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 300m).