TGI Fridays Kungsträdgården

2,6
27 betyg
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
TGI Fridays
2,6
27 betyg
Hemsida
Instagram

Centralt beläget i Kungsträdgården bjuder Fridays på amerikansk mat, populärt AW-häng och en av stans mest folkfyllda uteserveringar – öppen sommar som vinter. Här serveras bland annat hamburgare och alkoholfria drinkar från öppning till stängning.

Fridays finns på flera ställen i Stockholm och utlovar fredagsstämning hela veckan. Konceptet är amerikanskt rakt igenom, från menyn till inredningen och atmosfären – hit hittar både kompisgäng och barnfamiljer för att äta och umgås mitt i stan. Maten inkluderar bland annat restaurangens Jack Daniel's-burgare, steaks, ribs, pasta, barnmeny med olika favoriter och givetvis milkshakes. Sötsugen? Avrunda med en maffig dessert i stil med sundae, ”Brownie Obsession” eller varför inte ”Oreo Madness”. Också lunchmenyn är fullpackad med rätter som hamburgare, ribs, sandwiches och caesarsallad.

Det är inte bara maten som Fridays förknippas med. För den som bara är sugen på barhäng erbjuds såväl alkoholfria drinkar som vin, öl på kran och flaska samt färgglada cocktails. Vill man hänga på uteserveringen behöver man inte vänta till den 1 april – här håller terrassen öppet året runt (på vintern är den inglasad) med utsikt över Kungsträdgården. En riktig sommarattraktion.

Föreslå ändringar

Användarbilder från TGI Fridays Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av TGI Fridays

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 okt 2018

Tycker egentligen inte att det här är någon superhöjdare. Å andra sidan var det ett ställe jag och mina vänner hängde mycket på som 18-20 åringar. När man inte ville äta på Mc Donalds längre var det här nästa steg,... Visa hela »

5 jul 2023

En av Stockholms sämre restauranger. Dålig service, mat som inte är särskilt kul och ja, det va de.

19 sep 2018

På den här t.g.i fick man en bättre upplevelse på i jämförelse med den på Stureplan. Eller egentligt var det väldigt mycket strul på även denna, men hade en väldigt hjälpsam och gullig servitris som verkligen försökte få... Visa hela »

10 jul 2018

Härligt läge med fin utsikt (speciellt under blom-säsongen!). Hamburgaren är god men är man ute efter en riktigt bra hamburgare skulle jag snarare gå till annat ställe men perfekt restaurang ifall man är ett större sällskap - finns något fö... Visa hela »

24 apr 2019

Klassiska Fridays mitt i Kungsträdgården. Ofta fullsatt/livat, men bra amerikanskt käk och goda glassdrinkar. Stor uteservering på sommaren. Hoppas de får leva kvar och att Apple inte köper ut lokalen.

29 sep 2023

Mycket nöjda efter en trevlig kväll med vänner
Fantastisk god mat och trevlig personal och service på topp
Stor variation på maträtter så passar alla
Kommer tillbaka

2 jun 2016

Jag gillar generellt inte Friday's mat eller omgivning, men den här känns sämst av alla, på grund av att de tog bort Akvarium, som var en restaurang med glasväggar åt alla håll, uteservering och med riktigt god mat! Det passade in vid Kungsträdgå... Visa hela »

16 aug 2018

T.G.I.F är en restaurang där maten saknar hjärta, jag har testat lite olika saker på menyn och kan inte direkt säga att jag hittat något som har imponerat.

Burgaren: ack sån torr puck med massor av sås och ingen speciell smak.

Friterade... Visa hela »

27 mar 2022

Dålig service, otrevlig personal.

7 maj 2018

Vi var tre personer, som bokade ett bord på TGI Friday´s i Kungsträdgården, kl. 18.00 en torsdagskväll, i mitten av april. Vi fick ett bokningsnummer som skulle visas upp när vi kom till restaurangen. Det kändes lite ovant att boka bord på deras hemsida på... Visa hela »

8 jan 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Vi besökte I går TGIF med mina vänner. Maten var riktigt okej men det som fick oss att känna oss riktigt bekväma var personalen där. Speciellt vill vi nämna att Asis gav oss en riktigt varm känsla med sin smarta humor och snabba service.
Jag med det att... Visa hela »

14 feb 2021

Trevlig personal men för stark halloumiburgare, snålt med dricka i drinkarna, tryffelmajonnäsen var sur, inte så krispiga fries och generellt inte värt pengarna.

26 dec 2021

När jag och mina kompisar åt där köpte vi 6 st buffaloes wings det var JÄTTEGODA. En personal som var jättetrevlig och snäll var Mustafa.

2 maj 2019

Dålig service och otrevlig personal.

3 sep 2021

LARV I MATEN!!! En stor gul larv hittades i mina stekta grönsaker. Kommer aldrig tillbaka dit.

30 jun 2020

Sämsta service på länge! Både kyparen(Arvid) och den ansvarige (Emelie) stod och pratade om oss och pekade. Vi kom dit vid halv tolv på kvällen och förväntade oss att de har öppet till ett som alltid men så var inte fallet. Vi beställde snac... Visa hela »

6 jun 2019

Jätte dålig service, otrevlig personal, vi hade jätte svårt att få ett bord, jag har aldrig smakat på en så skit mojito drink. Personal med ett oprofessionell bettende. Skulle aldrig rekommendera det här ställe.

8 aug 2020

Drinkarna är goda, servitörerna/servitriserna utmärkta men bartenderna var något dryga...

22 jun 2020

Barnmeny med hamburgare var sämre kvalite än coops billigaste hamburgare! Spenderar man 1000kr på en middag med familjen så vill man ha mer är så!

26 jul 2020

Bra mat, fin dekoration, trevlig personal!

Sida 1 av 2