Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

TGI Fridays Stureplan

1,6
5 recensioner

TGI Fridays Stureplan

1,6
5 recensioner
TGI Fridays Stureplan

Några steg från Svampen på Stureplan bjuder Fridays på amerikanska favoriter, AW-häng och fredagsstämning hela veckan. Hit hittar såväl barnfamiljer som kompisgäng och afterworkare för att umgås, äta och ta något att dricka.

Fridays är amerikanskt rakt igenom, från maten till inredningen och atmosfären. I den rymliga lokalen samsas moderna läderstolar med stars and stripes och amerikanska souvenirer såsom skyltar och instrument. På menyn ryms bland annat olika hamburgare (såsom restaurangens Jack Daniel’s-burgare), steaks, ribs, pastarätter, milkshakes och barnrätter. Har du plats kvar och känner dig sötsugen hittar du maffiga, amerikanska desserter som sundae, ”Brownie Obsession” och ”Oreo Madness”. Också lunchen bjuder på hamburgare, ribs, caesarsallad och andra klassiker till humana priser.

Sugen på barhäng? I baren kan man hitta alkoholfria drinkar, vin, öl på kran och flaska samt färgglada cocktails för extra mycket fredagsfeeling. Annars är afterworken, som drar igång varje vardagseftermiddag, ett populärt dragplåster. Ta med dig kollegorna – eller gör det till en heldag och avrunda shoppingrundan med en middag och ett glas tillsammans med vännerna.

Se även TGI Fridays Kungsträdgården, TGI Fridays Täby Centrum

Användarbilder på TGI Fridays Stureplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från TGI Fridays Stureplan av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 jun 2019

Korta versionen: En Mc Donalds med alkoholservering. Jag hade kanske varit ok med stället om priserna var mer humana. Smakerna lever absolut inte upp till priset. Men är du nyfyllda 18 år och vill gå ut på "restaurang" med en fet mojito i handen så ä... Visa hela »

9 sep 2018 · Uppdaterad

Otrevlig servitör. Det är det första jag tyvärr tänker på när man nämner detta ställe. Maten är bra tillagad ” junk food”. Har testat flera olika rätter som smakat okej, goda hamburgare, krämig ost, bra sallader. Tyvärr fi... Visa hela »

24 apr 2019

Klassiska Fridays i tre plan, stenkast från Stureplan. Inget extraordinärt men funkar när man är sugen på amerikanskt, tex ribs, och man inte orkar gå till den trevligare Fridays i Kungsträdgården.

15 jun 2019

Usel service, var tvungen att vänta 10-15 sittande vid borden tills vi kunde beställa drycker. 20-30 minuter innan vi fick vår mat. Var tvungen att fråga två gånger innan du serverade drycken. Två stycken beställde samma rätt, fick olika tillbehö... Visa hela »

10 maj 2016

Så tråkigt. Enda anledning ens går hit är pga vänner drar med en. Testat en hel del av deras rätter, och alla är bara så ordinära. Vänner tipsat om Jack Daniels burgaren, så tog den sist med dem, men det var så sjukt sött. Aldrig... Visa hela »