Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Bull and Bear Inn

4,0 • 1 recension
The Bull and Bear Inn

Stureplan må vara riktpunkt för stans klubbpublik och finkrogsletare. Men faktum är att stadsdelen även gömmer på en del murriga krypin och engelska myspubar. En av de mest välkända heter The Bull and Bear Inn. Här avslöjar ölkranarna sorter som Bishop Finger, Spitfire, London Pride och Newcastle. Men utbudet är större än så - här kan du välja mellan 28 olika sorter. Och för whiskyfantasten finns uppemot 230 sorter att beta av. Om du får beslutsångest hjälper den kunniga personalen gärna till och upplyser om smak, karaktär och fyllnad. Och kanske är det just det generösa utbudet och den opretentiösa vardagsrums-atmosfären som gör att stamisarna är många.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Jag har aldrig haft tillfälle att äta på Bull and Bear, men här har jag varit ett flertal gånger för ett par öl. Stället är en av mina favoritpubar i Stockholm. Bra ölutbud, trevlig personal och grym pubfeeling.