Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nobis Guldbaren & Loungen

4,2
12 betyg
Redigera Nobis Guldbaren & Loungen
Nobis Guldbaren & Loungen

Den glammiga cocktailbaren på Nobis Hotel är inte minst känd för sin guldkantade interiör, designad av Claeson Koivisto Rune. Hit kommer du för att ta ett glas champagne eller sippa på en sober drink i en av stans flådigaste miljöer.

Nobis omtalade hotellbar vid Norrmalmstorg gör inte så mycket väsen av sig utifrån, men där inne döljer sig en cocktailbar klädd i hundratals guldspeglar. Vid bardisken blandas drinkar såsom signaturdrinken Strawberry Basil Smash och andra lekfulla, säsongsbaserade cocktails inspirerade av hela världen. Drinklistan är generös och uppdateras med jämna mellanrum.

Vill man ha mer mingelyta är det bara att kliva in i den pampiga loungen precis intill, med hela 28 meter i takhöjd. En omtyckt och vibrant mötesplats, en oas mitt i stan helt enkelt. Loungen, som egentligen är en ljusgård, har stora soffgrupper där man kan slå sig ner för ett lågmält möte, en uppklädd drink med kompisarna eller kanske en lite lyxigare dejt. Inte helt förvånande har Nobis själva valt att kalla loungen för ”Stockholms vardagsrum”.

Se även Nobis Hotel, Noi, Bino, Hotel Skeppsholmen, Långa Raden, Miss Clara, Miss Clara Hotel, Giro, Stallmästaregården Hotell, Stallmästaregården Restaurang, Hotel J Nacka Strand, Restaurant J Nacka Strand, Operakällaren, Operabaren, Operakällaren Bakfickan, Café Opera, END, Nobis Vinbar

Användarbilder på Nobis Guldbaren & Loungen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Nobis Guldbaren & Loungen av Mimmi S.
  • Bild från Nobis Guldbaren & Loungen av Mimmi S.
  • Bild från Nobis Guldbaren & Loungen av Mimmi S.
  • Högt i tak - Bild från Nobis Guldbaren & Loungen av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
17 sep 2021

Men vilket trevligt ställe att svänga in på för några drinkar!
Ser ut som en omgjord innergård, dvs högt i tak och väldigt stilrent, samt en guldbar, här har dom levererat och ger ett fantastiskt trevligt och lyxigt intryck.
Drick menyn så... Visa hela »

18 nov 2020

Härlig miljö och goda drinkar, svårt att inte ha trevligt!

17 sep 2018

Jag glömmer ofta bort den här pärlan, märkligt. För det är så himla trevligt och jag känner mig alltid lite tjusig när jag är här. Därav vill man gärna vara lite uppklädd och passa på att dricka champagne. Det är nå... Visa hela »

Listad i: Hotellbarer
6 maj 2019

Perfekta baren att sätta sig i för ett lite lugnare ställe där man verkligen vill kunna ta sig tiden till att prata med sitt sällskap. Inte för stökigt, härlig lokal, perfekt läge och fantastisk service! Kom hit för ett glas eller två på... Visa hela »

10 feb 2019

Hade första dejten med min käresta just här, absolut mysigaste baren jag vet (ja jag är eventuellt lite partisk pga tidigare nämnda!). Goda drinkar, med ambitiöst gäng bakom baren.

6 maj 2019

Var här på min födelsedag och tog en drink innan vi skulle ut och äta! Trevligt ställe och häftig lokal på riktigt bra adress. Kunnig och trevlig personal i baren som levererade goda drinkar till oss! 😍

24 mar 2015

Ett ställe där du både kan dricka årgångschampagne på glas, jobba i en härlig miljö och få fantastisk service. Det klart jag är ett fan.

Guldbaren är baren jag besöker när håret är fixat och klackarna är p... Visa hela »

3 jan 2016

Ruskigt bra bar! Drinkarna därefter. Lite lugnare, men knappast tråkigt.

16 mar 2018

Fantastisk bar med häftig design och centralt läge på Norrmalmstorg värt en upplevelse.

1 jun 2015

När det är säsong; testa deras Gin & Tonic med saffranssmak!

27 sep 2018

Fruktansvärt otrevlig personal. Helt utan anledning

11 okt 2021