Nobis Guldbaren & Loungen

4,0
18 betyg
Cocktailbar
Guldbaren
4,0
18 betyg

Den glammiga cocktailbaren på Nobis Hotel är inte minst känd för sin guldkantade interiör, designad av Claeson Koivisto Rune. Hit kommer du för att ta ett glas champagne eller sippa på en sober drink i en av stans flådigaste miljöer.

Nobis omtalade hotellbar vid Norrmalmstorg gör inte så mycket väsen av sig utifrån, men där inne döljer sig en cocktailbar klädd i hundratals guldspeglar. Vid bardisken blandas drinkar såsom signaturdrinken Strawberry Basil Smash och andra lekfulla, säsongsbaserade cocktails inspirerade av hela världen. Drinklistan är generös och uppdateras med jämna mellanrum.

Vill man ha mer mingelyta är det bara att kliva in i den pampiga loungen precis intill, med hela 28 meter i takhöjd. En omtyckt och vibrant mötesplats, en oas mitt i stan helt enkelt. Loungen, som egentligen är en ljusgård, har stora soffgrupper där man kan slå sig ner för ett lågmält möte, en uppklädd drink med kompisarna eller kanske en lite lyxigare dejt. Inte helt förvånande har Nobis själva valt att kalla loungen för ”Stockholms vardagsrum”.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
18

Recensioner av Guldbaren

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Men vilket trevligt ställe att svänga in på för några drinkar!
Ser ut som en omgjord innergård, dvs högt i tak och väldigt stilrent, samt en guldbar, här har dom levererat och ger ett fantastiskt trevligt och lyxigt intryck.
Drick menyn så...

Här har jag varit vid två tillfällen.

En gång på helgen, då satt jag i loungen. Otroligt vacker omgivning men högt i tak, massor av små fåtöljer och utspridda soffgrupper, fyllt med folk och ett härligt sorl och bra stämning...

Har länge varit en favorit, när man behöver en liten paus från stöket på stan. Det är lugnt och vackert här. Kostar lite mer dock. Ett stort minus just nu är att de plockat bort favoritdrinken strawberry basil smash, som är den stora favoriten.

Härlig miljö och goda drinkar, svårt att inte ha trevligt!

Jag glömmer ofta bort den här pärlan, märkligt. För det är så himla trevligt och jag känner mig alltid lite tjusig när jag är här. Därav vill man gärna vara lite uppklädd och passa på att dricka champagne. Det är nå...

Listad i: Hotellbarer

Perfekta baren att sätta sig i för ett lite lugnare ställe där man verkligen vill kunna ta sig tiden till att prata med sitt sällskap. Inte för stökigt, härlig lokal, perfekt läge och fantastisk service! Kom hit för ett glas eller två på...

Det ska ju sägas att jag bara varit en gång på Guldbaren, men av anledningen att det inte gav mer än ett *meh* för mig personligen.

Där andra verkar se flärd och lyx - en polare äääälskar stället, eller om han helt enkelt jobbar...

Hade första dejten med min käresta just här, absolut mysigaste baren jag vet (ja jag är eventuellt lite partisk pga tidigare nämnda!). Goda drinkar, med ambitiöst gäng bakom baren.

Toppen bar med vaker interiör verkligen värd att besöka

Var här på min födelsedag och tog en drink innan vi skulle ut och äta! Trevligt ställe och häftig lokal på riktigt bra adress. Kunnig och trevlig personal i baren som levererade goda drinkar till oss! 😍

Ett ställe där du både kan dricka årgångschampagne på glas, jobba i en härlig miljö och få fantastisk service. Det klart jag är ett fan.

Guldbaren är baren jag besöker när håret är fixat och klackarna är p...

Ruskigt bra bar! Drinkarna därefter. Lite lugnare, men knappast tråkigt.

Fantastisk bar med häftig design och centralt läge på Norrmalmstorg värt en upplevelse.

När det är säsong; testa deras Gin & Tonic med saffranssmak!

Fruktansvärt otrevlig personal. Helt utan anledning

Listad i: 🥃 Bra barer

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
18

Representerar du Nobis Guldbaren & Loungen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Nobis Guldbaren & Loungen?

Vi har klassificerat Guldbaren som:

  • Cocktailbar

Var ligger Nobis Guldbaren & Loungen?

Nobis Guldbaren & Loungen ligger på Norrmalmstorg 2-4, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 200m).