Coquetel Social

Top 100
4,4
10 betyg
$$$
Cocktailbar
Hemsida
Instagram
Coquetel Social
4,4
10 betyg
Hemsida
Instagram

Coquetel Social är en del av Stureplansgruppen och drivs av killarna på Calle P. Konceptet bygger på att servera goda, klassiska cocktails av högsta kvalitet i stimmig, elegant och underhållande miljö. Hit går man likväl för afterwork som för en drink efter middagen eller på väg ut. Snacks och mellanstora rätter serveras sent in på natten. Under sommarsäsongen dukar de upp sin uteservering för 30 personer på Birger Jarlsgatan, ett stenkast från Stureplan. Vägg i vägg hittar du nattklubben Spy Bar.

Föreslå ändringar

Recensioner av Coquetel Social

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 aug. 2023

Coquetel Social

Jag är ju cocktail-älskar av rang! Och då menar jag verkligen cocktailälskare! Ibland blandades det en ny drink i veckan och så fort jag är utomlands letar jag upp de häftigaste, roligaste och snyggaste cocktailbarerna som går att h... Visa hela »

25 apr. 2022

Hur jag kunnat missa denna coctailbar?! Riktigt bra. Så härlig inredning med mycket färger, kul variant av meny att den är i tidningsformat. Riktigt trevlig bartender. Beställde efter mycket om och men mig för att ta en cosmopolitan. Den serverades på bästa... Visa hela »

19 feb. 2023

@coquetelsocial kunde inte ligga mer centralt i Stockholm, ett stenkast från Stureplan. I motsats till områdets skräniga klubbar, överprisade hotellbarer med uttråkade bartenders eller turistiga pubar, så är det här en riktig cocktailbar. Bartendern blinka... Visa hela »

27 nov. 2019

Skulle ut för en drink och gick spontant in här när jag gick förbi, kändes som att jag tog en lyxresa till Sydamerika och hamnade på en cocktailbar. Vägarna är rosa/orange svårt att beskriva men vackert är det. Detta stället är så o... Visa hela »

26 aug. 2019

Riktigt bra drinkar här. Måste vara bland stans bästa cocktailbarer. Litet och avslappnat (känns sjukt med gamla Labbet). Härligt att sitta både inne (tex vid själva baren) och ute. Finns även en enklare meny för snacks/mat

29 jan. 2020

Detta är klart min nya favoritbar för en utekväll. 100% feel good med trevliga människor, brasiliansk musik och instrument.
Här får man riktigt bra barhäng men också dans, utan att behöva gå till en klubb. Uppskattat tillskott till Stureplan... Visa hela »

27 sep. 2020

Kanske Stockholms trendigaste cocktailbar (enligt mig) 🍸

Här kliver man in i en oas av färger som påminner om Brasilien! Musiken, inredningsdetaljerna och utformningen av baren är verkligen extra allt.

Rolig detalj är också att man får en tid... Visa hela »

9 aug. 2023
Listad i: Dejtlistan
28 nov. 2022
17 juni 2022