Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Coquetel Social

4,5 • 2 recensioner
Coquetel Social

Coquetel Social är en del av Stureplansgruppen och drivs av killarna på Calle P. Konceptet bygger på att servera goda, klassiska cocktails av högsta kvalitet i stimmig, elegant och underhållande miljö. Hit går man likväl för afterwork som för en drink efter middagen eller på väg ut. Snacks och mellanstora rätter serveras sent in på natten. Under sommarsäsongen dukar de upp sin uteservering för 30 personer på Birger Jarlsgatan, ett stenkast från Stureplan. Vägg i vägg hittar du restaurangen Arnold's och nattklubben Spy Bar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 apr 2019

Gamla Labbet lokalen. Ligger mitt på stureplan. Litet ställe med super trevlig inredning. Schysst ställe att hänga vid. Eftersom det inte spelas as högt musik så kan man faktiskt komma hit och prata med varandra.

Gick hit med sambon efter att vi varit ute oc... Visa hela »

26 aug 2019

Riktigt bra drinkar här. Måste vara bland stans bästa cocktailbarer. Litet och avslappnat (känns sjukt med gamla Labbet). Härligt att sitta både inne (tex vid själva baren) och ute. Finns även en enklare meny för snacks/mat