Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Old Smokehouse

5,0
2 recensioner
The Old Smokehouse

På BBQ-restaurangen The Old Smokehouse i Nacka, med utsikt över Lännerstasundet, kombineras amerikansk barbecuetradition med svenskt rökhantverk - här eldar man nämligen bara med ved. Bortsett från kött, vegetariskt, fisk och skaldjur erbjuder man hantverksöl och amerikanska viner, och det finns även en Kuba-inspirerad lounge med fokus på rom och choklad. Krögaren Therese Läck har bland annat jobbat i köken på Grodan, Reisen och Brasseriet.

Användarbilder på The Old Smokehouse

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 sep 2018

Har ätit både middag och helglunch på detta mysiga ställe! Smakrik mat med inspiration från amerikanska södern. Nere vid bryggan finns en food truck för enklare rätter under sommaren, goda våfflor... Bryggan är även utrustad med bojar, vilke... Visa hela »

4 okt 2018

En restaurang med karaktär, fantastisk god mat från en inspirerande meny. Har ätit både kött och fisk/skaldjur´s rätter. Miljön och atmosfären är bedårande, så vackert belägen utmed Lännerstasundet. Mycket trevlig personal. F... Visa hela »