Växthuset

3,3
4 betyg
$$$
Vegetarisk restaurang
Hemsida
Växthuset
3,3
4 betyg
Hemsida

Trädgården och Under Bron tillhör inte bara Södermalms mesta klubbdestinationer; här hittar du även den vegetariska restaurangen Växthuset som bjuder på crossover att dela runt bordet. Maten är säsongsbetonad och kombineras passande nog med hantverksviner och ekologisk sprit.

Föreslå ändringar

Recensioner av Växthuset

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 apr. 2019 · Uppdaterad

Blev tyvärr rejält underväldigad av Växthuset. På pappret låter det helt perfekt för mig: helvegetariskt, bara avsmakning, lite märkligt läge i anslutning till en nattklubb och 100 meter hemifrån. Borde vara perfekt men jag tror både mina fö... Visa hela »

5 mars 2021

Otroligt spännande smakkombinationer och trevlig personal. Lokalen mysig, fin stämning. Ganska dyrt men väl värt vid speciella tillfällen.

12 maj 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

intressant sätt att förbereda rätter <3 Jag rekommenderar

10 juli 2021

Vi var ett stort sällskap som alla åt trerättersmenyn endast bestående av sallad rakt igenom. Ingen i sällskapet blev mätta och vi fick be om extra bröd för att få i oss lite mer mat. Vi alla älskar vegetariskt och veganskt men vid en trerätt... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

9 dec. 2017

Växthuset är nyskapande inom det helvegetariska (veganska) köket med sitt fokus på nordisk mat. De kör avsmakningsmenyer med intressanta smakkombinationer, många kluriga inslag av närproducerade (läs svenska) råvaror och har en intressant vinlista med... Visa hela »