Växthuset

3,3
4 betyg
$$$
Vegetarisk restaurang
Växthuset
3,3
4 betyg

Trädgården och Under Bron tillhör inte bara Södermalms mesta klubbdestinationer; här hittar du även den vegetariska restaurangen Växthuset som bjuder på crossover att dela runt bordet. Maten är säsongsbetonad och kombineras passande nog med hantverksviner och ekologisk sprit.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
4

Recensioner av Växthuset

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Blev tyvärr rejält underväldigad av Växthuset. På pappret låter det helt perfekt för mig: helvegetariskt, bara avsmakning, lite märkligt läge i anslutning till en nattklubb och 100 meter hemifrån. Borde vara perfekt men jag tror både mina fö...

Otroligt spännande smakkombinationer och trevlig personal. Lokalen mysig, fin stämning. Ganska dyrt men väl värt vid speciella tillfällen.

Vi var ett stort sällskap som alla åt trerättersmenyn endast bestående av sallad rakt igenom. Ingen i sällskapet blev mätta och vi fick be om extra bröd för att få i oss lite mer mat. Vi alla älskar vegetariskt och veganskt men vid en trerätt...

Texten har översatts automatiskt.

intressant sätt att förbereda rätter <3 Jag rekommenderar

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Växthuset är nyskapande inom det helvegetariska (veganska) köket med sitt fokus på nordisk mat. De kör avsmakningsmenyer med intressanta smakkombinationer, många kluriga inslag av närproducerade (läs svenska) råvaror och har en intressant vinlista med...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
4

Representerar du Växthuset?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Växthuset?

På Växthuset serveras bland annat:

  • Vegetariskt
  • Internationellt
  • Smårätter

Vad kostar det att äta på Växthuset?

Växthuset ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Växthuset vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Växthuset har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Har Växthuset uteservering?

Ja, Växthuset har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Växthuset?

Växthuset ligger på Hammarby Slussväg 2, 118 60, Södermalm, Skanstull. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 400m).