Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Villaggio

3,3
3 recensioner
Villaggio

Villaggio Grill Italiano på Östermalm serverar italienska smaker och kvalitativa råvaror i lite finare format. Här ramas besöket in av sober stil med vita dukar, crèmefärgade läderstolar och mjuk belysning. Menyn rymmer en rad kött- och fiskrätter och är klassiskt indelad; här hittar du antipasti, pasta och risotto, secondi, grillat och dessert, dolci. Risotto på kalvfond, grillad entrecote och ordentliga pastarätter är några av inslagen som kombineras med passande dryck. Avrundar gör du med typiska efterrätter som tiramisu, pannacotta och sorbet.

Under sommaren kan du även inta de italienska rätterna under markisen på den klassiska uteserveringen.

Användarbilder på Villaggio Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Villaggio av Sanna R.
  • Bild från Villaggio av Sanna R.
  • Bild från Villaggio av Sanna R.
  • Spaghetti Vongole – Bild från Villaggio av Anna T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 dec 2014 · Uppdaterad

Edit sep 2018 (hade skrivit att de hade slutat med lunchen, men den har körts igång igen): På Villaggio har jag ätit lunch många gånger. Nu var det ett par år sen, men då var de stabila och prisvärda. Middag har jag bara ätit någon enstak... Visa hela »

4 okt 2018

Fine dinning med högre pris än medel. Men min spaghetti Vongole var en av det bästa jag ätit i Stockholm (förutom min egna såklart 😃). Svamprisotton var magisk och al dente! Vill du njuta av bra italiensk service, medellyx, mitt i Östermalm är det hit du ska... Visa hela »

5 okt 2018

Stort plus för en sjukt trevlig personal, de var väldigt professionella och det kändes nästan som man var i Italien.
Maten var riktigt riktigt bra. Smakade på både jätteräkorna, spaghetti vongole och en risotto och de var så goda allihopa.
Tyc... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.