Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Oyster Bar

3,5
12 betyg
Redigera Oyster Bar

När man tänker lyxmat så ligger läckerheterna från havet också nära till hands. På Oyster Bar serveras skaldjur i alla dess former, tillsammans med bubblande champagne. Utöver skaldjursplatåer finns ett antal för- och huvudrätter. Trots finmat och bubbel är stämningen avslappnad och välkomnande.

Användarbilder på Oyster Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Oyster Bar av Elin E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 nov 2018

Hur trevlig personal som helst! Minglar med en, men inte så mycket att det stör. Men man får de där lilla extra. Känns mer välkomnade än när dom bara tar beställningen och går, här fick vi ett skratt med personalen!
Då jag var dä... Visa hela »

30 nov 2018

Har ätit här flera gånger och varje gång har ägaren gett oss ett varmt välkomnande, vilket är roligt. Maten har alltid haft väldig god kvalité, och av alla gångerna som jag har varit här kan jag inte minnas att jag eller någon annan i... Visa hela »

4 feb 2020

Som namnet antyder levereras skaldjur. Maten håller bra klass i förhållande till priset, men är ingenting extraordinärt. Servicen är gemytlig och förhöjer stämningen.

4 mar 2022

Bästa ostronen i stan! ”Roasted Cauli Oyster” var så goda. De berättade lite ”inside info” att det kommer fler tillagade ostron på menyn. Fick testa ett och det var riktigt gott!

22 feb 2022

Mycket goda skaldjur och bra service

18 apr 2017

Trevligt ställe med en härlig avsmakningsmeny! Perfekt för första dejten eller tjejmiddagen!

9 jun 2018

Lite udda ställe som bara spelar Bowie och har en enormt karismatisk ägare. Maten var bra men kanske inte helt lever upp till väldigt högt ställda krav på skaldjursscenen. Dock ett trevligt och avslappnat alternativ för ett skönt häng.

19 mar 2022

Östermalms bästa skaldjur! Jag och mitt sällskap åt deras hummermeny och beställde in extra ostron. Kan varmt rekommenderas. På återseende/Per

4 okt 2019

Vi har besökt Oyster Bar - Stockholm vid flertal gånger som har härliga råvaror och trevlig personal. Vi älskar skaldjur som ostron, musslor och hummer. Vid det senaste besöket blev vi dock oerhört besvikna. De gratinerade ostronen vi först blev serverade va... Visa hela »

15 jul 2021

Bordet var inte klar när vi kom…lokalen är mörk och jätte varm och stolarna var obekväma.
Vi fick vänta en evighet på maten trots att vi hade beställt i förväg.
Vi var 5 personer och beställde 2st
Lyxiga 5 rätters + 2st... Visa hela »

7 jul 2021

Jag hade fått en Smartbox i present av mina vänner när jag fyllde 40 år, jag och min sambo såg fram emot en romantisk middag för två och vi ringde in och skulle boka bord. Vi fick ett hemskt bemötande i telefon, de var motvilliga till att boka in oss på... Visa hela »

19 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.