Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Warung

3,9
11 betyg
Redigera Warung

Warung – eller "Hornstulls Bali" som de själva kallar sig – tar med sig en liten bit av Indonesien till trendiga Södermalm. Här serveras indonesiska rätter lagade på säsongsbetonade nordiska råvaror, gärna ekologiska, och du kan även stanna till på en cocktail i deras bar.

Warung öppnades 2016 av Nizar Achmad och Anna Lindmark. Med erfarenhet från både krog och arkitektur ville de skapa en ny typ av indonesisk-nordiskt kök i Stockholm, och idag har de även sommarrestaurangen Lilla Bali vid Bällstaviken i Bromma. Restaurangen i Hornstull kombinerar det indonesiska med det nordiska, både i matlagningen och i inredningen – här får de tropiska surfstränderna möta det strama och avskalade.

Menyn består bland annat av indonesiska "tapas" och kända varmrätter lagade på svenska råvaror från skog och natur, ofta ekologiska. Mycket fisk hittas på menyn, men även kött, kyckling och vegetariska alternativ – såväl som desserter i fusionstil. I baren skapas drinkar med nya smakkombinationer, och här kan du även pricka in olika dj-spelningar lagom till helgerna.

Den som vill sitta och äta lite mer ostört kan även boka Warungs chambre séparée med plats för ungefär 20 personer. Här går det att arrangera allt från födelsedagsmiddagar till lite mer intima sittningar.

På somrarna förvandlas Warungs diskreta fasad till en exotisk uteservering med små "platåer" där man kan luta sig tillbaka med ett svalkande glas i handen.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
31 aug 2022

Recension baserad på en måndagsmiddag!

Maten! Det fanns verkligen något för alla, fisk, kött, anka, kyckling, veganskt - ja men ni förstår! Man kunde välja mellan en set-meny, shared, ”tapas” eller huvudrätt. Vi tog lite blandat o... Visa hela »

20 maj 2021

Efter att ha sett de ostströsslade majskolvarna på instagram var jag tvungen att besöka! Blev inte besviken. Menyn består av ett gäng sharing rätter, men det finns också två huvudrätter om man inte vill gå på sharing konceptet. Bestäl... Visa hela »

27 aug 2020

Gå dit och ät mixplate och dela med din kära vän, partner eller mamma/pappa.

Kokosriset var magiskt och även hjorten. Fick så mkt inspiration!

Gå dit bara!

17 sep 2017

Supergod mat! Blev positivt överraskad. Vi i sällskapet beställde in i princip allt som fanns på menyn och delade. Deras Rendang Rusa med långkok hjort var nog den som överraskade mest. Drinkarna var också superb och tjejen som serverades oss var en stjärna!

Listad i: Asiatiskt
14 dec 2017

Mums mums! Och drinkarna i fågelglasen var super-roliga :) Uppmärksam personal och bra lokal med 3 olika rum.

12 feb 2018

Jag hade högre förväntningar på Warung.

Lokalen kändes lite kal trots trevlig inredning tyvärr, främst bardelen dock. Vi satt ett sällskap om fyra runt runda bord vilket jag gillar!

Då jag sett och hört att de ska ha goda cocktai... Visa hela »

20 maj 2019

Nizar trollar i köket när han står där själv, alltid vackra upplägg, variationsrik meny, skön stämning, kunde aldrig föreställa mig att jag skulle tycka om en kroginredning i plywood men arkitekten har lyckats riktigt bra.
Warung har verkligen u... Visa hela »

14 nov 2021

Placerades 40 cm från annat par i tom restaurang. Engelsktalande servitris (svensk meny) lyckades uppfatta tre av fyra beställda smårätter, som hon sen bestämde INTE skulle serveras samtidigt. Dessutom någonting som var otroligt starkt i en av rätterna, utan att... Visa hela »

10 dec 2017

Ett mysig ställe nära Hornstull, perfekt för en fördrink...eller tre samt god mat. Jag gillade att det fans tillräckligt med plats och att vi kunde höras bra på en lördagkväll. Vi fick våra pisco sour i fågelformade glas, en riktigt kul ö... Visa hela »

25 nov 2019

Så himla gott! Vi tog avsmakningstallrik för två, NASI CAMPUR, och allt var fantastiska gott! Vi blev proppmätta. Så spännande och roligt koncept rent smakmässigt. Dessutom, fantastisk personal, som var trevliga, avslappnade och med härlig humor.

2 mar 2019

Ok mat men varning för ett medelmåttigt, omoget ekovin med skamlöst överpris...för 660:-/flaska förväntar man sig mera...

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

16 feb 2017

Det sämsta bemötandet jag nånsin varit med om på en restaurang. Vi gick och provade därför aldrig maten och har heller aldrig för avsikt att göra det.