Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Warung

4,0 • 6 recensioner
Warung

Med erfarenhet inom krog- och arkitektbranschen startade Nizar Achmad och Anna Lindmar restaurang Warung 2016. Här serveras indonesiska rätter lagade på nordiska råvaror vid sidan om cocktails, vin och öl från baren. Allt skapat på säsongsbaserade ingredienser från den svenska naturen.

I Hornstull, precis där Västerbron tar vid, ligger Warung med en diskret fasad som under sommarsäsongen dekoreras med en liten uteservering. Innanför väggarna infinner sig ett avskalat naturtema med asiatiska influenser.

Gado gado, indonesiska frikadeller och dagens fångst är exempel på vad du kan beställa från menyn. I baren skapas drinkar med nya smakkombinationer samt mindre rätter som ingår i barmenyn, till exempel chicken nuggets eller picklade grönsaker. Här kan du även pricka in olika dj-spelningar som arrangeras på fredagar och lördagar.

Det indonesiska ordet "warung" står för ett familjeföretag, ofta en restaurang eller ett café. Dit går man för något att äta, ta en kaffe eller kanske till och med för att köpa med sig några varor hem, likt en delikatessbutik. Kort sagt beskriver ordet det vardagliga livet i Indonesien - precis så som Warung vill identifiera sig.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 feb 2018

Jag hade högre förväntningar på Warung.

Lokalen kändes lite kal trots trevlig inredning tyvärr, främst bardelen dock. Vi satt ett sällskap om fyra runt runda bord vilket jag gillar!

Då jag sett och hört att de ska ha goda cocktai... Visa hela »

17 sep 2017

Supergod mat! Blev positivt överraskad. Vi i sällskapet beställde in i princip allt som fanns på menyn och delade. Deras Rendang Rusa med långkok hjort var nog den som överraskade mest. Drinkarna var också superb och tjejen som serverades oss var en stjärna!

Listad i: Asiatiskt
14 dec 2017

Mums mums! Och drinkarna i fågelglasen var super-roliga :) Uppmärksam personal och bra lokal med 3 olika rum.

20 maj 2019

Nizar trollar i köket när han står där själv, alltid vackra upplägg, variationsrik meny, skön stämning, kunde aldrig föreställa mig att jag skulle tycka om en kroginredning i plywood men arkitekten har lyckats riktigt bra.

Warung har verkli... Visa hela »

10 dec 2017

Ett mysig ställe nära Hornstull, perfekt för en fördrink...eller tre samt god mat. Jag gillade att det fans tillräckligt med plats och att vi kunde höras bra på en lördagkväll. Vi fick våra pisco sour i fågelformade glas, en riktigt kul ö... Visa hela »

2 mar 2019

Ok mat men varning för ett medelmåttigt, omoget ekovin med skamlöst överpris...för 660:-/flaska förväntar man sig mera...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

16 feb 2017

Det sämsta bemötandet jag nånsin varit med om på en restaurang. Vi gick och provade därför aldrig maten och har heller aldrig för avsikt att göra det.