Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Waza Restaurang & Bryggeri

0,0
0 betyg
Redigera Waza Restaurang & Bryggeri

På Waza kan man både äta och dricka öl från det egna bryggeriet. De anordnar även ölprovningar och bryggarkurser för den som vill brygga öl hemma, och i direkt anslutning till restaurangen ligger butiken där man kan köpa produkter för just detta.

Strax intill Norra Bantorget på gränsen mellan city och Norrmalm hittar du restaurang Waza. Här har man gjort sig kända för sitt alldeles egna bryggeri, något som du som gäst kan utnyttja genom att delta i ölprovningar, bryggarkurser, eller om du helt enkelt bara vill äta. I deras butik finns även allt du behöver för att brygga hemma, med hjälp och tips från personalen.

I restaurangen ligger fokus på att erbjuda en smakupplevelse där man lyfter fram kombinationen mellan mat och dryck. Öl- och vinlistan är gedigen och menyn innehåller många klassiska rätter, med såväl kött som fisk och vegetariskt. För det större sällskapet, bestående av 8-16 personer, finns möjligheten att boka restaurangens chambre separée med sällskapsmeny samt öl- och vinrekommendationer.

Miljön är avslappnad och dörrarna är öppna från eftermiddag till kväll nästan hela veckan, med undantag för söndagar. Droppa in för en eftermiddagsöl, ät en full måltid eller lär dig mer om öl.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Waza Restaurang & Bryggeri!

Användarbilder på Waza Restaurang & Bryggeri Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Waza Restaurang & Bryggeri av Sabine E.
  • Bild från Waza Restaurang & Bryggeri av Sabine E.
  • Bryggerilounge  – Bild från Waza Restaurang & Bryggeri av Sabine E.
  • Entrén till Bryggeripub – Bild från Waza Restaurang & Bryggeri av Sabine E.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.