Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Frenchi

2,3 • 3 recensioner
Frenchi

I rådhuset breder Frenchi ut sig på två plan. Den café- och brasseriinspirerade delen på bottenplan serverar frukost, lunch och middag och här kan du självklart också ta en fikapaus efter shoppingen. Under vår och sommar finns en uteservering mot Stora torget. En trappa upp i intim och lyxig miljö serveras middag och barhäng. Här möter fransk brasserikultur Asien i en lekfull blandning, vilket avspeglas i både inredning och meny.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 sep 2018

Besökte Frenchie när jag åt lunch med ett par kollegor. Maten i sig var bra, helt okej pris givet var restaurangen ändå ligger och inredningen var härligt - något opersonlig men det är subjektivt.

Det som sänker betyget är något so... Visa hela »

16 jun 2016

Testade affärslunchen i restaurangen på övre plan. Snygg och lyxig inredning och maten var toppen! Fina råvaror och snyggt upplagt. Dock väldigt sval framtoning på vår servitris som inte var så proffsig man bör kunna förvänta sig på e... Visa hela »

11 sep 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag försökte lunchmenyn, kyparen tar ordern var riktigt kallt och unnice. Maten var allt utom franska, dyra och inte så bra. Den Max nexdoor skulle ha varit ett bättre val.