Denna verksamhet har rapporterats som permanent stängd.

Andra verksamheter på adressen:

Kitchen & Table

4,0
5 betyg
Restaurang
Bar
Hemsida
Kitchen & Table
4,0
5 betyg
Hemsida

Inspirerad av Manhattan har kocken Marcus Samuelsson skapat ett restaurangkoncept som blandar influenser från hela världen. Kitchen & Table ligger centralt på Dragarbrunnsgatan, i en öppen, ljus lokal som känns både modern och lekfull. På middagsmenyn blandas amerikanska klassiker med internationella kött- och fiskrätter. Restaurangen erbjuder även en lyxig brunchbuffé varje lördag och söndag, där man finner så väl svenska brunchfavoriter som internationella smårätter.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Kitchen & Table Användarbilder

Recensioner av Kitchen & Table

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 mar 2019

Har enbart ätit brunchen på denna Kitchen & Table, lika bra som de andra jag testat. Här finns verkligen ALLT. Och dessertbordet är ju en klass för sig.

22 aug 2018

Jättehärlig brunch i mysiga lokaler. Här finns verkligen allt! Och det är GOTT! Bra personal och vi fick hjälp att få rum med barnvagn och liknande. Kan vara bra att boka bord, för det verkar ofta vara fullt på helgerna!

Listad i: Bäst i Uppsala
14 apr 2022

Jag och min sambo har varit här 3 ggr med hotell Clarion Gillet och Selma spa och har varit blown away nöjda varenda gång. Maten är otrolig, noggrann och god, och servicen är bland det bästa vi upplevt!

29 dec 2019

Översätt till svenska »

We have been there in September for brunch.Tasty food, big variety of dishes and deserts.We came back in 22/12 for brunch but unfortunately we informed that the brunch was available only on Saturdays and Sundays until 15/12🙁

10 nov 2018

Gott men inget som hade det lilla extra. Torrt bröd och rutten frukt drog ner betyget! Trevlig personal!